2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Selam Kızlar;
Bayramı da bitirdik... Yarın buralar şenlenir umarım...

Biz bayramın ilk gecesini acil de geçirdik Mide ağrısı ile gittik hastaneye, sabahladık resmen. Berbat bir gece idi.. Çok şükğr ki onu atlattık... Ama daha vahimi tam kalça kemiğimin üzerindeki ağrı.. Mhvediyor beni. Ciddi anlamda yaşam kalitem düştü... Yerimden kalkamıyorum,yattığım zaman sağıma soluma dönerken kıvranıyorum.. Çığlık atacak kadar çok ağrı yapıyor... ayakta on dakika kalmam mucize oldu şu an(((

Bir de vajinal bölgede sanırım baskıdan ve Tanemin orayı tekmelemesinden yada; çatının genişlemesinden bilemiyorum... ağrı var... Oturduğum zaman da oranın ağrısından duramıyorum... Kısacası ciddi anlamda rahatsız bir dönem başladı benim için.. Bu son 3 ayımızı yatarak bile geçirmek ızdırap verici olacak... Yarın doktor randevumuz var.. Bakalım, şu bel ağrısına bir çözüm olurmu acaba diye umutla bekliyorum... E tabi endişeleniyorum bir tarahtanda.. Ya belim iyileşmezse diye.. bebeğime nasıl bakarım ben( Bazen olduğum yerden doğrulmaya bile gücüm yetmiyor... Bakıldığında çok kilo da almadım.. Bu kadar ızdırap içinde bir de sık sık Wc ihtiyacı iyiden iyiye baş gösterdi, çok zor durumdayııım((((((((((((((((((

Şimdi y,ne ağrıdan uyuyayamadım, kalktım.. Belime koca bir yastık desteği ile oturuyorum.. Buna da şükür kızım iyi en azından ama; korkarım kendi işimi kendim göremeyeceğim artık((

herkese günaydın ve iyi haftalar arkadaşlar, geçmiş bayramızı kutluyorum.
fundacım geçmiş olsun. zor döneme girdin sanırım. inşallah dinlerek sağlıkla atlatıcaz ve bebişlerimize kavuşucaz.

mervecim sanada geçmiş olsun. seninde dediğin gibi dietle hallolacak bir konu allahtan, başka birşey olmasın çaresi olan şeyler bunlar.

herkese günaydın...
MERVEM sana o istemediğin klasik sözleri etmicem.. ama sen hepsini atlatırsın, inanıyorum.. Allah daha büyük sorunlar vermesin inşallah...
FUNDAM çok geçmiş olsun tatlım.. çok zor bir döneme girdik.. vucudumuz iyice değişiyor artık.. sanırım ayak uydurana kadar epey acı çekeceğiz.. benimde 3 gündür sol kalçamda bir çekme var.. gecede alt bacak kısmıma kramplar giriyor.. uykumdan uyandırıyor beni o kadar kötü yani.. bugün doktorumu arayıp şu magnezyum ilacının ismini alacağım, umarım iyi gelir..sende doktordan gelince hemen haber ver tatlım..

Günaydın Kızlar kaydirigubbakcemile5

Nazar mı değdi bize?
Tatil de bitti artık biraz silkelenelim. Son aylar, haftalar başladı, mutlu sona az kaldı. Moralimizi bozmayalım.

MERVE !!! özellikle sen.. Bu topiğin herşeyi sensin.. Lütfen toparla kendini ve aramıza dön hemen. klava: Neler atlattın sen bugüne kadar, gebelik şekeri mi seni etkileyecek???? Kaldı şurada 3 ay sadece. Biraz dikkat, biraz diyet kızınla sen sağ salim buluşacaksın sonunda. :1hug: Tamam mı?

Funda'cım çok geçmiş olsun canım. Hamilelikte kuyruk sokumu kemiğinde ağrı olabileceğini biliyordum ama kalça kemiğinde ağrı duymamıştım. Umarım sadece hamileliğe bağlı olarak vücut dengesinin bozulmasındır. Kalsiyum eksikliği de bu tarz kemik ağrıları ve kramplara yol açıyor diye biliyorum. Doktorun seni rahatlatır inşallah. Kızın da iyi maşallah. Yanında sana yardımcı olacak birileri olsa keşke?
Dilerim tez zamanda ağrıların azalır, bildiğimiz enerjik Funda geri döner :)) Allahtan Tanem'in alışverişlerinin çoğunu yaptın, odası da tamam sayılır, değil mi?

