Kızlar kızlar ben de çok istiyorum buluşalım, tanışalım ama 18 Eylül bana sakat. nedeni ise, o gün annem Antalya'dan geliyor. Sabah onu alacağız Sabiha Gökçen'den. Kahvaltıya gideriz oradan. Sonra eve.
Akşam da kayınvalidemin doğumgünü. Akşam yemeğine gideceğiz ailecek.
Saat 15h00 ve Optimum aslında uygun gibi ama ben çok kalamam sizinle. Yarım saat falan kalabilirim. Ok derseniz mutlaka gelirim...
yaa ne buluşması neden istanbul mafoldumben
çok kıskandım çook.
Tamam o zaman ben 18 Eylül Cumartesi saat 15h00'de Optimum'da olurum. Hediye bakarız biz de kayınvalideme :) Yarım saat sizinle "kafeinsiz" "yağsız süt"lü latte içerim büyükbir keyifle :)))
kizlar az once doktorumu arayip tekrardan bilgi aldik bana ultrasonu yapan doktor baskaydi kendi doktorum o dr yi arayip bilgi aldi su bu sekilde kalirsa normalmis yani simdilik korkulacak hicbirsey yokmus su normalin ust degeriymis yani enseside kalindiya belki bu yuzden boyle cikmistir ins ammaaa eger 1 ay sonra artarsa yapilacak cok sey varmis mr filn cekilmesi gerekiyormus ins hicbirine gerek kalmaz bebegim saglikla gelir kucagima 29 09 2010 RDV ALDIK bu rdv de eger artmamissa hersey normale donucek ins desteginiz icin sagolun kizlar hepinizi cok seviyorum valla
bu arada merve vallahi istanbulda olsam ilk isim sizlerle bulusmak olurdu bakirkoy caruselde bi kahve icerdik ne guzel olurdu zaten dogma buyume sirinevlerliyim ahhh bi orda olsam su bebegi kucagima aliyim sagsalim ilk isim annemin yanina kosmak olucak
kizlar az once doktorumu arayip tekrardan bilgi aldik bana ultrasonu yapan doktor baskaydi kendi doktorum o dr yi arayip bilgi aldi su bu sekilde kalirsa normalmis yani simdilik korkulacak hicbirsey yokmus su normalin ust degeriymis yani enseside kalindiya belki bu yuzden boyle cikmistir ins ammaaa eger 1 ay sonra artarsa yapilacak cok sey varmis mr filn cekilmesi gerekiyormus ins hicbirine gerek kalmaz bebegim saglikla gelir kucagima 29 09 2010 RDV ALDIK bu rdv de eger artmamissa hersey normale donucek ins desteginiz icin sagolun kizlar hepinizi cok seviyorum valla
bu arada merve vallahi istanbulda olsam ilk isim sizlerle bulusmak olurdu bakirkoy caruselde bi kahve icerdik ne guzel olurdu zaten dogma buyume sirinevlerliyim ahhh bi orda olsam su bebegi kucagima aliyim sagsalim ilk isim annemin yanina kosmak olucak
cnm sen içini ferah tutmervişim kzımın ismi rüyadan dolayı degişti haberin olsun AMİNE allahımdan hayırlı ve saglıklı bir evlat olmasını diliyorm inş ismi gibi güzel bir evlat olsun amin
yarın ayrıltılı ultrasyonumuz var inş güzel haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin kızlarr sakın en son 5 gün önce bir d.r gitmiştim bana bebegin suyunun çok fazla oldugunu söyledii gerci saolsun merveden araştırmış bende araştırdım d.r da sordum gebelik şekerinin yüksek olmasından olabilir dediler inş o d.r yanışlıyordur bir şey çıkmaz ter temiz çıkar her şeyy aminn
mervecim bende gelmeyi çok isterim ama ben fazla yola çıkamıyorm eşim izin vermez sanırım eger alabilirsem gelirim gerci ist hiç bir yer bilmiyorm zaten izin alsamda eşimin beni bırakmazı gerek oda cumartesi pazar karşıda oluyorr çok zor gibi duruyor ama eşimle akşam bir konuşayım inş ayarlarım
cnm bayagdır yoktum burda yazını dün gördüm yemin ederim bu gece senin için ve bebegin için çok dua ettim allahıma binkere çok şükür bak ne güzel haber aldık gözün aydın tatlım allahın izniyle hiç bir şey çıkmıycak bak görr sen içini ferah tut allaha emanetsin
saol mervecim inş cnm bakalım az kaldı yarın büyük gün bu arada mervecim amine isminin yanına ebrar koysam nasıl olur tek koyma diyorlar bana yada yanına hangi isim gider sanırım aminenin yanına isim bulmakta zorlancam
mervecim inan gelmeyi çok isterim biliyorsun evde biraz limoniyiz o yüzden pek net bir şey demiyorm zaten hazırda bekliyor bir şey desede kavga çıkarsam diee bakalım hayırlısı inş olumlu cvp alırım
sagol cnm benim allah razi olsun ins senin icinde benim icinde hersey guzel olur allahim hepimizin yuzune gulsun emeklerimizi bosa cikarmasin allaha emanet olun kendine iyi bak optum
kızlar pazartesi günü bebeişlerime biraz alıışveriş yaptım .şimdi aklıma takıldı ben bu aldıklarımı bi yıkasammı çünkü nede olsa ne kadar mis gibi görünsede bunlar teksil ürünü
sizce yıkanmalımı yoksa daha şimididen bu kadar hijyene alıştırılmammalı kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?