2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

herkese günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan

bu gün buluşma günü değilmi ne güsellllll:):)bol bol foto çekiliiinnnnnn....

yeshıll'cim öncelikle sen kendini çok daha iyi tanıorsun
sağlık sektörünü de biliorsun
senin için en sağlıklı en güsel doğum hangisi olacaksa senin de kararınla öyle olsun umarımm..sen içini rahat tut bayramda bayram yapar annesi fıstık gelmezz :):)
teşekkür ederim bilgilendirip rahatlattığın için...

yok canım karnın ön duvarında benimde serviksi vajınal çıkışı kapatmıor..
ben çok üzerine düşüp nette yazanlara takılmamıştım çünkü gerçekten can sıkıcı şeyler yazıordu ama sende tehlikesi yok bende de öyle diince daha bi ferahladım..
bende de söle b sorun oluor ön duvarda olduğu için yüzünü hep plasentaya dayıyor bebek yüzünü göremiioruz rahat rahat:):)

he heh heeeee
funda teyşeeeee sen ne güseel şeylewwww söledin öleeee kocamaaaaaannnn öpüorum seni TANEM idehihoyyythihoyyyt
annemin karnında dans ederek başladım güne sayende mutluluktanhihoyyyt

aynı sorun bendede var canımya.hareketleri daha yeni yeni hissetmeye başladım.ben normalde kilolu bir bayanım.kızıma daha hiç net olarak göremedim.dr ben bile zor goruyorum diyo.hem karın içi yağ hemde karın kaslarımda güçlüymüş o yüzden çok uğraşıyoz görmek için.doğurduğumda görecem heralde ben bu kızı demiştim doktora.gülmüştü.yok o kar sürmez.30lu haftalarda net görrüsün demişti.benim dr umda kilolu olduğum için ve tüp bebek annesi olacağım için sezeryan dedi norma ldeğil dedi.

cnm bilgeyle benim buluşmam kimse gelmiyo
bi daha da teklif etmem zaten hiç işim olmaz

bide pelin gelicekti işte

bak fundayla sende burda olsan gelirdiniz he güzel olurdu eminim nalan istte olsa oda gelirdi e bide sevgi şehir dışındakiler gelirdi yani istanbuldakilere rehavet çökmüş

en sinir olduğum şeyde özel msjıma bi cvp yazmayanlar

ya gelmiosan katılmıyosan bi cvp yaz dimi

bundan sonra hiş uğraşmicam

yalnız çekilişte aklım kaldı yapsak mı yapmsaka mı

ben de orda olsam değil bugün çalışmasam gelirdim valla kuzucum ama maalesef.. biz senlen buluşcaz zaten.. bugün bensiz gezin bakiim hainler..

şebocum cumartesi benimde en sevdiğim gün.. pazar günü geç kalmayı düşünmek bile benim mutlu ediyor..
ya doğum konuşmaları için çok erken değil mi daha.. ben daha alışamadım bile kızıma... hemen doğurmayı düşünmeyelim ya..

BİLGEM şimdi bu yazdıklarına sevinsem mi endişelem mi bilemedim ben.. erken izne ayrılman iyi olucak.. zaten iyice vucudumuz ağırlaştı bi de sen çok yoğun çalışıyorsun sana çok iyi gelicek.. ama erken doğum riskinde canımı sıktı.. hayırlısı neyse o olsun tatlım..

niye gelmior ki kimsee(
ahhhhh orda olsaydıımm kaçarmıydı hiç
az önce düüşündüm karnım aç hiç evde kahvaltı edesim gelmedi şimdi ist olsam kızların yanında atıştırırdım dedim(
keşke olsaydık orda dediğin gibi funda da gelirdi..

Herkese Merhabalar...

Daha once siteye girmeye calistigimda bakim vs nedeniyle kapaliydi. Biz iyiyiz merak etmeyiniz.. Asilarimizi oluk. Kolumuz aciyo;-))Seker yukleme 139 mus. Ondan aramamislar. 140 in altinda olmasi gerekiyor dedi hemsire. Bakalim 1 ekimde dr ne diyecek.

Bu arada biz 1 hafta yokuz tatildeyiz.. Merak etmeyiniz lutfen. Wi-fi buldukca yazmaya calisirim..

Sevgiler herkese

günaydın içi geçmiş anneler

kimse gelmiyo artıkbende terk edicem bu gemiyi en sonunda
aaa olur mu sensiz canım yaa kızma,olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun düşmüşsün diye okudum, ama dikkat et Allah korumuş çok şükür

canım ben de baya kiloluyum 23-24. haftalarda böyle gaz dolaşımı olurya öyle hissetmeye başladım, şimdi dışarıdan bile görünüyor tekmeler maşallah
canını sıkma azcık daha sabır canım

ah istanbulda olsak gelirdim , göbüş tokuştururduk heheheh

çekiliş için de ben de katılmak isterim ama biraz erken gibi geldi bana , 8. ayı doldurunca göndersek daha iyi olur sanki,

bebişlere anneciklerine bol bol öpücükler Rabbim korusun hepimizi :asigim:

kızlar merhaba nasılsınız? arada girip sohbetlerinizi okuyup size imreniyordum hamile olmadığım içinde sohbetinize katılıamıyordum.mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım ama şimdi bi mucize oldu kızlar hamileyimmmmmm hala inanamasamda.adetim bir hafta geçti kan değerim 2870 çıktı doktorum keseyi görmeden sevinme dedi.siz tecrübelisiniz ne olur bişey deyin bu değer kötü mü ? salı günü gitcem doktora tam sevinemiyorum

