• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canlarım merhabaalar kızım ve benden:D
teyzeleri seker yuklemesınden geldık sonuc aclık 99 1 saat sonra 119 cıktı sızzce nasıl?bilmiyorumkismile
drumu aramadım daha...bırazdanda tetenoz aşımı olmaya gıtcem ayyyyyy korkuyorum yaaaaa......
ay kızımı ozledım dr ne zaman cagıracak acaba....
ya bende 2 haftadır gıremıorum malum tasınma işleri....
kızlar ben mı kacırdım bılmıorum şöle bi doğum cantası gereclerını bı yazssak mı bende lıste yapıp ona gore hazırlanım nolacagı bellı olmaz bide agırlasmadan zevkımce alım dıyorum....

mervecım sen kafana takma hersey duzelır inşallah cnm..benım dr dıyet yaparsan kendıne cok faydası olur dedı bende bayramda hıc tatlı yemedım bızım ve bebişlerimizin ıyılıgı için devamopuyorumnanaktan
ya bebek bezi ne marka düsünüyosunuz kızlar ?
kapı suslerını ne tarz düsünüyosunuz ..altın yastıgını da unutmayınkaydirigubbakcemile3
ayyy cok mu sordum heyecanlıyım ondandırz ben bi aşımı olim gelim cvpları okurumkaydirigubbakcemile3

sagol canim iyiyim Insallah bebek de iyidir haftaya bugun kontrol arada cok stres oluyorum yine kalbi durur mu diye Allah korusun:((

cnm bnm ya yaşadıklarından sonra kolay değil tabi
o ihtimal 9 aylıkkende var 9 haftalıkkende rabbime dua edicez hep
canlarım merhabaalar kızım ve benden:D
teyzeleri seker yuklemesınden geldık sonuc aclık 99 1 saat sonra 119 cıktı sızzce nasıl?bilmiyorumkismile
drumu aramadım daha...bırazdanda tetenoz aşımı olmaya gıtcem ayyyyyy korkuyorum yaaaaa......
ay kızımı ozledım dr ne zaman cagıracak acaba....
ya bende 2 haftadır gıremıorum malum tasınma işleri....
kızlar ben mı kacırdım bılmıorum şöle bi doğum cantası gereclerını bı yazssak mı bende lıste yapıp ona gore hazırlanım nolacagı bellı olmaz bide agırlasmadan zevkımce alım dıyorum....

mervecım sen kafana takma hersey duzelır inşallah cnm..benım dr dıyet yaparsan kendıne cok faydası olur dedı bende bayramda hıc tatlı yemedım bızım ve bebişlerimizin ıyılıgı için devamopuyorumnanaktan
ya bebek bezi ne marka düsünüyosunuz kızlar ?
kapı suslerını ne tarz düsünüyosunuz ..altın yastıgını da unutmayınkaydirigubbakcemile3
ayyy cok mu sordum heyecanlıyım ondandırz ben bi aşımı olim gelim cvpları okurumkaydirigubbakcemile3

cnm bu konunun ilk sayfasında cici topiğimiz var herkes oraya yazıyor neyi nasıl yapacağını bi baksana oraya orda listede var ihtiyaş listesi
heycanın çok normal sona az kaldı
bu arada şeker durumun galiba ii ama her hastanenin referans aralığı farklı olabiliyor

cnm bnm ya yaşadıklarından sonra kolay değil tabi
o ihtimal 9 aylıkkende var 9 haftalıkkende rabbime dua edicez hep

cnm bu konunun ilk sayfasında cici topiğimiz var herkes oraya yazıyor neyi nasıl yapacağını bi baksana oraya orda listede var ihtiyaş listesi
heycanın çok normal sona az kaldı
bu arada şeker durumun galiba ii ama her hastanenin referans aralığı farklı olabiliyor

tamam cnm saol dr aradım normal dedı cok sukur atlattık şimdi aşımı oldum geldım bebişin kalp atışını da dınledi...tansıyon nabız normal hersey ben bı ciciş sayfasına bakim...bu arada göbüşler cok hoş masallah herkese

