2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Bu arada yatay olanlara kiriş dendiğini de hatırlamış oldum, sağol Ezgi :))
Oda bir boşalsın, duvarlarla karşı karşıya iyice ölçüp biçip bakacağım. Boyasını babamız yapacak. O da titiz bu konularda, kafa kafaya verince güzel birşey çıkar elbet. Çok heyecanlıyım çook, bir kerede temiz ve güzel olsun istiyorum. Aklım fikrim Kaan'ın odasında zaten :)

ya sende mi öle pelin
bende yatıp kalkıp onu düşünüyorum
hafta sonu sınav var
kafamı veremiyorum
resmen kafamçokkarıştı

Bazen Kaan doğduktan sonra hamile olmayı özleyeceğimi düşünüyorum. Onun karnımda olduğunu bilmek çok hoşuma gidiyor. Daha 3 ay tamamen bana ait gibi. Kimseyle paylaşmam gerekmiyor :) Bencillik belki ama bu durumdan büyük keyif alıyorum.
Doğduktan sonra da tabi ki benim oğlum olacak ve onu çok ama çok seveceğim ama farklı birşey işte :)

Aklım fikrim onda, hareketlerini hissettiğim günden beri her anım onu düşünmekle, hayal etmekle geçiyor. Bazen abarttığımı düşünüyorum ama ben onu çok istedim, çok bekledim. Beni en iyi siz anlarsınız kızlar. Hepimiz benzer yollardan geçtik çünkü.

ya pelin bu kadar mı olur benim duygularımı o kadar güzel özetlemişsin ki
aramızdaki o muhteşem iletişim onun bunları yazarken bile karnıma vurması onu hissetmek sabah gözümü açar açmaz ona dokunmak sevmek
belki egositçe ama bende bu günleri özleyeceğimi düşünüyorum
belkide bi daha olmaz bu ilk ve son düşüncesininde etkisi vardır

Son düzenleme:

ne kadar içten yazmışsın pelinnnn..
doya doya yaşa 3 aynı canım tadını çıkara çıkara....
hem hiç de abartmıorsun ne kadar düşünse yeter mi insan kendi çocuğunu hele de onca uğraşın sonunda gelmişse...

ya şu istanbuldaki süper anneler neden görüşmüyoruz
neden buluşmuyoruz kaç kere yazdım ses çıkmadı ne fenasınız yaaa

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ben de tam olarak aynı şeyi hissediyorum. Babasından başka kimsenin yavrum evladım canım cicim demesini kabullenemiyorum, ki o bile zorluyor:)))) Bir taraftan da onun sağlıklı gelişimi için kucağıma alıp bastırmamam, ikimizi bir fanusa hapsetmemem gerektiğini de biliyor; istediğim kadar koyun koyuna olamayacağımızı hissediyorum. O yüzden hamilelik süreci çok güzel işte; koyun koyunayız hep ve kimse de buna karışamaz, azıcık da bana ver diyemez:))))))

Bana cumartesi olduğu sürece her şekilde uyar kızlarrrr, fekat acele etmemiz lazım, birkaç haftasonundan sonra hem yorulmamaya hem de hazırlıkları tamamlamaya çalışmaya başlayacağız....

Bana cumartesi olduğu sürece her şekilde uyar kızlarrrr, fekat acele etmemiz lazım, birkaç haftasonundan sonra hem yorulmamaya hem de hazırlıkları tamamlamaya çalışmaya başlayacağız....

evet bayramdan sonraki hafta yapalım işte
18 eylül cumartesi günü ben karşıda olucam zaten
pelinde karşıda mı oturuyordu
şebnemde karşıda
ayşede karşıda

Son düzenleme:
Evet banada uyar ama biliyorsunuz çalışıyorum cmt günü saatini ayarlayalım nerde buluşucaz karar verelim ona göre önceden hareket edeyim

