Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin Merveee :))))
Keşke her doktor böyle düzgün ve anlayışlı olsa, hastayı korkutmak yerine işini doğru yapsa...
gizemlicim canim hosgeldin, oh kirbirkere Masallah morelin yerine gelmis, canim benim delirmis senin ilk diyetisyenin nerde duyulmus sekerden bebegini kaybeden deli kadin hayret bir sey yaaa bir anneyle nasil boyle konusulur salak!!!!!!!!!!!!!!!!!! canim Insallah hep kontrolde gidicek diyetine alistikca daha da kolay gelicek. bir de bildigim diyet duzenini oturtturunca artik kanla olcmeyeceksin.dun arkadasimla konsutum hani sekeri cikan hamileliginde, senin icin ayrintili yine konustum, kesinlikle bebege tam anlamiyla yeten diyetler onlar, diye tekrar soyledi. tabii uzulursun morelin bozulur hepimizin bozulur ama hep diyecegizki canimiz sagolun cikan tum dertlerimizin yeterki dermani olsun.
canim tamam ama o kotu ihtimaller diyet ve insulin ignesiyle kontrol altina alinmayan asiri yuksek degerlerde gecerli gunumuzde dikkat et cok kiside cikiyor seker. Allah korusun, diyetle hallediceksindir Insallah igneye falan hic gerek kalmayacak. sen haklisin canim insan oyle konusan birine denk gekmese bile bir anda hemen kolayca alisamaz bu fikre. ben yakin arkadasimdan bilmesem aynen oyle sok yasardim. ama simdi daha mantikli bakabiliyorum hatta inanirmisin ne yenir yenmez biliyorum simdiden mesala patatese dikkat ediyorum cunku biraksan cok yerim.
oy canim benim kiyamam sana aslinda tatli disinda her seyden az olmak kaydiyla izin var sanirim arkadasima oyleydi pilav patates makarna ama azdi iki kasik pilav mesala. canim yaaa ne olur simdi yasaklar cok tatli gelir sende iyice kendini yemege motive etme bir yandan. patatesi hatirlattigim icinde affet. canim dogumdan sonra hayat boyu gonlunce yiyeceksin, sabir diyecegiz artik(
gizemlicim aslinda tesselli gb gelebilir ama inan degil simdi yazacagim bizim hatun arkadasimiz dogumdan 15 gun sonra sadece iki kilo fazlasi vardi, demez mi iyiki diyet yapmisim hem cok saglikli beslendim hem de bebisimin kirki cikmadan toparladim kilo derdim de olmadan diye. inan dun senin icin konuyu acinca insan basta uzuluyor ama sonra cok saglikli bir diyet yaptigini saatli yedigini gorunce rahatliyor ustune de fistik gb bir hamile oluyor hic dert edilcek bir sey degil her hamile oyle beslenmeli hatta dedi.