mervecim dediğin gibi orda olsam koşa koşa gelirdim. neden buluşamadığınızı anlayamadım.
bilgecim erken izne ayrılman senin için çok güzel olmuş. bu süreci evde kendini yormadan istirahatle geçirirsen erken doğum riskinide azaltırsın diye düşünüyorum. hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.
ayşecim çok geçmiş olsun yesil yansımanın dediği gibi kan önemli bugün dr.ihmal etme.
herkese günaydııınnnnnnkaydirigubbakcemile2
mutlu, sağlıklı, eğlenceli haftalar güzel anneler ve onlardan daha güzel bebeklerisositosositosositososito
diana'cım gözün aydın canımmmm..
doya doya sevin niye aklına olumsuzu getiriorsun..
ne güzel bimucize olmuş hayatında tadını çıkarmalısın:)
ayşe çok geçmiş olsun...yaşadığın anlık şoku düşünebiliorum ama neyse ki bu kadar olsun sen gene de doktorunla konuş mutlaka daha da kötüye gitmesin hemoroit..
Geçmiş olsun ayşecim
ayşecim soluksuz okudum.. Resmen yüreğime indirdin ya.. Neyse ki sonu iyiymiş... çok ama çok geçmiş olsun.. Bugün hemen hastaneye git sen yine.. Kızların dediği gibi kan kaybı etkili olabilir...
günaydın bi tanem...
günaydın şebo ve yakışıklı oğluşu..
ayşe allah seni ne yapmasın ya
nası korktum kendi korkum geldi hemen aklıma işte bu sefer bitti bu iş korkusu insanın aklından gitmiyo hiç
ay cnm hemoroit olsunda
boşver geçer ama muhakkak doktora git
günaydınnnnnnnn cnmmmm nasılsın bakalım nası geçiyor annelik bebiş nası tekmeler nasıl
cnm keşke herkes burda olsaydı güzel olurdu walla
ama kısmet işte
bencede cnm
sizleri çok sevdimmm
bu arada insanın görünce yabancılamıyor sanki yıllardır görüşüyormuşuz gibi
sanırım oturmaya vaktimiz olsa daha kaynatabilirdik
ay saol şekerim ama yanımdaki annelerle aramda 3-4 hafta var daha miniğiz biz birde diyet miyet malum aldığım accık kilonun bi kısmınıda ger verdim
keşke
günaydın şebnem günaydın ata
günaydın fıstık nasılsın bakiim
sevgi ne zaman gelicen kuşum yaaa
ben ben 15 ekimde izne çıkıyorum o zamana denk gelse ne güzel olur hem mother care indiriminide yakalamış olursun ahahahahahaopuyorumnanaktan
günaydın pelin günaydn kaanGünaydın sositososito
ya bende değişik biey olsun istemiştim bebeğimle benim takım olsun istiyorum ama hangi kumaştan diktirilir ne lur bilmiyoru bakalımGünaydın kızlar.. Yine kimsecikler yok ne güzel.. Biz de kızımla takılırız yapalım...
Kusura bakmayın.. Bugünler de biraz canım sıkkın.. O yüzden pek ilgi alaka gösteremiyorum topiğe.. Ama umarım herşey yoluna girer, sizde yaz uykunuzdan uyanırsınız da muhabbetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz..
Ben lohusa geceliğini o klasik robadan geceliklerden istemiyorum.. O yüzden hala aramadayım.. Deterjan konusuna gelince.. Burda tecrubeli annelerin yazdıklarını okuyorum.. Genelde dalan ve dalin öneriyorlar.. Bende onlardan alırım herhalde..
