zaten bi hal oldu değiştire değiştireiyiyiiim mervecim siz nasılsınız bakalım
hemen bakıorum diğer topiğe
bu arada bizim topiğe yine bişiiler oluor sayfa düzeni değişti bende
ay gene mi giremicem ki
Az kaldı ezgim sabret, ekimin başında kırılır sizin orada da sıcağın beli:)))
ay evet benimde hiçbir montumun önü kapanmıyor artık atkı şal vs gibi şeyler le idare edicez e malum sıcakta basıcakHavaların serinlemesine ben de sevindim ama giyecek birşey bulamıyorum(( Hamilelik başında 3 tane pantalon almıştım. Biri tam yazlık ve beyaz. Diğer ikisini de yıkayıp yıkayıp giyiyorum vallahi :))) Taytlarım da oluyor Allahtan ama bu gidişle büyürse karnım son 2-3 hafta işe gelirken eşofman giyebileceğim sadece :)))
oyyy ezgim yanmışsın sennn kuzummmmahhh bilge'cim ben doğurmadan bi soğusaa bayram edicem..
bugüne kadar kapalı havadan yağmurdan hiç hoşlanmadım ben içim sıkılırdıı moralim bozulurduu bildğin depresif olurdum..
ama inannn bi yağsa inip aşağıya saatlerce ayakta duracağım sırıl sıklam olup eve çıkıcam:))
merve daha erken yıkamak için bence tabi..
ne kadar geç yıkanırsa o kadar hem kokusu kalır hem hijyenliği..
nasılsa sezeyana gireceksin zamanın belli o zamandan 2 hafta önce uygur bence ama yardım edenin varsa..yoksa zor olur o halde yıka ütüle..
bizim kıyafetler halaaa annelerin evinde duruyor:):)
oda takımı almamaya karar verdik sadece oyun parkı sallanan ki biz ona eşimle XYZ dioruz sanırım adı ana kucağı ondan, bebek arabası alacaktık..
evde dolap vardı ama kayınvalide pek bi ısrar etti yeni sevimli dolap alın die bir de mevlüt beşiğimiymiş ne onda alıcakmış..
geçen hafta sonu gittik izmire dolaştık heryerleri bu hafta gidip alıcas maksat gezmek olsun işleri uzatıoruz işte:)
ben mevlüt istiordum şekerim ama kendim için değil annanem için istiordum..ben uzun yıllar annanemle büyüdüm onun için ben en özel torunumdur..şimdi benim çocuğum olcak die o çok hevesli sırf o mutlu olsun die kesinlikle yapmak istiordum ama özel bi beşik almayı düşünmüordum bunun için..
ama napalım kayınvalide istedi al dedim bende ilişmedim:):)
sen onun yerine başka bişii alsın diosun da bizim sorunumuz bu zaten mervem..kadını durduramıorummm almak konusunda nolurr alma benimde ilk çocuğum izin ver ben aliim die yalvarıorum aylardır kesilikle sallamıo beni..bende çözümü böle buldum bari benim almayacaklarımı alsın beni sinir etmesin:)
mantıklı bir sonuca varmışsın ezgimben mevlüt istiordum şekerim ama kendim için değil annanem için istiordum..ben uzun yıllar annanemle büyüdüm onun için ben en özel torunumdur..şimdi benim çocuğum olcak die o çok hevesli sırf o mutlu olsun die kesinlikle yapmak istiordum ama özel bi beşik almayı düşünmüordum bunun için..
ama napalım kayınvalide istedi al dedim bende ilişmedim:):)
sen onun yerine başka bişii alsın diosun da bizim sorunumuz bu zaten mervem..kadını durduramıorummm almak konusunda nolurr alma benimde ilk çocuğum izin ver ben aliim die yalvarıorum aylardır kesilikle sallamıo beni..bende çözümü böle buldum bari benim almayacaklarımı alsın beni sinir etmesin:)
oda ne bal olmuş sizin için bilge he gölge etme başka ihsan istemem derken bide ek yapmış kadıncağızeeen güzeli olmuş Ezgicim:)) Benim kayınvalide de geçen kocama sitem ediyordu, "ben pazarlardan birşeyler bakmaya başlayacaktım ama Bilge istemem" dedi diye, kociş de "eskisi gibi diil ortalık anne, çok kötü işler yapıyorlar, sağlıklarıyla oynuyorlar" diyince ses çıkarmadı; şimdi mobilyalara katkıda bulunmaya karar vermiş, nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam. O kadar da ters yapmadım ama korkuttum herhalde:))))
Benim kayınvalidem de heves etmiş geçen 2 takım almış ama boyuna dikkat etmemiş. Birisini ancak 1 yaşında falan giyer ve yazlık. Üzeri de çıkartmalı. 2 yıkanınca silinir gider. Rengi güzel ama muhtemelen kullanamayacağız. Diğeri de sanki 6 aylık falan gibi. Etiketinde yazandan anlayamadım. O daha güzel bir şey. Yaza belki giydirebilirim.
Sevindik tabi almasına, 2 torun birden geliyor ve çok heyecanlı ama o da bilmiyor ne sağlıklı, ne tehlikeli. Ben arada anlatıyorum ama. Keyfini bozmak da istemiyorum.
Ay of döktürmüşünüz gene
ben çok yoğunum malum okul sezonu epey yoğun oluyor bizim şirket..
çekilişler yapılmış hayırlı olsun.. Ben şahsen çok sevindim sonucuma..
Havalara gelince dışarsı camdan gördüğüm kadarıyla karanlık... Serin.. Ama ben yanıyorum.. üzerimde askılı bluz var ve vantilatör çalışıyor.. Varın siz düşünün ateşimi... :)
Bana hiç sıcak basmıyor, hatta ben üşüyorum bile. normalde de sıcak severim, ayaklarım üşür hep. Ben akşam yorganı da çıkardım. Sabaha karşı biraz terletiyor ama sarılıp yatmayı özlemişim. Hamilelikle ilgisi yok sanırım
eeen güzeli olmuş Ezgicim:)) Benim kayınvalide de geçen kocama sitem ediyordu, "ben pazarlardan birşeyler bakmaya başlayacaktım ama Bilge istemem" dedi diye, kociş de "eskisi gibi diil ortalık anne, çok kötü işler yapıyorlar, sağlıklarıyla oynuyorlar" diyince ses çıkarmadı; şimdi mobilyalara katkıda bulunmaya karar vermiş, nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam. O kadar da ters yapmadım ama korkuttum herhalde:))))
:):):):)
bilge ben seni gözümün önüne getiriorum sonra kayınvalidenle dialoglarını düşünüorum
gülmekten bayılıoruuummmmmmmmm:))
bu konuda senden öğrenilecek çok şey var..''ürkütmeden püskürtmek'':))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?