• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Günaydın kızlar... Nasılsınız bakiim...
Az önce sağlık ocağından aradılar.. Yarın kan ölçümü için çağırdılar.. Bir de süt kuponu verceklermiş...
Doktorumuda aradım.. Cumartesi sabah 10.30 da aç karnına şeker testimiz var kısmet olursa.. Inşallah bi problem çıkmaz..
Dila hanım gayet iyi.. Keyfi yerinde maşallah.. Depreşip duruyo.. Canı sıkılıyo herhalde garibimin..

GÜNAYDIN CİCİ ANNELER OĞLUŞUM BUĞÜN BENİM ÇOK ERKENCİYDİ SAAT 6 SIRALARINDA TEKMELEMEYE BAŞLADI AYYY BENDE DİYORUMKİ OĞLUM DAHA ÇOK ERKEN SANKİ LAF DİNLİCEK DAHADA HIZLANIYOR ŞIMARIK OĞLUM:))))))))):emir_bebek: BABASINA GÖRE SABAH SPORU YAPIYOR:))))))))

GÜNAYDIN TATLIM.. SABAH SPORU HE..:dance::dance::dance:
YERİM BEN SENİN O OĞLUŞUNU...

tüm annelere ve onlarınnn en güsel bbeklerine günaydınnnnzemuszemuszemuszemus

hadi kalkınnn çocuklar uyandı da acıktı bileeeeekaydirigubbakcemile5

günaydın ezgim...
Sabahları zaten çok acıkıyolar ya.. Sabah tostumun olmasını zor bekledim valla.. Tansiyon yerlerdeydi.. Yiyince de hemen tepiklemeye başladı.. çok güldürdü beni sabah sabah...

Bu gidişle ilk bebeğimiz Emek olacak :))) Annesi çok meraklı erkenden kucağına almaya kaydirigubbakcemile4

Bilge'cim takılıyoruz tabi, kızmıyorsun di mi olumunekankayizsmile

GÜNAYDIN CİCİ ANNELER OĞLUŞUM BUĞÜN BENİM ÇOK ERKENCİYDİ SAAT 6 SIRALARINDA TEKMELEMEYE BAŞLADI AYYY BENDE DİYORUMKİ OĞLUM DAHA ÇOK ERKEN SANKİ LAF DİNLİCEK DAHADA HIZLANIYOR ŞIMARIK OĞLUM:))))))))):emir_bebek: BABASINA GÖRE SABAH SPORU YAPIYOR:))))))))
ay yerim ben onun sporunu
Az önce sağlık ocağından aradılar.. Yarın kan ölçümü için çağırdılar.. Bir de süt kuponu verceklermiş...
Doktorumuda aradım.. Cumartesi sabah 10.30 da aç karnına şeker testimiz var kısmet olursa.. Inşallah bi problem çıkmaz..
Dila hanım gayet iyi.. Keyfi yerinde maşallah.. Depreşip duruyo.. Canı sıkılıyo herhalde garibimin..
ay kuşum geceden mi aç gidicen
inşallah dayanırsın daha erken yokmuymuş
Kızlaaar 210. gün bugün. 7. ay bitiyor :))) 8. aya başlıyoruz. :lepi:

aaaaaaaaaaaaaa pelin içim bir hoş oldu yaaaaaaaa

canımcımm yarın sağlık ocağına gidecekse aklında olsun
orda da şeker ölçümü yapılıor
2 defa kan vermek zorunda kalmazsın doktorunla konuşup yarın aç karnına gidip hem şeker hem diğer testleri yaptırabilirsin yani..
ben bilmiordum sağlık ocağında yapıldığını o yüzden sana söliim dedidim ama sen nasıl istersen öyle yap tabii öpüldün..

Selam kızlaaar:))))

Bu gece zor geçti bizim için.. Belimiz çok kötü idi.. Bi de yarı uyur yarı uyanık kızımın yatağı ile yorganı ile uğraştım rüyamda... Ay gözümün önünde; yorganı yastığı yerleştirmeye çalışıyorum, olmuyor, beşiğe büyük geliyor, ser ser bitiremedim bütün gece:))))))))) Karabasan desem değil, kötü bişey yok çünkü... uyuyamadık yani... Sonra yan odaya geçtim, koltukta uyumuşum geçten geç:))

Dün şöle bi baktım Tanemin cicilerine; uyku seti aldık tamam daa kızımın hiç nevresimi yok:(( Aldığım uyku setinin yorganına dikmişler nevresimi.. Yani yıkamaya kalktığımda her seferinde yorgan da yıkanacak:)) Buna nevresim lazııım dedim kendi kendime, sanırım eksikle karşılaşınca fazla dert ediyorum kendime, gece de uğraşıyorum bu sefer bunlarla:)))))))) Bitmiyor anacım.. Al al al eksik bitmiyor... Herşeyi tam olsun diye uğraşmak da iyi bişi değilmiş:))))

Pelin yeni ayınız hayırlı olsun.. Çok heyecan veriyor son iki aya girmiş olman:)))) Sağlıkla geçsin son günleriniz...