Kızlaaarrr ancak girebildim, sondan ikinci pazartesim diye dişimi de sıkabildim birazcık:)))
Buluşmamız şahane geçti, keşke daha kalabalık olabilseydik ama ne yapalım, kısmet bebeklerimizle birlikte olur belki:))))
Mervecim gecelikle deterjanı sormuşsun, sizden ayrıldıktan sonra ikisini de hallettim tesadüfe bak:)) Ben bu gecelik işine başından beri kılım, mevcut olanlardan yakası paçası açık bir iki pijamayla gecelik koyayım diyordum, gene de yapamadım, optimum'da üst katlardan birinde Suwan diye bir mağazada "bu da lohusa takımı" demek için bir takım buldum, kışlıklara hiç bakmadım çünkü hastaneleri cehennem gibi ısıtıyorlar, incecik ama uzun kollu ekru bir takım aldım, sezonu bittiği için ucuzdu da, almış olmak için aldım, anneler filan "aa olmaz giymen lazım" filan derler diye. Bir de pek uzun olmayan genç kız geceliği gibi, cici sempatik bir gecelik aldım, satıcı kızlar "aaa o lohusa geceliği olmaz o iş için vermiyoruz" filan dedi ama dinlemedim:))) Demiştim ya valizi hazırlamaya başlayacağım diye, valize konulacak kadar yenidoğan takımlarını ıvır zıvırı yıkarım diye de dalin'in sıvı deterjanını aldım. Hacışakir'in granül deterjanı vardı bir de Pelin'in dediği gibi, ama sıvı deterjan sanki daha kolay uygulanacakmış gibi geldi, bir de kokusu daha hafifti. Güya pazar çamaşır yıkayıp bu akşam da ütüleyecektim ama elim değmedi. Haftaya artık..
Günaydıııııınnnn:)))
Kış geldi nihayet:))
GÜNAYDIN KIZLArrrr:))))))))
Aynen mervecim.. Ben hiç giymedim dah ao gecelik takımını.. Zaten small bedeni bile bana kocaman oldu.. Giymem olanaksız yani :)
Kızlaaarrr ancak girebildim, sondan ikinci pazartesim diye dişimi de sıkabildim birazcık:)))
Buluşmamız şahane geçti, keşke daha kalabalık olabilseydik ama ne yapalım, kısmet bebeklerimizle birlikte olur belki:))))
Ayşecim geçmiş olsun, ne hissettiğini tahmin edebiliyorum, şimdi iyi olmana sevindim, hemoroidin sıkıntılarını yaşamamak için kabız olmamaya dikkat edip biraz da hafif yürüyüş yaparsan inşallah tekrarlamayacaktır. Bir de banyo suyunun çok sıcak olmamasına dikkat etmek gerekiyor.
Mervecim gecelikle deterjanı sormuşsun, sizden ayrıldıktan sonra ikisini de hallettim tesadüfe bak:)) Ben bu gecelik işine başından beri kılım, mevcut olanlardan yakası paçası açık bir iki pijamayla gecelik koyayım diyordum, gene de yapamadım, optimum'da üst katlardan birinde Suwan diye bir mağazada "bu da lohusa takımı" demek için bir takım buldum, kışlıklara hiç bakmadım çünkü hastaneleri cehennem gibi ısıtıyorlar, incecik ama uzun kollu ekru bir takım aldım, sezonu bittiği için ucuzdu da, almış olmak için aldım, anneler filan "aa olmaz giymen lazım" filan derler diye. Bir de pek uzun olmayan genç kız geceliği gibi, cici sempatik bir gecelik aldım, satıcı kızlar "aaa o lohusa geceliği olmaz o iş için vermiyoruz" filan dedi ama dinlemedim:))) Demiştim ya valizi hazırlamaya başlayacağım diye, valize konulacak kadar yenidoğan takımlarını ıvır zıvırı yıkarım diye de dalin'in sıvı deterjanını aldım. Hacışakir'in granül deterjanı vardı bir de Pelin'in dediği gibi, ama sıvı deterjan sanki daha kolay uygulanacakmış gibi geldi, bir de kokusu daha hafifti. Güya pazar çamaşır yıkayıp bu akşam da ütüleyecektim ama elim değmedi. Haftaya artık..
günaydın kızlar sanıırm en geç kalkan tembel benim:))) daha yeni kalktım her kes nasıl bakalım biz hamdolsun çok iyiyiz dogumu yaklaşanlar artık hazırlık yapmaya başladı sanırım allahım ya ne güzel sırayla her kes doguma gidecek inşş saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin rabbim amin
ay evet ufaktan hazırlıklara başlasak fena olmayacak yani doğru söylüyorsun
sen ne zaman yürüyorsun ayşe kaç dk
tatlım her akşam en az 40 dakika yürüyüş yapıyorm ben valla zaten çok hareketli bir yapım oldugu için evdede hiç boş durmuyorm bu halde nasıl bu kadar kilo almayı başardım hala anlamıyor valla:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?