ben de sabah hortlayanlardanııım.. kahvaltımı bile ettim:))))))
Ankara da soğudu nihayet.. üzerime giyecek bişey bulamadım bu sabah( Gidip eşofman almak lazım bir iki:)))
Patly tatilde Mervecim... Yazmıştı, bir hafta kadar olmayacağım diye..
Bu arada günaydın demeyi unuttum...
HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNN:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
:)))))))))) maşallah size günaydın cnm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar GÜNAYDINNN
sabahın köründe hortladım namaz kılmak için
ama erken kalkmışım diye yazlıklardan el kadar olan badyleri falan kaldırayım dedim kışlıkları çıkariim dedim ama neeee yahu ben kışlık bi çok şeyimin içine giremiyorum kaldık mı çıplak hahahahahkaydirigubbakcemile3
bu arada bu bnm kaydırıgubbak cemilenin hep yeri değişiyo sinir oluyorum heee
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan teşekkür ederiz Ayşeee:)
Günaydınlaaar :) Ben de yazlıkları kaldırdım ama kışlıklar aynen duruyor. İşe de gelmeyeceğim nasılsa diye etekler, pantalonlar kuzu kuzu yatacak Marta kadar :))) En çok buna sevindin. 2 tane eşofman alsam tamamdır. nasılsa evde olacağım bütün kış :))
Sersem gibiyim ben bu sabah. Uyuyakalmışım, eşim alarmı da kurmayı unutmuş. Servis için çıkmama 10 dk vardı uyandığımda... Evden nasıl çıktığımı hatırlamıyorum :1shok:
merhaba güzel anneler ve tatlı bebekleri :) artık bende bi anneyim hala buna inanamasamda tüp bebekle gelmeyen bebeğim kendiliğinden geldi.dün doktrora gittim 4 hafta 5 günlük dedi keseyi gördük sadece kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı.siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını ? endişeler daha ilk günden başladı keseyi görsek diyoduk onu gördük sıra kalp atışına geldi.tecrübeli arkadaşlar bana yazarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: ay sabah sabah bu ne güzel bir haber böle ya cnm nisanda tüp bebekle tedaviye başlayacaklar topiğinede yazsana umut olursun bizim kızlaramerhaba güzel anneler ve tatlı bebekleri :) artık bende bi anneyim hala buna inanamasamda tüp bebekle gelmeyen bebeğim kendiliğinden geldi.dün doktrora gittim 4 hafta 5 günlük dedi keseyi gördük sadece kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı.siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını ? endişeler daha ilk günden başladı keseyi görsek diyoduk onu gördük sıra kalp atışına geldi.tecrübeli arkadaşlar bana yazarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
günaydınnnn ezgiiiiigünaydııınn herkeseeeeopuyorumnanaktan
ne kadar hamaratsınızz yazlıklar gitmiş kışlıklar çıkmış..burası 30 küsur derece hala, çıkaramıcam kışlıkları ben bu yıl sanırım...
AYŞE'cim insanı geriorlar değil mi vazgeçemeyeceğini düşünüp üstüne ''tamam'' diorlar daha da bi sinir ediorlar..ben buna özel hastane ukalalığı diorum hepsi benzer şeyler yapıorlar malesef..
FUNDAM fındık kurduuummmmm kahvaltını bile yaptın mııı ne yediin ben bulamadım bugün yiyecek bişiii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?