Ezgiciiiim, bebişler aç kaldı bu sabah... Kalkmadı di mi uykusuz uykucu anneler:)) Biz bu sabah 9.30 da yaptık kahvaltıyı:)))) Sıpa gece çok tekmeledi beni:))))))

Bu gün benim de tetanoz aşımın ikinci dozu yapılacak... Bir ara sağlık ocağına gideceğim.. Eğer iyi hissedersem kendimi Taneme nevresim almaya oradan da:)))))))))))) Bu gece de gözü açık rüyalarıma girmesin:)))))

Öpüyorum hepinizi:)

Ben yorgan kullanmayacağım için nevresim derdim yok. Daha çarşaf bile almadım. Bu haftasonu bakacağım.
Yataş'ta koruyucu alezler var, su geçirmez. Ondan alacağım. Şiltemiz yüksek ona uygun lastikli çarşaf bulmam lazım. C&A'de satılanlar küçük geliyormuş. Ortopedik yataklar diğer süngerlere göre bayağı yüksek diye.
Hala hem çok erken geliyor, hem de alayıp kurtulayım istiyorum. Hevesim var dükkan dükkan dolaşıp herşeyi alıvermeye ama masrafları aylara bölmek daha işime geliyor. Çarşafı bugünden almaya ne gerek var diyorum. Ana kucağını da öyle. Doğuma 2-3 hafta kala alırım diyorum sonra da düşünüyorum ya şuradan şuraya gidecek halim olmazsa diye... öff ya ne zor böyle gün saymak. benim gibi sabırsız kadına hele hiç çekilmiyor :)

2 defa kan vermek zorunda kalmazsın doktorunla konuşup yarın aç karnına gidip hem şeker hem diğer testleri yaptırabilirsin yani..
Ben bilmiordum sağlık ocağında yapıldığını o yüzden sana söliim dedidim ama sen nasıl istersen öyle yap tabii öpüldün..

ay canım gerçekten mi.. Bak bende bilmiyodum.. Ne yapmak gerekiyormuş peki.. Sağlık ocağını arayıp soruyim mi.. Yani haberleri olsun mu

fundam nolcak böyle senin halin ya.. üzülüyorum gerçekten.. hiç uyamadan olurmu hiç.. hay allahım.. yok mu bi çözümü yaw....

Ben yorgan kullanmayacağım için nevresim derdim yok. Daha çarşaf bile almadım. Bu haftasonu bakacağım.
Yataş'ta koruyucu alezler var, su geçirmez. Ondan alacağım. Şiltemiz yüksek ona uygun lastikli çarşaf bulmam lazım. C&A'de satılanlar küçük geliyormuş. Ortopedik yataklar diğer süngerlere göre bayağı yüksek diye.
Hala hem çok erken geliyor, hem de alayıp kurtulayım istiyorum. Hevesim var dükkan dükkan dolaşıp herşeyi alıvermeye ama masrafları aylara bölmek daha işime geliyor. Çarşafı bugünden almaya ne gerek var diyorum. Ana kucağını da öyle. Doğuma 2-3 hafta kala alırım diyorum sonra da düşünüyorum ya şuradan şuraya gidecek halim olmazsa diye... öff ya ne zor böyle gün saymak. benim gibi sabırsız kadına hele hiç çekilmiyor :)

E işte Pelin ben de ya yapamazsam dedim yapabildiğimi yaptım... Ve nitekim de şimdi yapamıyorum... Allahtan erkenden başlamışım da yapmışım yoksa altından kalkamaz, yalap şalap halleder sonrada sinirden oturup ağlardım:)))) ki çok az eksik kalmasına rağmen dert ediyorum kendime.. Her geçen gün adım atmam zorlaşıyor çünkü

Bu gidişle ilk bebeğimiz Emek olacak :))) Annesi çok meraklı erkenden kucağına almaya kaydirigubbakcemile4

Bilge'cim takılıyoruz tabi, kızmıyorsun di mi olumunekankayizsmile
ay haklısın pelin walla dediğin gibi
bu gidişle en erken emek gelicek kasım bebeği olucak oyy kuzumm yaaa
anne aceleci ama bebekte aceleci
e bide genlerde var erken doğum :))
ben bilmiordum sağlık ocağında yapıldığını o yüzden sana söliim dedidim ama sen nasıl istersen öyle yap tabii öpüldün..
aaaaaaaaaaa süpermiş bu iş
ne güzel sağlık ocağında da yapılıyor demek
sevdim ben bu işi

Selam kızlaaar:))))