Bizden haberler vermiştim bayram öncesi. Kaan çok iyi, ben de öyle. Bugün diyetimin 4. haftası doldu ve bayramda 2 gün zorunlu olarak bozmuş olsamda hala kilom 66,5 civarlarında dolaşıyor.
Odamız da neredeyse tamamlandı. Resimleri az sonra diğer topiğe koyacağım. Sadece abajur, perde ve yatak takımı kaldı. Onlar da gelecek aya bitecek. Bu cumartesi annem geliyor :))) Haftasonu 3 saat mutfakta yemek yaptım, sonrasında 2 saat bacaklarımın ağrısından duramadım. Ayakta uzun süre durmak hiç iyi değişmiş gerçekten :)) Neyse artık yemekler annemden :)

Buluşma için de ayrıca sabırsızlanıyorum.. Optimum'da hamile patlaması yaşanacak cumartesi :))) Optimum girişte Strabucks var, orada buluşuyoruz değil mi??? Yanyana karınlarımızı çıkarıp güzel bir de hatıra fotoğrafı çektirelim mutlaka :teytey:

merhaba sevgicim o çekme yatarken bendede oluyordu. normalde yok ama yatakta oluyordu. magnezyuma başladığımdan beri azaldı. sadece çok fazla sola yatmaya çalışınca uykumdan uyandırıyor yön değiştirince sorun halloluyor. sanırım sende magnezyuma başlayınca hallolur.

merhaba pely,
kaanın ve senin iyi olduğuna çok sevindim. bende kilo konusunda çok dikkatli gidiyorum. birdahaki kontrolüme kilo almadan gitmiş olmam gerekiyor, bir diet uygulamıyorum sadece dikkat ederek kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum. bakalım nekadar başarıcam. eğer kilo aldığımı görürse doktorum diet vericek eyvahedigeldismile

canım kaanın odasının resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum. sanırım topiğin ilk odası olacak:))
buluşmanıza gelince felaket kıskanıyorum sizi. artık biz orda olamayanlar resimlerinizle teselli buluruz. mafoldumben

pelincim, kaancıma da sana maşallah.. o topiğimizin abisi olucak inşallah.. odasının resimlerini de merakla bekliyorum..
NALAN inşallah ilaçla geçer tatlım.. yoksa çalışma hayatımı baya bi olumsuz etkileyecek gibi görünüyor..

Resimleri koydum ama doğrudan açılmıyor. 3 kere denedim, farklı farklı yöntemlerle ama bu özellik te kalktı galiba edit gibi.
Neyse resimlere tıklayınca açılıyor sonuçta. Odamızın 3 cephesini çektim.
Bir de babaannemiz ile birlikte göbüş resmimiz var :)))

Günaydın kızlaaar:))

Ağrılı bir sabah yine.. ama nispeten akşam saatlerine göre daha iyi oluyorum sabahları..

Pelincim; dediğin gibi birçok detayı hallettik.. Ama yine de büyük iş duruyor, çünkü mobilyalar gelmedi.. Taa ekimin 12 sinde gelecekti.. ama ben de şu ağrımı biraz hafiflete bilirsem erken getirmelerini isteyeceğim, çünkü daha yıkayıp yerleştirme ve süsleme işleri var.. Mobilya gelmeden nereye ne asılacak, nereye ne konacak insan kestiremiyor...

Maalesef kii yanımda bana yardımcı olacak kimsem yok(( Annem çok uzakta Gelse bile kadıncaz da düşüp kolunu incitmiş, zedelenme var, o da kendi işini yapamıyor.. Ankara da bir ton akrabam olmasına rağmen, evde boş oturan genç kızımız olmasına rağmen hiç biri bir ihtiyacın var mı, yardıma ihtiyacın var mı diye sorma nezaketini bile göstermedi.. Ben de minnet edip de söylemem(( Bir komşum var, allah ondan razı olsun.. O arada gelip yardımcı oluyor... Bir şekilde idare etmem lazım kısacası... Zor olacak ama çare yok, katlanacağım...

