özlemcimm nasılsınn??
özledik seni de...
Bu arada yatay olanlara kiriş dendiğini de hatırlamış oldum, sağol Ezgi :))
Oda bir boşalsın, duvarlarla karşı karşıya iyice ölçüp biçip bakacağım. Boyasını babamız yapacak. O da titiz bu konularda, kafa kafaya verince güzel birşey çıkar elbet. Çok heyecanlıyım çook, bir kerede temiz ve güzel olsun istiyorum. Aklım fikrim Kaan'ın odasında zaten :)
Bazen Kaan doğduktan sonra hamile olmayı özleyeceğimi düşünüyorum. Onun karnımda olduğunu bilmek çok hoşuma gidiyor. Daha 3 ay tamamen bana ait gibi. Kimseyle paylaşmam gerekmiyor :) Bencillik belki ama bu durumdan büyük keyif alıyorum.
Doğduktan sonra da tabi ki benim oğlum olacak ve onu çok ama çok seveceğim ama farklı birşey işte :)
Aklım fikrim onda, hareketlerini hissettiğim günden beri her anım onu düşünmekle, hayal etmekle geçiyor. Bazen abarttığımı düşünüyorum ama ben onu çok istedim, çok bekledim. Beni en iyi siz anlarsınız kızlar. Hepimiz benzer yollardan geçtik çünkü.
Bazen Kaan doğduktan sonra hamile olmayı özleyeceğimi düşünüyorum. Onun karnımda olduğunu bilmek çok hoşuma gidiyor. Daha 3 ay tamamen bana ait gibi. Kimseyle paylaşmam gerekmiyor :) Bencillik belki ama bu durumdan büyük keyif alıyorum.
Doğduktan sonra da tabi ki benim oğlum olacak ve onu çok ama çok seveceğim ama farklı birşey işte :)
Aklım fikrim onda, hareketlerini hissettiğim günden beri her anım onu düşünmekle, hayal etmekle geçiyor. Bazen abarttığımı düşünüyorum ama ben onu çok istedim, çok bekledim. Beni en iyi siz anlarsınız kızlar. Hepimiz benzer yollardan geçtik çünkü.
ya şu istanbuldaki süper anneler neden görüşmüyoruz
neden buluşmuyoruz kaç kere yazdım ses çıkmadı ne fenasınız yaaa
Bana cumartesi olduğu sürece her şekilde uyar kızlarrrr, fekat acele etmemiz lazım, birkaç haftasonundan sonra hem yorulmamaya hem de hazırlıkları tamamlamaya çalışmaya başlayacağız....
Selaaammmmmmmmmmm
Biz geldiiik... sizleri çooooook özledik teyzeler:)))
Topiği okumaya çalıştım bugün ara ara... Şeker yüklemeleri yapılmışşş, alışverişler yapılmış, hediyelere el konmuuuş:)) Neyse ki herşey yolunda, çok sevindim buna.. Nagihancım, sen de sakın endişe etme, bebeğimiz sağlıkla devam edecek yoluna.. Bundan sonra ümitsizlik yok, unutma sakın...
Bize gelinceee:)) Tanem ananesi ve dedesi ile buluştu, pek hoşuna gitti ki fıkır fıkır oynadı tatil boyunca... Tekmelerimiz epey kuvvetlendi artık.
Bol bol balık tuttuk, tatili öyle değerlendirdik.. Yüzmeye çalıştım, ama ı ıhhKarnım aşağı çekti beni :sm_cool: :sm_cool: Biraz sırt üstü yüzüp, sonra çocuklar gibi batıp çıkmaca oynadım suda :sm_cool:
Ama güzel olan balık yedim yeniden kızlar... Başlarda tiksinmiştim, ama tazecik balıkları tutunca iştahlandım ve balık yediiiim:)) Tanem de çok sevdi galiba, balık öğünlerinden sonra hareketlendi valla:))
Bazı arkadaşlar eksiklerini yazmış.. Biz çok erken başladık almaya be bitti neredeyse.. kılık kıyafet artık almayacaım, alsam da büyük bedeb alırım, fazlasıyla oldu şuan.. Bi eksiğimiz banyo küveti, bebek bakım çantası ( Nike da bir sırt çantası beğendim, bebek için şahane kızlar.. sıcak soğuk muhafazası bile var, içine bi alt değiştirme koyduk mu tamamdır.. çok kullanışlı görünüyor, hatta bebek bakımı için üretilenlerden bile daha kullanışlı, bakmanızı tavsiye ederim bu senenin ürünü, siyah içi fuşya renkte.. tek renk üretilmiş. 90 tl gibi de fiyatı var) ve bakım ürünlerimiz eksik.. onları da artık doğuma yakın alacağız:))
hepinizi öptük şimdilik, yarın beraberiiiiz:))
özlem canımın içi
nasılsın tatlım iyimisin
opuyorumnanaktan
Herkese Gunaydinn...
Fundacim hos dondunuz.. Cok ozledik sizi cook... Masallah yarasin zencime de yediginiz baliklar;-)) Yerim ben onu;-)) Eksik dedigin ufak tefek seyler kalmis. Allah guzel gunlerde kullanmak nasip etsin ins..
Kaymaklim canim benim hemen uzulme.. Bebisin sagliklidir inss canim.. Bir daha ne zaman randevun var? Kontrolun yakinda mi? Umarim guzel haberler verirsin en kisa zamanda..
