Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu haftasonu alıp göndermeyi düşünüyorum tatlım..
En son Ekim 15 diyelim mesela
günaydın güzel hamileleer zemuszemus
günaydın güzel hamileleer zemuszemus
merve'cim bence gayet uygulanabilir bi fikir..aynı gün yollamak zor labilir ama aynı hafta içinde elimizde olcak şekilde yollarsak aynı zamanlarda heyecanlanabilir hediyeleri burda paylaşabiliriz..
bende şey diye düşünmüştüm hani herkes hemen hemen aynı dönemlerde verse o o hafta hediyelerimizin elimize geçtiği bir hafta olsa örneğin herkes ekimin ikinci haftası hediyeler göndereceği arkadaşının elinde olacak şekilde gönderse
bu nası fikir
günaydıın şekeriimm..
izmr nasıl biraz daha serin sanki bugün ama bakalım 2 saat sonra belli olur gerçek hava durumu nedir??
angell80 kullanıcısından alıntı
günaydın güzel hamileleer
günaydın nasılsın bakalım nalan bu sabah
bebiş nasılll
maşallah biz çok iyiyiz merve teyzesi şeker sonuçlarımızda çok güzel çıktı.
siz nasılsınız.
çekiliş olayında senle aynı fikirdeyim. belirli bir hafta içinde herkez hediyeleşirse daha güzel olur.
günaydın canım. bugün epey serin. artık sonbahar kendini belli etmeye başladı.
izmirde hiç işin olmuyormu. görüşsek ya.
ahh bu çiş ne etti bizi ya böleGünaydın kızlar...
Benim çok uykum var ya.. Ben her sabah 6:40 ta wcye uyanıyorum.. Sinir oluyorum ya.. 20 dk.sonra gelsene uyuyim.. Ama yok gıcığı var bana..
Diana çok tebrik ederim canım.. Bende 6+4 te duymuştum kalp atışını.. Iki hafta daha beklemen gerek.. Ama tatlı telaşlar bunlar..
Hava burda da oldukça serin.. Sabah benide ne giycem telaşı sardı.. Bi kot bi penye bi hırka işimi gördü şimdilik.. Umarım izne çıkına kadar çok soğumaz da böyle idare ederiz..
çekiliş için bence de aynı hafta gönderelim.. Hepimizin eline aynı anda geçerse daha tatlı bişiy olur.. çok heyacanlıyım şimdiden..
inşallah seninde çok ii çıkıcak merak etmeNalanım şeker sonuçlarında iyi çıkmış.. Maşallah atlattın sen.. Bizim de bu cumartesi bakalım neler olucak..
hahahah biraz daha sıksanız nerdeyse bizim kadar kişi olucaksınızcanım ben neredeyse 2 hafta sonundan birinde izmire geliorum
sıkılıoruz aydın da neredeyse bütün arkadaşlarımız da izmirde
ama bu ara hep bebek eşyası için gelip gittik haftasonu da gelices ama yanımda hep eşim olduğu için hiç teklif edemedim sana görüşmeyi.
ama en kısa zmaanda sanada uygun olan bi zamanda görüşelim mutlaka...
ok tooooooooooooooooo anlaştıkkkEkim'in 2. haftası uygundur bence :hooray:
4-10 Ekim arası?
Tünaydın kızlaaarrrrr:))) Diyorum da inanmıyorsunuz topiğin en tembeli benim :))) Sabah 08:30 da eşim aradı da öyle uyandım, saat 06:30 07:00 gibi çıkıyor sabahları. Bi de kızdım adama, daha alarmımın çalmasına 20 dk var niye uyandırdın diye:))))
Kızlar yaw, evim dandini oldu, ev taşınır gibi, oğlanın odasını boşalttım, boyasını yaptık temizlememiş manyak temizlikçi, odayı kullanamıyorum, o odanın eşyalarını diğer odayla birleştirdim, bir de üzerine görümce hanım geldi, gavur ölüsü gibi üç battal boy valiziyle, bir de üstüne dün buzdolabım bozuldu, tamire gidecekmiş, içinden bozulmayacak gibileri leğenlere filan boşalttım; çamaşır yıkamıştım, diğer odalar müsait olmayınca salona çamaşırlığı koydum. Kısacası çadırda yaşasam bu kadar dandini olmaz ev:)))) Haftaya hepsi birden çözülecek inşallah...
dimi öle daha ii olur
hoş olur yani
nalan ya sen bebeğin ismini kesinleştirdin mi
bnm bebeğin ismi kaldı cilveloş