özlem canımın içi
nasılsın tatlım iyimisin
opuyorumnanaktan

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kizlar az once doktorumu arayip tekrardan bilgi aldik bana ultrasonu yapan doktor baskaydi kendi doktorum o dr yi arayip bilgi aldi su bu sekilde kalirsa normalmis yani simdilik korkulacak hicbirsey yokmus su normalin ust degeriymis yani enseside kalindiya belki bu yuzden boyle cikmistir ins ammaaa eger 1 ay sonra artarsa yapilacak cok sey varmis mr filn cekilmesi gerekiyormus ins hicbirine gerek kalmaz bebegim saglikla gelir kucagima 29 09 2010 RDV ALDIK bu rdv de eger artmamissa hersey normale donucek ins desteginiz icin sagolun kizlar hepinizi cok seviyorum valla

bu arada merve vallahi istanbulda olsam ilk isim sizlerle bulusmak olurdu bakirkoy caruselde bi kahve icerdik ne guzel olurdu zaten dogma buyume sirinevlerliyim ahhh bi orda olsam su bebegi kucagima aliyim sagsalim ilk isim annemin yanina kosmak olucak

cnmsın ya bak içim rahatladı azıcık süper olmuş bu iş
iyiki aramışsın

ay ne güzle olurdu nagişcim buluşurduk işte

evet bayramdan sonraki hafta yapalım işte
18 eylül cumartesi günü ben karşıda olucam zaten
pelinde karşıda mı oturuyordu
şebnemde karşıda
ayşede karşıda

Eveeetttt, bu tür durumlarda herkes bir öneri bekler, o öneri benden gelsin de bir darbe yapayım o zaman:)))

Şimdi Pelin K.bakkalköy'de oturuyor, Merve Zaten Medical Park'a gelecek, ben Ataşehir'den geleceğim, başka kim nereden gelir bilmiyorum ama eğer Anadolu'da buluşulacaksa en kolay güzergah E-5 boyudur. Karşıdan gelecekleri de çok zorlamaz. Optimum çok optimum gibi geldi bana:))) Bu arada kızlar optimum'da mothercare'in outleti de var:)))) Şebnem de cumartesi çalışıyormuş, sabah ve öğlen saatleri onu zorlar, herkesin işinin saat 15:00 gibi kolaylayacağını düşünürsek 18 Eylül Cumartesi Saat 15:00 Optimum'a ne dersiniz?

bana uyar dostlar
ay ben baktım o outlete
aman demshack diye bi mağazanın içinde aman ne döküntü şeyler var bilge iğrenç bi gör

e o zaman buluş günü 18 haziran yer optimum saat 15:00
bu banada çok optimum geldi

Kızlarrr uyuyor mu herkese?...

Mervem biz bunu yayında tutalım birkaç gün, herkes görsün; aklıma da kimsenin nerede olduğu gelmiyor ki, olmadı bir de avrupa yakası buluşması yaparız:))))

Bu arada demstock evet bir tuhaf yer, ben mothercare'in 5'li 7'li bodylerinden aldım oradan. Ama ancak seneye giyer. Onun dışında tek altlar ve tek üstler var ama çok çeşit yok, bir de demstock'un getirdiği başka ingiliz markaları da satıldığı için fazla büyük değil. Asıl çeşit kozyatağı'ndaki kendi mağazasında. Bebek arabaları ve yatak/mobilyaları da daha çok çeşitli orada. Bir geldiğinde tarif ederim ya da beraber gideriz:)))

BULUŞMA :

TARİH:18 EYLÜL 2010
YER : OPTİMUM AVM
SAAT 00
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

GELMEK İSTEYENLERE DUYRULUR

Son düzenleme:

heh işte beni bozmasan olmazmafoldumbenmafoldumben DEMSTOCK :kedi::kedi:
mağazanın adı oydu ama dediğin gibi alıancak bi tek zıbınlar var başkada bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…