Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın...
MERVEM sana o istemediğin klasik sözleri etmicem.. ama sen hepsini atlatırsın, inanıyorum.. Allah daha büyük sorunlar vermesin inşallah...
FUNDAM çok geçmiş olsun tatlım.. çok zor bir döneme girdik.. vucudumuz iyice değişiyor artık.. sanırım ayak uydurana kadar epey acı çekeceğiz.. benimde 3 gündür sol kalçamda bir çekme var.. gecede alt bacak kısmıma kramplar giriyor.. uykumdan uyandırıyor beni o kadar kötü yani.. bugün doktorumu arayıp şu magnezyum ilacının ismini alacağım, umarım iyi gelir..sende doktordan gelince hemen haber ver tatlım..
Günaydın Kızlar kaydirigubbakcemile5
Nazar mı değdi bize?
Tatil de bitti artık biraz silkelenelim. Son aylar, haftalar başladı, mutlu sona az kaldı. Moralimizi bozmayalım.
MERVE !!! özellikle sen.. Bu topiğin herşeyi sensin.. Lütfen toparla kendini ve aramıza dön hemen. klava: Neler atlattın sen bugüne kadar, gebelik şekeri mi seni etkileyecek???? Kaldı şurada 3 ay sadece. Biraz dikkat, biraz diyet kızınla sen sağ salim buluşacaksın sonunda. :1hug: Tamam mı?
Funda'cım çok geçmiş olsun canım. Hamilelikte kuyruk sokumu kemiğinde ağrı olabileceğini biliyordum ama kalça kemiğinde ağrı duymamıştım. Umarım sadece hamileliğe bağlı olarak vücut dengesinin bozulmasındır. Kalsiyum eksikliği de bu tarz kemik ağrıları ve kramplara yol açıyor diye biliyorum. Doktorun seni rahatlatır inşallah. Kızın da iyi maşallah. Yanında sana yardımcı olacak birileri olsa keşke?
Dilerim tez zamanda ağrıların azalır, bildiğimiz enerjik Funda geri döner :)) Allahtan Tanem'in alışverişlerinin çoğunu yaptın, odası da tamam sayılır, değil mi?
Bizden haberler vermiştim bayram öncesi. Kaan çok iyi, ben de öyle. Bugün diyetimin 4. haftası doldu ve bayramda 2 gün zorunlu olarak bozmuş olsamda hala kilom 66,5 civarlarında dolaşıyor.
Odamız da neredeyse tamamlandı. Resimleri az sonra diğer topiğe koyacağım. Sadece abajur, perde ve yatak takımı kaldı. Onlar da gelecek aya bitecek. Bu cumartesi annem geliyor :))) Haftasonu 3 saat mutfakta yemek yaptım, sonrasında 2 saat bacaklarımın ağrısından duramadım. Ayakta uzun süre durmak hiç iyi değişmiş gerçekten :)) Neyse artık yemekler annemden :)
Buluşma için de ayrıca sabırsızlanıyorum.. Optimum'da hamile patlaması yaşanacak cumartesi :))) Optimum girişte Strabucks var, orada buluşuyoruz değil mi??? Yanyana karınlarımızı çıkarıp güzel bir de hatıra fotoğrafı çektirelim mutlaka :teytey:
Resimleri koydum ama doğrudan açılmıyor. 3 kere denedim, farklı farklı yöntemlerle ama bu özellik te kalktı galiba edit gibi.
Neyse resimlere tıklayınca açılıyor sonuçta. Odamızın 3 cephesini çektim.
Bir de babaannemiz ile birlikte göbüş resmimiz var :)))
çok güzelmiş ayşecim. güle güle kullansın bebişin.kızlar kızımın odasının perdesi bundan diktirmeye karar verdik nasıl sizce güzelmii ?
çok güzelmiş ayşecim. güle güle kullansın bebişin.[/QU
amin cnm çok tşk ederim bu ayın sonuna inş bir sorun çımazsa diktircem bakalımm hayırlısı dedigin gibi güle güle kullansın zillimm :)
nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamilelikkk bebegi net hissediyormusun tatlımm ben maşallah net hissediyorm kıpır kpır maşallahh tam bir zilli:)))))
aynen canım benimkide kıpır kıpır. maşallah bebişlerimizeçok güzelmiş ayşecim. güle güle kullansın bebişin.[/QU
amin cnm çok tşk ederim bu ayın sonuna inş bir sorun çımazsa diktircem bakalımm hayırlısı dedigin gibi güle güle kullansın zillimm :)
nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamilelikkk bebegi net hissediyormusun tatlımm ben maşallah net hissediyorm kıpır kpır maşallahh tam bir zilli:)))))
kaç gündür tatil modunda evde uzanıp uzanıp hareketlerini izliyorum konuşuyorum kızımla. mükemmel bir duygu ya. hatta mucize diye seviyorum. sanki ilk defa benim başıma gelmiş gibi :))) bugün biranönce iş bitsede eve gidip sakin birşekilde bebişimle ilgilensem diyorum artık şimdidenn..:)) kaydirigubbakcemile3