Bu gece zor geçti bizim için.. Belimiz çok kötü idi.. Bi de yarı uyur yarı uyanık kızımın yatağı ile yorganı ile uğraştım rüyamda... Ay gözümün önünde; yorganı yastığı yerleştirmeye çalışıyorum, olmuyor, beşiğe büyük geliyor, ser ser bitiremedim bütün gece:))))))))) Karabasan desem değil, kötü bişey yok çünkü... uyuyamadık yani... Sonra yan odaya geçtim, koltukta uyumuşum geçten geç:))

Dün şöle bi baktım Tanemin cicilerine; uyku seti aldık tamam daa kızımın hiç nevresimi yok:(( Aldığım uyku setinin yorganına dikmişler nevresimi.. Yani yıkamaya kalktığımda her seferinde yorgan da yıkanacak:)) Buna nevresim lazııım dedim kendi kendime, sanırım eksikle karşılaşınca fazla dert ediyorum kendime, gece de uğraşıyorum bu sefer bunlarla:)))))))) Bitmiyor anacım.. Al al al eksik bitmiyor... Herşeyi tam olsun diye uğraşmak da iyi bişi değilmiş:))))

Pelin yeni ayınız hayırlı olsun.. Çok heyecan veriyor son iki aya girmiş olman:)))) Sağlıkla geçsin son günleriniz...

Ezgiciiiim, bebişler aç kaldı bu sabah... Kalkmadı di mi uykusuz uykucu anneler:)) Biz bu sabah 9.30 da yaptık kahvaltıyı:)))) Sıpa gece çok tekmeledi beni:))))))

Bu gün benim de tetanoz aşımın ikinci dozu yapılacak... Bir ara sağlık ocağına gideceğim.. Eğer iyi hissedersem kendimi Taneme nevresim almaya oradan da:)))))))))))) Bu gece de gözü açık rüyalarıma girmesin:)))))

Öpüyorum hepinizi:)
oyy fundam yaa
walla allah senin içine doğurtmuş resmen erkenden halletmezsen yanmıştın
nolucaktı halin ben bilmiyorum
şimdi dediğin gibi canının derdine düştün
allah sağlık versinde alınır
sen çok yorgunsan almadan dön eve

ya dimi insan hep o ikilemde kalıyor pelin
banada öle oluyor
almak istiyorum erken mi diyorum
e erken doğum falan olursa diyorum
hep karışık fikirler
sonrada yatakta funda gibi onla uğraşıyorum
bi liste yaptım zaten sormayın
eşimin gözü kokrtu
birazdan diğer topiğe koyucam

E işte Pelin ben de ya yapamazsam dedim yapabildiğimi yaptım... Ve nitekim de şimdi yapamıyorum... Allahtan erkenden başlamışım da yapmışım yoksa altından kalkamaz, yalap şalap halleder sonrada sinirden oturup ağlardım:)))) ki çok az eksik kalmasına rağmen dert ediyorum kendime.. Her geçen gün adım atmam zorlaşıyor çünkü

diyorum ya senin erken yapman çok ii oldu fundacım

ya neden kimse ben gelince yazmıyo
küstüm ben herkesle
ben girip bişi yazınca herkes çil yavrusu gibi dağılıyor :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

kızlaarrrrr, ancak gelebildiiimm...

Pelinim Mervem, kızar mıyım hiç, vallahi bana da öyle geliyor, bizim sıpanın hem anası hem babası erken doğum. Geçen saydım annem teyzelerim ve ablam toplam 5 kadın 17 doğumun sadece 3 ünü zamanında yapabilmiş:))) Annem benim kaygısız olduğumu söyler hep, benim çocuğum erken gelmezmiş, ama sıpa işte almış kafayı aşağı annesini zorluyor... 37. haftayı geçsem diyordum, 34'e de razı oldum artık:)))

Bu arada Merve'yle Funda'ya anlattım, kendi doktorum değil ama SGK için gittiğim doktorum "bebeğin pozisyonundan dolayı ağrın kasılman çekmen olabilir bu açılma demek, eğer olursa hemen gel" demişti, bir süredir hem evde hem işte yoruluyorum diye olsa gerek dün tüm gün karnım ağrıdı. Akşam da ya ben kendimi daha çok dinledim ya da arttı bilemiyorum, açılma başlamışsa ertesi gün doktora gidip rapor alayım diye düşündüm, eve yakın hastenenin acil jinekolojisine gittim. Eğer açılma var deseydi işe gelmeyip rapor alacaktım ama açılma başlamamış, doktor yine de asıl doktorunla bir sonraki muayeneni erkene al, 3 hafta bekleme dedi. Pazartesiye kadar iş saatlerinde bir yere kımıldayamam, açılma başlamadığı için gerek de yokmuş ama salı günü doktordayım, çarşamba da raporum başlamış olsun istiyorum.

Kızlar bundan sonra alınacakları ya internetten alacağım ya da kendi başıma gündüz çıkarak değil de akşamları filan eşimle çıkarak halledeceğim. Funda'nın dediği gibi iyi ki erken başlamışım, yoksa zor olacaktı iyice...

Back