Merveciim, kendini nasıl hissediyorsun şimdi, sanırım biraz toparlanmış, enerji depolamışsındır... Biz de yarın yaptırırız şeker yüklemesini sanırım.. Bu akşam saat 17 de randevumuz...

Sevgicim, Nalancım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

Hepinizi öpüyoruuuum:)

günaydın kızlarrrrr:))))

Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.

Doğum yaklaştıkça büyüyen karınlar ve alınan yük dolayısıyla genel durumumuzun biraz zora gireceğini hepimiz biliyor ve bekliyorduk, o yüzden yavaş yavaş birbirimizin sıkıntılarını duymaya başlayacağız. Ama enseyi karartmamak gerek, çok şükür bebeklerimiz sağlıklı ve bizlerde de çaresiz, çözümsüz, beklenmeyen sıkıntılar yok. Biraz dikkat biraz yavaşlama biraz da sabırla bu süreci de atlatacağız inşallah.

Ayın 15'inde yani çarşamba günü benim de randevum var, bakalım bize neler söyleyecek doktor amcamız?.. Çarşamba günü 28 hafta bitiyor ve ben an itibariyle hamileliğin başından beri 9 kg almış durumdayım. Gerçi bunun son 1,5-2 kg sini bayram tatilinde annemin dizi dibinde aldım, bundan sonra bu kadar hızlı gitmeyecektir. Benim de bir süredir bel ağrılarım oluyor fakat hamilelik öncesinde de olduğu için sanırım biraz alışığım. Şimdilik dinlenince geçiyor, ama ileride nasıl olur bilemiyorum. Şeker yüklemelerim normalin üzerinde çıkmadı ama bugün yapılacak olsa geçen bayramın etkisiyle yüksek çıkacağından eminim, o yüzden bu hafta bakliyat harici tüm karbonhidratı kesmeye karar verdim. Bakalım ne kadar başarılı olacağız:))))

Bir de arkadaşlar, Pelin'in normal doğumundan kaynaklı özel durumu ve yüksek çıkan şeker vakaları hariç, bana biraz doktorlar kilo konusunu abartıyor gibi geliyor ne dersiniz? Çoğunuz hamilelik öncesi gayet filinta gibi olan kızlarsınız, internette okuduğum aylara göre kilo indekslerine göre aldığınızı söylediğiniz rakamların hemen hemen hepsinde pek bir acayiplik yok. Neticede hamilelik öncesi ne kadar zayıfsanız hamilelikte oransal olarak üzerinize o kadar fazla kilo almanız gerekiyor. Bence son 10-15 yılda artan kilo konusuna gösterilen hassasiyetten kaynaklanıyor doktorların bu tavırları.

Bilge'cim kilo konusunda çok haklısın. bence de abartıyoruz. Dediğin gibi ben normal doğumu çok istediğim için ekstra dikkat ediyorum ama 29. haftayı bitirmek üzereyim ve bulantı, tiksinme vs olmadan her ay almam gerektiği kadar kilo aldım aslında. Hele beni önceden bilenler 10 kilo aldım dediğimde "iyi de hepsini göbeğine ve göğüslerine almışsın, başka yerden hiç anlaşılmıyor" diyorlar. Ellerim, ayaklarım, bacaklarım aynı. Neyse bu diyet işi beni çok zorlamıyor, aksine kendimi dinç ve daha rahat hissediyorum. 1 ayı kilo almadan geçirmek müthişti. Kolesterolüm de yüksek olduğundan ona da katkısı olmuştur belki.

canım kaanımın odası harika olmuş duvarlara bayıldım. buarada göbişinde harika çok fitsin.

slm kızlar nasılsınız maşallahh hepiniz iyisiniz rabbim bozmasın inş aminn
yarın rabbim nasip ederse şeker yüklemem olcak kızlar bana dua edin inş bir sorun çıkmaz hepinizi çok öpüyorm yaradana emnaetsinizz
merveeeeeeeeeee nerdesin cadı seni özledik valla dön artık yaaa (((((

kızlar kızımın odasının perdesi bundan diktirmeye karar verdik nasıl sizce güzelmii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…