2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ben de sabah hortlayanlardanııım.. kahvaltımı bile ettim:))))))

Ankara da soğudu nihayet.. üzerime giyecek bişey bulamadım bu sabah( Gidip eşofman almak lazım bir iki:)))

Patly tatilde Mervecim... Yazmıştı, bir hafta kadar olmayacağım diye..

Bu arada günaydın demeyi unuttum...

HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNN:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:)))))))))) maşallah size günaydın cnm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ooooooo mervecim günaydın tatlım maşallah ne kadar erkencisinz yaff:)))))) aman nazar degmesin size evet havalar sogudu dikkat edin kendinizee dikat edin diyene bak ben daha hala kışlıklarımı çıkarmadım((( bu gün çıkarcam ama sanırım hiç birinin içine sıgmam (((olsun bizde yenisini alırızzalkisalkisalkishihoyyyt

günaydın kızlar bi sinirler uyandım gene bu gün sözde randevum vardı ben gecen gün cuma gününe aldım randevuyu onu yannış almış persenol diyip iptal ettiler ve cuma günkü randevuyu çarşambaya yani bu güne aldılar ve bu sabah tekrar ayayıp d.r yok bu sabahki randevunuzu cumaya aldık diyip tekrar degiştirdiler eşim konuştu bende o kadar sinirlendim ki hemen hastaneyi aradım dedim bu çoçuk oyuncagımı bir öyle bir böyle cuma günün kü randevuyu iptal edin kesinlikle gelmiyorm dedi mal kız tamam ayşe hanım iptal ettik dedi yüzüne kapadım teli ne ya bu yaf ben 5 gün önceden randevu almışım sorun olmasın die biz malız ya bizle oynuyorlarr resmen salaklar paramla beni rezil ediyorlar ben zaten ayrıntılı ultrasyona girdim onu begenmiyorlar kos koca kadıköy acıbademde yaptırdım sanki yannış yapcaklar vallahi her şeyi ii çıktı bebegimin ben onu yaradana emanet ediyorm bir dahada yaptırmıyorm kesinliklee ay allahım yaa yeminle sinirden parmaklarım titriyorr sabah d.r gidecem die o kadar hazırlandım bir heycan bir telaş kaç kez iptal edildi randevum yaa şuna bak sözde özel hastaneee devletler bile daha iyidir sanırım

Günaydınlaaar :) Ben de yazlıkları kaldırdım ama kışlıklar aynen duruyor. İşe de gelmeyeceğim nasılsa diye etekler, pantalonlar kuzu kuzu yatacak Marta kadar :))) En çok buna sevindin. 2 tane eşofman alsam tamamdır. nasılsa evde olacağım bütün kış :))

günaydın cnm maşallah sübhanallah senin az bir şey kalmış 7.bucuk aylık olmulsun pelly1 hihoyyyt hihoyyyt :)))))) aynen bende iki tane eşohman aldım nasılsa çalışmıyorm sürekli evdeyim ama bizim doguma çok 17 ocakta olcak rabbim izin verirse ne kadar dayanırız bilmiyorm havalar çok soguk olursa bir şeyler daha alırız artık ne yapcaz fazlada bir şey almak istemiyorm büsürü kıyafet oldu zaten gerci onlar hep yazlık (((

Ben daha dolaplarıma el süremedim(((( Kızımın odası gelsin, yerleşsin sonra da bizim dolapları düzenleyeceğim.. Şimdi eşimin dolapta da benim dolapta da hep Tanemin eşyaları var.. O bi dolabına yerleşsin ki, bizim dolaplar boşalsın:)))

Sersem gibiyim ben bu sabah. Uyuyakalmışım, eşim alarmı da kurmayı unutmuş. Servis için çıkmama 10 dk vardı uyandığımda... Evden nasıl çıktığımı hatırlamıyorum :1shok:

Sersem gibiyim ben bu sabah. Uyuyakalmışım, eşim alarmı da kurmayı unutmuş. Servis için çıkmama 10 dk vardı uyandığımda... Evden nasıl çıktığımı hatırlamıyorum :1shok:

Al benden de o kadar Pelin.. Ben de sersem gibiyim.. Sabah çok erken uyandım.. Akşam da geç uyumuştum zaten.. Şimdi başım dönüyo, ama uyku yok((

merhaba güzel anneler ve tatlı bebekleri :) artık bende bi anneyim hala buna inanamasamda tüp bebekle gelmeyen bebeğim kendiliğinden geldi.dün doktrora gittim 4 hafta 5 günlük dedi keseyi gördük sadece kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı.siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını ? endişeler daha ilk günden başladı keseyi görsek diyoduk onu gördük sıra kalp atışına geldi.tecrübeli arkadaşlar bana yazarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

günaydııınn herkeseeeeopuyorumnanaktan
ne kadar hamaratsınızz yazlıklar gitmiş kışlıklar çıkmış..burası 30 küsur derece hala, çıkaramıcam kışlıkları ben bu yıl sanırım...
AYŞE'cim insanı geriorlar değil mi vazgeçemeyeceğini düşünüp üstüne ''tamam'' diorlar daha da bi sinir ediorlar..ben buna özel hastane ukalalığı diorum hepsi benzer şeyler yapıorlar malesef..
FUNDAM fındık kurduuummmmm kahvaltını bile yaptın mııı ne yediin ben bulamadım bugün yiyecek bişiii(

DİANA tekrar tebrikler..
tüm bunları yaşamann çooook normal hamileliğin sonuna kadar da farklı nedenlerle benzer endişeler yaşanacak ...ama çok heyecanlı ve özel bi süreç ..ben kalp atışını 6 hafta 3 günlüktü sanırım duymuştum..doktorunun dediği gibi sende 2 hafta sonra duyarsın..herşey yolunda ve hep de öyle devam edecek die kendini şartlarsan çok daha keyifli atlatabilirsin bu süreci..bebeğini zamanında sağlıkla kucaklaman dileğiyle..

demek sabahın köründe bi ben hortlamadım hehehe

fundacım bu uylu düzeni kaçtı gitti walla hele bide senin ağrılar falan fena yani
demek önce tanem hnm hazırlanıcak sonra siz yesinler onu demek şimdiden sizin dolapları işgal etmeye başladı zilli

ayşecim nedir senin bu hastaneden çektiğin ya bende sinirlenir uyuz olurdum kırk kere iptal etseler ama sen millete kızıpta bebişin kontrollerini erteleme ayrıntılı usg dendiyse yaptır cnm kaybedeceğin sadece 100-200 tl olur o kadar...

pelinnnn ne kötüdür öle alelacele kalmak offf o günde bi telaşedir gider insan dediğin gibi sersem gibi oluyor

bende sabah saat 6 da kalkıyorum ya namaza e 7 de koca bir bardak su 7:15 kan ölçümüm var 7:30 da kahvaltı o yüzden yatmıyorum yatarsam sersem gibi oluyorum yada kalkamıyorum sanırım bugün ofiste uyicam oturduğum yerde

ay kızlar yazlıkları kaldırınca dolap bir rahatladı meğer yalovaya göndermem gereken yanıma boşa aldığım ne çok şey varmış herhalde hamileyken hiç kilo almicam sandım kendimi

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: ay sabah sabah bu ne güzel bir haber böle ya cnm nisanda tüp bebekle tedaviye başlayacaklar topiğinede yazsana umut olursun bizim kızlara
çok sevindim senin adına benim kalp atışı 6+2 de karın usg ile duyuldu cnm sanada duymak nasip etsin rabbim gözün aydın
günaydınnnn ezgiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…