tamam cnm saol dr aradım normal dedı cok sukur atlattık şimdi aşımı oldum geldım bebişin kalp atışını da dınledi...tansıyon nabız normal hersey ben bı ciciş sayfasına bakim...bu arada göbüşler cok hoş masallah herkese

ohh şükür bari bunuda atlattın
zor bu şeker işi çünkü
bak bak o listeye bakınca insanın ne çok eksiği olduğu geliyo aklına

merhaba kizlar nasilsiniz mervecim gelmene sevindim :)
bizde kizimla gunleri sayiyoruz ins hersey hepimiz icin guzel olur ya
allah yardimcimiz olsun ins

yaşasınnnnnnnnnn girebildiiimmmmmmmmmmmm:))
ayyyy günlerdir uğraiıorum giremedim siteye sinirlerim bozuldu..herkesi de çok özledimmm..hepinizi öperim..

PELİN'cim Kaanın odası ççoook güzel olmuşş...inanılmaz hoşum gitti çok sade ve farklı kirişlerde kesinlikle sorun olmamış..sağlıkla kullansın inşallah..
MERVE'cim moralin düzelmişşşş canım sevindimm..
PATLY'cim sonuçlarını yazmamışSIN daha sanırım, merAk ettim umarım sağlıklı çıkmıştır..
BİLGE'cim bence de bu kilo işini bizim türk doktorları abartmış durumdaa her doğum yapan arkadaşımın da sölediği rahat rahat geçir hamileliğini dilediğin gibi, nasılsa veriliyor..ama seni tebrik ederim 9 kilo gayett iisin..

Selam arkadaşlar...

Doktor randevumuz iyi geçti sayılır.. Tanem maşallah çok iyi.. Kuzum haftasının önüne geçmiş, bir hafta büyük gözüküyor..:)) 915 gr olmuş :nazar: Ama benim sağ böbreğimde büyüme var.. Bebek büyüyünnce idrar kanalına baskı yapabilirmiş. Ve bu da idrar kanalının daralmasına neden olup, idrar geçişini zorlaştırır ve bu nedenle de böbrekte büyüme gelişirmiş... Yapacak hiç bişeyimiz yok şimdilik.. Çok kötü değil dedi.. Bol su içeceğiz her zaman olduğu gibi... ve takip edileceğiz.

Bel ağrımı sordum, olağan durumlardan biri dedi.. Vajinal bölgedeki kemikteki ağrı da vucudun kendini doğuma hazırlamasından kaynaklanıyormuş.. Bunların hepsi beklenen durumlar dedi:(( Belim için sıcak kompres yapabilirsin dedi..

Yarın sabah şeker yüklemeye gideceğim.. Bir de geçen acile gittiğimde TSH yükselmiş olarak gözükmüştü tahlillerde.. Onun için de detaylı hormon tetkikleri istedi... Bu değer çok sıkıntılı değil, ancak bir önceki ay yaptırdığım tahlildeki değe göre epey yükselmiş gözüktüğü için inceleyelim, atlamayalım dedi doktorumuz...

Kısacası Tanem çok iyi ya, önemli olan da o.. Ben arıza çıkarmaya başladım:(( Nazar mı değdi ne:D:D:D:

Yarın akşam üzerine kadar olmayacağım arkadaşlar.. Kendinize iyi bakın:)

tatlım tanemin iyi olmasına çok sevindimmmmmm...
tüm ağrıların için canım sıkıldı çok çünkü ne kadar rahatsızlık verdiğini tahmin edebiliyorum ama sakın aklına kötü bişii getirme hepsi nçok normal belirtiler..
aynı sorun(böbrek)bende de var sağ böbreğimin üzrine dayalı plesanta ve baskı yapıor hatta o böbreğin boşaltımında sıkıntı yaşıorum idrarım az geliyor eğer çok ağrım olursa katedralle boşaltıcaklar..sen de bi dakkat et bakalım idrar çıkışında bi azlık söz konusu mu..
en azından bi çok gelip bi az geldiği oluor mu??

bel, kuyruk sokumu, vajina ağrıları normalmiş benim doktorum da aynısını söyledi ancak benin tuvaletimi yaparken baskı oluşuor kalçamda son zamanlar yarın kontrol var soracağım..

öpüldün canım..