ben de orda olsam değil bugün çalışmasam gelirdim valla kuzucum ama maalesef.. biz senlen buluşcaz zaten.. bugün bensiz gezin bakiim hainler..
aynen öle cnm zaten aşkımla gezdik dün bebek mağazalarını ay deidm sevgi gelince buraya da getiririm şurayada getirirm

ya doğum konuşmaları için çok erken değil mi daha.. ben daha alışamadım bile kızıma... hemen doğurmayı düşünmeyelim ya..
doğurma kuşum sen plesenta yaşlanması yaşamazsan eğer 10 ay tut dilayı karnında 1aylık doğsun :)))))))))))))
ay ne güzel olurdu ezgiiiii
biz 3 göbüşlü oturduk muhabbet ettik ben portakal suyu içitim sende kahvaltı yapardın
ii olmanasa sevindik cnm
sanırım azıcık dikkatli olman konusunda uyarabilirler yada minik bir diyet verebilirler

fıstık sen katılmak istiyormusun onu söle
yani 8. ayı doldurduğumuzda bazı kişilerin bebeklerini doğurma riski olabilir diye o kadar geç zamana bırakmak istemedik
sen katılmak istermisin onu söle bana
ayyyyyyyyyyyyyyyyy süper bir haber cnm hamilesin işte tadını çıkar
benim 12 günden sonra değerime bakılmadı kese görüleceği zaman değer kaç olmalı bilmiyorum ama sen üzülme gözün aydınnnn

slm kızlar bu günü hayatım boyunca unutmıycam kaç gündür benim aşırı agrım vardı karnımdan afedersiniz arka tarafımı vuruyordu her neyse sabah yani saat 12de bir kalktım yatak komle kann omuş yatak yorgan anam kan beynime sıçradı elim ayagım kesildi resmen bebegim die aglamay başladım dedim bu sefer bitti (((( nasıl aglıyorm eşim diyor dur panik yapmaa sonra hemen küçük bir ayne koydum yere oturdum baktım vajınamda bir kanam yok ay kızlar ne görsemki ben bir süredir kabızdım arka tarfımda hemoreyit oluşmuş ve meme gibi olup kan toplamış o patlamış megerse rabbime çok şükürrr hala kanama dinmedi ama olsu yeterki bebegim ii olsun sonra yattım bir süre korkudan agladım((((( ama gercekten çok kortum allahıma çok şükür benim fındık kurdumda annesini rahatlatmak için bir başladı oynamaya ohh dedim sana çok şükür rabbim ama bu günü hiç unutmıycammm

canım çok geçmiş olsun. ama bahsettiğin miktarda kanama olduysa sen dr.una danış derim ben belki kan yapıcı bi ilaç filan verir.malum gebelikte kansızlık pek iyi değil.belki demir ilacının yanında şurup filan bişiler verir bence ihmal etme.

tşk ederim cnm allah razı olsun evet çok kanamam oldu inş yarın arıycam d.r bu gün aradım sanırım çalışmıyor teli kapalıydın ((((((

GÜNAYDIN güzel anneler ve güzel annelerin güzel yavruları iyi haftalar. zemuszemus
umarım herkes iyi bir hafta sonu geçirmiştir.

mervecim dediğin gibi orda olsam koşa koşa gelirdim. neden buluşamadığınızı anlayamadım.
bilgecim erken izne ayrılman senin için çok güzel olmuş. bu süreci evde kendini yormadan istirahatle geçirirsen erken doğum riskinide azaltırsın diye düşünüyorum. hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.
ayşecim çok geçmiş olsun yesil yansımanın dediği gibi kan önemli bugün dr.ihmal etme.

herkese günaydııınnnnnnkaydirigubbakcemile2
mutlu, sağlıklı, eğlenceli haftalar güzel anneler ve onlardan daha güzel bebeklerisositosositosositososito

diana'cım gözün aydın canımmmm..
doya doya sevin niye aklına olumsuzu getiriorsun..
ne güzel bimucize olmuş hayatında tadını çıkarmalısın:)

ayşe çok geçmiş olsun...yaşadığın anlık şoku düşünebiliorum ama neyse ki bu kadar olsun sen gene de doktorunla konuş mutlaka daha da kötüye gitmesin hemoroit..

Günaydınlaar,

Angel canım gelirim diyenler gelmeyince 3 kişi kaldık haliyle. Ben o kadar işimin arasında özellikle çaba gösterdim buluşmak için ama herkes aynı duyarlılıkta olmuyor maalesef. 9-10 hamile kadın yanyana fotograf çektiririz hayaliyle gittim ama Merve'can ve Bilge'can ile güzel bir sohbet ettik ona da değdi bence.

kızlar resminizi yeni gördüm çok şeker çıkmışsınız. hamilelik üçünüzede çok yakışmış. yanlız merve hala hamile olduğunu inkar eder gibi fit duruyor. nerde göbiş:)))
ben merveden 3 hafta geride olmama rağmen 2katı karnım:)))
güya buayı kilo almadan kapatacaktım kontrele10gün var ama ben 1,5 kilo almşım bile. kesin korktuğum başıma gelecek diyet vericek doktorum(

haklısın canım. bende merakla sabah ilk işim size bakmak oldu. mervenin sitemiyle karşılaştım sonrada resminizi gördüm 3kişi. olsun yinede değmiştir buluşmaya. keşke yakın olsaydık yinede gelirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…