2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

sen bana tekrar yazarmısın bilgilerini zahmet olmazsa

eksik bilgilerim doktorum bursa acı badem şahin zeteroğlu sat 5 nisan tahmini doğum tarihi 10 ocak

BSP sen gebelik takiplerini de brüksel de mi yaptırıyorsun? Hüsamettin bey bakıyormuş galiba. Bir de ilk usg'den itibaren ücret alınıyor mu brükselde.
öncelikle aramıza hoş geldin canım hayırlı olsun ...evet takibi hüsametin bey yapıyo ilk usg de ücret aldı 2.kontrole çağırınca almadı beni 20 mayısta yine çağırdı sanıyorum birinde alıyosa 2.de almıyo 3.de yine alıyo bu şekilde gidecek galiba

Anladım canım, ben bakırköyde oturuyorum Şişli bana biraz uzak. O yüzden gebelik takipleri konusunda brüksele gidip gitmemekte kararsızım.

ıncirlideyim canım.Uzaklığının dışında bazen çok kalabalık oluyor brüksel, hüsamettin bey de çok yoğun. ben daha sakin bir yer ve daha çok ilgi istiyorum :)

İncirlideyim canım.Uzaklığının dışında bazen çok kalabalık oluyor brüksel, hüsamettin bey de çok yoğun. ben daha sakin bir yer ve daha çok ilgi istiyorum :)

bende incirlideyim ne tasadüf bsm varya orda oturuyorum

o zaman yakında bi yere git medicalpark bahçelievler iidir tavsiye ederim.

ethicaya gitmede nereye gidersen git

Bız bu konuda nasıl yapıcaz gızem her gıttıĞımızde Ücretmı verıcez zaten dıĞer yerde Ödedık ÖdÜyeceĞımızı. GÜnlerımızı Öyle hazırlasınkı 1.verıyorsak 2. Vermıyelım bu konuda bılgın varmı

Ben dikilitaştayım. Çamlığı da çok methettiler. Belma hanım varmış. Bilgin var mı?

herkese merhabaa
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizin gözü aydın sonuna kadar sağlıklı olun inşallah bebeklerinizde tabi..
ben jel kullanıorum siyah pembe beyaz renkte akıntı hatta parça atımı oluor gayet normal
defacto da da var beli lastikli pantolonlardan hem kumaş hem eşofman gibi işe giderken rahatlıkla kullanbileceğiniz şekilde..
PRETTY cim nerdesin merak ettim 2 saat oldu şekerim..

PELıNNN ama sen gene kayboldun
ne zamandır girmiosunn
iimisiniz?
bebek napıor büyümüştür fıstık:)
habersiz bırakma öpüldün..

Anladım canım, ben bakırköyde oturuyorum Şişli bana biraz uzak. O yüzden gebelik takipleri konusunda brüksele gidip gitmemekte kararsızım.

canım ben b.çekmecedeyim senden dahada uzak ama şimdilik hüsamettin beye gitmeyi tercih diyoruz malum özellikli bi durumumuz olduğu için en azından 3 aya kadar oraya devam edicem nasıl olsa hergün gitmiyoruz 2 haftada 3 haftada bir çağırıyolar ve hüsamettin bey herşeylede ilgileniyo sonrası Allah kerim yaşıycaz görücez

slm kızlar ya ben angeli okudum ve hala kendımde diilim inanın acayıp korkularım basladı
ılk usg bekleyen arkadaslarım sızın durum nasıl acaba boş kese olunca bı belırtı verıomu ya keske gormeseydım baya bı kotu hıssettım bıde kızlar ıkız olan arkadas yok mu hıççç ya ne olur benı rahatlatacak seyler soleyın acayıp bunalımdayııımbilmiyorumkismile

kızlar bu altta yaptıgınız resım nasıl oluyo nerden gırıp yapıosunuz

Üstelik SGK ile anlaşması varmış. Sadece 20 TL muayene ücreti veriyomuşsun :)
aa ne güzel demenek lazım walla
ezgi sen nerelerdesin cicim pelinin bi kontrolü mi vardı
klava:klava: kızıcam ama sana neden böle yapıosun bende okuyunca dağıldım onun başına bi tahlisziklik geldi ama bu hepimize olcak diye düşünme hem oda en kısa zamanda aramıza dönücek

gizemli tahmini dogum tarıhı 6 ocak hesapladım sıtede eklersın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…