Slm kızlar ben bu gün şeker yüklemesi yaptıdm malesef şekerim 197 çıktı yüksek yarın sabah gene gidiyorm 100 mgr yapılcak sonrda diyetisyene gidecem bebegimin suyunu gene fazla buldu d.r bir ay içinde düzelme olmazsa yani azalma erken dogum riski var dedi ve 23. Haftada tekrar ayrıltılı ultrasyon ist d.r vallahi hamdolsun ama hiç ii degilim ne olur benden ve bebegimden dularınızı eksik etmeyin yaradana emanetsiniz kızlarr

kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. ben giremedim epeydir. bayramdada tekirdağ gittik. annemler teyzemler filan curcunalıydı anlıcağınız. kısmetse perşembe günü dr. kontrolümüz var.

Herkese selam...

Fundacim masallah zencime.. Onlarin keyfi yerinde olsunda diger butun sikintilar gecici sonucta..

Pelinn odaniz harika olmus.. INS kaan icindeykdnde goruruz hayirlisiyla..

Ben de cuma gunu seker testi yaptirdim. Bugun aramadilar:-)) haber yoksa iyi haber:-)) persembe gnu bogmaca,tetanus karma asisini ve rh(-) icin kan asimi olacagim.. Bugun 3rd trimester a basladik bile..yayyy...
Patlycim; nerelerdesin:)) Özledim vallahi...
Haklısın; tüm sıkıntılar geçici.. yeter ki çaresiz dert olmasın, bunlar olacak elbet... Çok sorun etmiyorum, canım yansa da bebeğim iyi diye avunuyorum:)
GÜNAYDIN KIZLARRR FUNDACIM MAŞALLAH DİYELİM KİLOSU ÇOK İİİİ SİZE ATADAN BİR NAZAR BONCUĞU:nazar:
Teşekkür ederiz Şebnem; ve ATA:)) Öptük sizi:))
tatlım tanemin iyi olmasına çok sevindimmmmmm...
tüm ağrıların için canım sıkıldı çok çünkü ne kadar rahatsızlık verdiğini tahmin edebiliyorum ama sakın aklına kötü bişii getirme hepsi nçok normal belirtiler..
aynı sorun(böbrek)bende de var sağ böbreğimin üzrine dayalı plesanta ve baskı yapıor hatta o böbreğin boşaltımında sıkıntı yaşıorum idrarım az geliyor eğer çok ağrım olursa katedralle boşaltıcaklar..sen de bi dakkat et bakalım idrar çıkışında bi azlık söz konusu mu..
en azından bi çok gelip bi az geldiği oluor mu??

bel, kuyruk sokumu, vajina ağrıları normalmiş benim doktorum da aynısını söyledi ancak benin tuvaletimi yaparken baskı oluşuor kalçamda son zamanlar yarın kontrol var soracağım..

öpüldün canım..
Ezgicim, aynen yazdığın gibi.. İdrar bi az geliyor bi çok geliyor.. Tuvalete gitmekten birhal oluyorum ama off yine bi damla yapacağım diye giriyorum, bir de bakıyorum ki oooh bi sürü yapıyorum, bazen de tam tersi oluyor... ve ağrı da oluyor idrar yaparken... Bunların hepsi böbrekteki büyümeye bağlı işte.. ama yine de idrar testi ve kültürü verdik bugün tedbir olsun diye...

Bir de Ezgi bir iki günden beri o kalçada ağıran kısmı zeytinyağı ile ovduruyorum 10 dakika kadar, sonra havluyu sıcak su ile ıslatıp belime sarıyorum ve termofora da sıcak su doldurup havlunun üzerine koyuyorum yata oturur pozisyonda termoforu sırtıma yastık yapıyorum.. Ve bugün çok iyiyim, hiç belim ağrımadı.. Sen de yap tatlım, iyi gelir sanırım...

MERVE; moralin yerine gelmiş çok ama çok sevindim... Fit bir anne olacaksın:) kıskandırma sakın sonra bizi:)))

AYŞE çok sıkıntı yapma herşey iyi olacak canım...

