Hoşbulduk arkadaşlar.
canım çok üzüldüm bende kaç gündür nete giremedim şimdi yazını okuyunca inan çok üzüldüm söylenecek bişey bulamadıyorumKIZLAR BUGÜN BEBEĞİMİN KALBİNİ DUYMAK İÇİN RANDEVUM VARDI...
HERŞEY BİTTİ BURAYA KADARMIŞ....
ultrasonda kesenin geçen haftadan dahada büyüdüğünü gördük ve arkasından doktorum bana sorun olduğunu ve bebeğin kalp atışının olmadığını söyledi....çünkü İÇİ BOŞŞŞ DEDİ......
başka bir doktor daha çağırdı o da baktı ve aynı şeyi söyledi...hiçbir şey olmamış gibi soğukkanlı bir şekilde giyindim odasına geçtim ve bana yarın kürtaj saatini söyledi ben aklıma gelen bütün soruları sordum hatta doktor benden daha üzgündü diyebilirim...o ana kadar tabiii...klinikten çıktım ve bas bas bağırarak ağlamaya başladım ...ama tutamıyorum millet bana bakıyor..arabaya binemedim kullanamadım..park gördüm yakında 2 saat hiç durmadan ağladım eşimi aradım annemi aradım herkes şok oldu tabiii..annem ağlıyor ben ağlıyorum....bebeğimin olmadığını öğrenmek ayrı yıkıyor yarın kürtaj olmak ayrı yıkıyor....inanamıyorum...biri beni uyandırsın...daha düne kadar midem bulanıyor kokulardan rahatsız olup evden dışarı çıkamıyordum ...ki hala midem bulanıyor...hala hamileyim ...ve bitmesine 20 saat kaldı...keşke negatif çıksaydı diyorum şimdi bunca zaman kendimi hamile sanmasaydım.....daha fazla yazamıycam yazdıkça ağlıyorum çünkü...gizemli listede adım kalsın biraz...durum kısmına birşey yazma sadece...kendime gelene kadar orada kalayım bari.....kimseyide takip edemedim kaç gündür bulantılardan ...umarım sizler de güzel haberler vardır..
2 hafta sonra gel dedi doktorum.
canım çok üzüldüm bende kaç gündür nete giremedim şimdi yazını okuyunca inan çok üzüldüm söylenecek bişey bulamadıyorum
canlarım ben benim bilgilerimi vereyim:
12 nisan 2010 embriyo transferi yapıldı. 5nci gün embriyosuydu. (Ben Brüksel Tüp Bebek Merkezine gittim.) 22 nisan da beta hcg yaptırdım: sonuç: 225. Birz lekelenmem olmuştu, korkmuştum. Doktorumu aradım. Coraspirin kullanıyordum onu kesmemi söyledi ve değerin iyi olduğunu söyledi. iki sonraki testimde 390 çıktı. doktorum iyi dedi yani. Bana 2 hafta sonra muayeneye gelin dedi. bugün ilaçlarımı yazdırmak için normal bir hastaneye gitti. Doktor ultrasonda bakmak istedi. Normal ultrasona girdim. kese 5 mm göründü. Doktor 5 haftaya göre küçük dedi. Daha kendi doktoruma gitmedim. ama moralim bozuldu. gerçi ben içten içe göründüğüne sevindim :) sizce nasıl durum kızlar. öptüm kızlar.
Evet canım, çok heycanlıyım. İnşallah bir aksilik çıkmaz.
canım inan sabah netie girince hadi geriye dönük kızlar ne yapmış diye bakınca inan şok oldum resmen gözlerim doldu şimdi bile işte olmasam kesin ağlardım kendimi tutmaya çalışıyorum Allahım hepimiz için hayırlısını versin:Saruboceq:angela da sabır versin canm biz perşembe günü gitmiştik ama nete giremedim 1 tane olduğu kesinleşti çok şükür kalp atışınıda duyduk 20 mayısa randevu verdi bazı testler vermişlerdi onların sonucuda iyi çıkmış dedi 3 hafta sonra yeniden bazı testler vericem dedi bakalım canım hepimiz için Allahım hayırlısını versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu arada benim midem çok kötü dr mide yanmması için gaviscon şurup verdi cumartesi iyiydimde dün resmen felakettim başımı kaldıramadım bugün de halsizim senin miden ne durumdanasılsın cnm angeldan sonra bizde anca toparlandık sen nasılsın bakalım
canım inan sabah netie girince hadi geriye dönük kızlar ne yapmış diye bakınca inan şok oldum resmen gözlerim doldu şimdi bile işte olmasam kesin ağlardım kendimi tutmaya çalışıyorum Allahım hepimiz için hayırlısını versin:Saruboceq:angela da sabır versin canm biz perşembe günü gitmiştik ama nete giremedim 1 tane olduğu kesinleşti çok şükür kalp atışınıda duyduk 20 mayısa randevu verdi bazı testler vermişlerdi onların sonucuda iyi çıkmış dedi 3 hafta sonra yeniden bazı testler vericem dedi bakalım canım hepimiz için Allahım hayırlısını versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu arada benim midem çok kötü dr mide yanmması için gaviscon şurup verdi cumartesi iyiydimde dün resmen felakettim başımı kaldıramadım bugün de halsizim senin miden ne durumda
kızlar benimde bilgilerimi vereyim
nick: papatyam03
sat: 12 nisan 2010
tdt: 27 aralık 2010
doktor: brüksel tüp bebek merkezi Prof dr. Yücel Kahraman
gizemcim ben iki tarihi düzeltmeni istiyorum canım:
sat: 26 mart 2010
transfer tarihi: 12 nisan 2010
listede düzeltirsen sevinirim canım benim.
cnm ben jel kullanmadım ama kullanan arkadaşlar hep yaşıo bunları gayet normal usg ye kadar stresli olman çok normal ama kendini sıkmamaya çalış olur mu ayrıca bazen göremiyorum yazdığınız şeyleri olmazsa özelden msj atın tatlım ekliorum seninkinide şimdigizemli merhaba
ben hala ilk kontrolü beklemedeyim Allah kısmet ederse 5 mayısta ilk kontrol daha önce söylemiştim bilgilerimi vermek için o günün hayırlı haberlerini bekliyorum. bu arada stresim had safhada kendimi sakinleştiremiyorum hele arkadaşlardan gelen kötü haberler benim korkumu daha da arttırdı ne diyeyeyim Allah sabır versin emnim herşey çok güzel olacak her son başka güzel şeylerin başlangıcıdır inanıyorum
bu arada benim başka bir sorum olacak size gizemli sanırım sen jel kullanmıyodun ama kullanan arkadaşlar belki fikir verir.
benim kullandığım jel topaklar şeklinde dışarı çıkıyor doktorum bunun hafif renkli olabileceğini rahim duvarı nedeniyle bu rengi alabileceğini söylemişti ama son birkaç gündür bu topaklarda siyahlıklar da oluyo bu kan gibi değil sanki kir gibi ama anlayamıyorum ben elimden geldiğince baştan beri temiz tutuyorum böyle bişey yaşayan var mı
bu kan rengi değil ama çok önceden birkmiş beklemiş bişeylerse bilemem
doktoruda artık aramaktan bıktım oda benden bıktı artık 5 mayısta konuşacağım
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?