Ben de kıskandım Nalaaançok kıskandım çook.
çok güzel fikir Merve, telle haber verirsin bağlantıyı:)oyyy kıyamam
ben laptopu yanıma alırım interaktif bağlanırsın sende kameran varsa
nası fikir
ay canım çabuk gelsin o günler ya...ben ramazan geldiğinde çok sevinmiştim.. bittiğinde bi ay daha geçmiş olucak diye.. şimdi kurbanı bekliyorum.. kurban bitince iyice sayılı gün kalıcak..
off bu hesap canımı yaktı şimdi bak.. ben bi de cumartesileri de çalışıyorum.. ya benim tek tesellim kızım 7 yaşına geldiğinde ben emekliliğimi haketmiş olucam.. ve daha sonra en azından böyle bi işte çalışmıcam.. belki kendi işimi kurarım..
Şimdi şu kıskanma mevzuuna ben de takıldım kızlar... ama bende biraz garip ve değişken hisler var... Bi yandan sizler gibi kimseler dokunmasın, karışmasın, sadece benle olsun istiyorum, diğer taraftan daaa, dünyaya gelsin, herkesler görsün istiyorum... ben de şöööle kasıla kasıla "bakıııııın bunu ben yaptım, bu benim" demek istiyorum...sonuçta siz uzaktan sevseniz deee, o benim, bana anne diyo benim yerimi kimse dolduramaz demek istiyorum.. içten içe böbürlenmek istiyorum ehehehehehehe
günaydın herkeseeee:):)
bende çok kıskandım istanbul işini...artık uçakta sağlıklı değil...aman yaaaaaaaaa
kızlar benim yemek borum kezzap dökülmüş gibi yanıyor nedendir acaba
domates salatalık peynir zeytin yedim gayet hafif
iki gündür bide bu çıktı
şeker hamilelik reflüsü olabilir..bende de var bi süredir özellikle gece yediğinde artıor...
ay evet bende de sayfa bpyutu değişip değişip duruyorsormabu forum saçmaladı iyice.. az evvel de diğer topikte sayfa numaraları kayboldu
cnm gel tabi ne demekherkese merhaba girmeden önce okudum eskileri herkes iyi maşallah ....
Merve...ben cok sık sizinle sohbete katılamıyorum ama buluşmaya ben de katılmak isterim ...ben de ataşehirdeyim bana gayet yakın ...
ben 61 kilo olmuşum ama doktor biraz kızdı malum şeker de yüksek çıktı bakalım ilerleyen haftalarda nasıl devam edicez:) çünkü benim karnım çok büyüyormuş gibi geliyor gerginlikten çatlıyacak gibi oluyorum özellikle akşamları.....
ya bende vardı bi tane kuzenimde almıştım ama görümceme verdim neydi ki adıBir de aldığınız okuduğunuz güzel bebek bakım kitabı var mı tavsiye edeceğiniz hamillelik kısmı ile ilgili değil bebek doğduktan sonra bilmemiz gereken şeylere dair ben baktım ama pek bir karar veremedim...
mervem o yemek borusu yanması bende de çok oluyor tatlım.. ama genelde acıkınca daha çok oluyo.. yemek yiyince bir süre kayboluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?