Ben bugün şeker yükleme testini de yaptırdım ama sonuçları almadım, üşendim:) Hormon tetkiklerinide vermiştim, onlar için de beklemem lazım mış.. Yarın iyi hissedersem kendimi şeker testinin sonuçlarıı alırım... İnşallah iyidir:)

Bu arada BİLGE neredee, bugün hiç girmemiş..

Patlycim; nerelerdesin:)) Özledim vallahi...
Haklısın; tüm sıkıntılar geçici.. yeter ki çaresiz dert olmasın, bunlar olacak elbet... Çok sorun etmiyorum, canım yansa da bebeğim iyi diye avunuyorum:)

Teşekkür ederiz Şebnem; ve ATA:)) Öptük sizi:))

Ezgicim, aynen yazdığın gibi.. İdrar bi az geliyor bi çok geliyor.. Tuvalete gitmekten birhal oluyorum ama off yine bi damla yapacağım diye giriyorum, bir de bakıyorum ki oooh bi sürü yapıyorum, bazen de tam tersi oluyor... ve ağrı da oluyor idrar yaparken... Bunların hepsi böbrekteki büyümeye bağlı işte.. ama yine de idrar testi ve kültürü verdik bugün tedbir olsun diye...

Bir de Ezgi bir iki günden beri o kalçada ağıran kısmı zeytinyağı ile ovduruyorum 10 dakika kadar, sonra havluyu sıcak su ile ıslatıp belime sarıyorum ve termofora da sıcak su doldurup havlunun üzerine koyuyorum yata oturur pozisyonda termoforu sırtıma yastık yapıyorum.. Ve bugün çok iyiyim, hiç belim ağrımadı.. Sen de yap tatlım, iyi gelir sanırım...

MERVE; moralin yerine gelmiş çok ama çok sevindim... Fit bir anne olacaksın:) kıskandırma sakın sonra bizi:)))

AYŞE çok sıkıntı yapma herşey iyi olacak canım...

Ben bugün şeker yükleme testini de yaptırdım ama sonuçları almadım, üşendim:) Hormon tetkiklerinide vermiştim, onlar için de beklemem lazım mış.. Yarın iyi hissedersem kendimi şeker testinin sonuçlarıı alırım... İnşallah iyidir:)

Bu arada BİLGE neredee, bugün hiç girmemiş..

canım o bir çok bir az idrarın nedeni şuymuş:
insan vücudu bir sağ bir sol böbrekteki idrarı atarmış sırayla yani..sorun olmayan böbrekten idrar çıkısı normaken sorunlu taraftan az oluor:(:(
ben 13 haftalık hamileydim ilk doktor farkettiğinde büyüdükçe sorun olur demişti aynen dedikleri gibi oldu ama şimdi doğuma kadar daha fazla sıkıntı çıkarmaz dior..
ancak aklında olsun eğer birden tahammül üstüne yakın ağrımız olursa o böbrekte kesinlikle hemen doktora gidicekmişiz ve bel ağrısıyla karıştırıp sıcak kompleks yapmıcakmışız sende dikkat et beline sıcak su pressi yapıorsun ya pek o tarafa götürme..
bu arada hemen deneyeceğim belime sıcak suyu..
üşengeçlik etme test sonuçlarını al bugün merak ederim ben çokk ama eminim çok güsel çıkıcak sonuçlar hem şeker hem böbrek testlerin...opuyorumnanaktan

Slm kızlar ben bu gün şeker yüklemesi yaptıdm malesef şekerim 197 çıktı yüksek yarın sabah gene gidiyorm 100 mgr yapılcak sonrda diyetisyene gidecem bebegimin suyunu gene fazla buldu d.r bir ay içinde düzelme olmazsa yani azalma erken dogum riski var dedi ve 23. Haftada tekrar ayrıltılı ultrasyon ist d.r vallahi hamdolsun ama hiç ii degilim ne olur benden ve bebegimden dularınızı eksik etmeyin yaradana emanetsiniz kızlarr
AYŞE'cim bugün de yapılsın bi testin...ama sonucun çok yüksek değil bence, suyun fazlalaığının nedeni şeker olabilir ve diyetle geçeceğini düşünüorum..sen sakın endişelenme aklına da kötü şeyler getirme lütfen..

Back