Merve bugun benim de ilk defa ayaklarim sisti. Klasik p.tesi ev toplama gunu sonucunda 26. hafta itibariyle sis ayaklara sahip bulunmaktayim. TR deki arkadasim MOthercare den ayak spreyi almis. 7 lira mi neymis oldukca uygun fiyata ayaklarida sislik yapmasini onluyormus. Ihtiyaci olan arkadaslar bakin isterseniz. Kullananlar oldukca memnunlar...
Bizim uyku vaktimiz yaklasiyor. Sabah inss okurum yazdiklarinizi..
Iyi bakin kendinize ve yegenlerimize;-)
herkese günaydın.. hızlı bir başlangıç yapılmış bu sabah maşallah.. hep böyle olsun..
FUNDAM hoşgeldin tatlım.. valla yokluğun gerçekten hissedildi.. kimse yoktu buralarda... güzel vakit geçirmene çok sevindim.. balıklarla olan ateşkesine de.. taneminde keyfi yerindeymiş..ohh maşallah.. ama bizi bi daha bırakıp gitme ...
NAGİHANCIM yapma böyle.. bak daha doktor kötü bişiy söylememiş.. hem meleğini hem kendini üzme lütfen.. herşey yolunda gidecek.. tüm kalbimle inanıyorum buna..
PATLY nerdesin sen kaçak.. hiç sesin soluğun çıkmıyo.. ayakların niye şişti ki durupu dururken şimdi.. hay allah.. nazar mı değdirdik ki sana?
ANGEL günaydın tatlışım..ay ay kızımız büyümüşte annesine tepikler mi atarmış.. yesin teyzesi onun miniş ayaklarını...
ŞEBOM günaydın...
ya şu istanbuldaki süper anneler neden görüşmüyoruz
neden buluşmuyoruz kaç kere yazdım ses çıkmadı ne fenasınız yaaa
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kizlar az once doktorumu arayip tekrardan bilgi aldik bana ultrasonu yapan doktor baskaydi kendi doktorum o dr yi arayip bilgi aldi su bu sekilde kalirsa normalmis yani simdilik korkulacak hicbirsey yokmus su normalin ust degeriymis yani enseside kalindiya belki bu yuzden boyle cikmistir ins ammaaa eger 1 ay sonra artarsa yapilacak cok sey varmis mr filn cekilmesi gerekiyormus ins hicbirine gerek kalmaz bebegim saglikla gelir kucagima 29 09 2010 RDV ALDIK bu rdv de eger artmamissa hersey normale donucek ins desteginiz icin sagolun kizlar hepinizi cok seviyorum valla
bu arada merve vallahi istanbulda olsam ilk isim sizlerle bulusmak olurdu bakirkoy caruselde bi kahve icerdik ne guzel olurdu zaten dogma buyume sirinevlerliyim ahhh bi orda olsam su bebegi kucagima aliyim sagsalim ilk isim annemin yanina kosmak olucak
evet bayramdan sonraki hafta yapalım işte
18 eylül cumartesi günü ben karşıda olucam zaten
pelinde karşıda mı oturuyordu
şebnemde karşıda
ayşede karşıda
Evet banada uyar ama biliyorsunuz çalışıyorum cmt günü saatini ayarlayalım nerde buluşucaz karar verelim ona göre önceden hareket edeyim
Eveeetttt, bu tür durumlarda herkes bir öneri bekler, o öneri benden gelsin de bir darbe yapayım o zaman:)))
Şimdi Pelin K.bakkalköy'de oturuyor, Merve Zaten Medical Park'a gelecek, ben Ataşehir'den geleceğim, başka kim nereden gelir bilmiyorum ama eğer Anadolu'da buluşulacaksa en kolay güzergah E-5 boyudur. Karşıdan gelecekleri de çok zorlamaz. Optimum çok optimum gibi geldi bana:))) Bu arada kızlar optimum'da mothercare'in outleti de var:)))) Şebnem de cumartesi çalışıyormuş, sabah ve öğlen saatleri onu zorlar, herkesin işinin saat 15:00 gibi kolaylayacağını düşünürsek 18 Eylül Cumartesi Saat 15:00 Optimum'a ne dersiniz?
bana uyar dostlar
ay ben baktım o outlete
aman demshack diye bi mağazanın içinde aman ne döküntü şeyler var bilge iğrenç bi gör
e o zaman buluş günü 18 haziran yer optimum saat 15:00
bu banada çok optimum geldi
Kızlarrr uyuyor mu herkese?...
Mervem biz bunu yayında tutalım birkaç gün, herkes görsün; aklıma da kimsenin nerede olduğu gelmiyor ki, olmadı bir de avrupa yakası buluşması yaparız:))))
Bu arada demstock evet bir tuhaf yer, ben mothercare'in 5'li 7'li bodylerinden aldım oradan. Ama ancak seneye giyer. Onun dışında tek altlar ve tek üstler var ama çok çeşit yok, bir de demstock'un getirdiği başka ingiliz markaları da satıldığı için fazla büyük değil. Asıl çeşit kozyatağı'ndaki kendi mağazasında. Bebek arabaları ve yatak/mobilyaları da daha çok çeşitli orada. Bir geldiğinde tarif ederim ya da beraber gideriz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?