Selaaammmmmmmmmmm
Biz geldiiik... sizleri çooooook özledik teyzeler:)))
Topiği okumaya çalıştım bugün ara ara... Şeker yüklemeleri yapılmışşş, alışverişler yapılmış, hediyelere el konmuuuş:)) Neyse ki herşey yolunda, çok sevindim buna.. Nagihancım, sen de sakın endişe etme, bebeğimiz sağlıkla devam edecek yoluna.. Bundan sonra ümitsizlik yok, unutma sakın...
Bize gelinceee:)) Tanem ananesi ve dedesi ile buluştu, pek hoşuna gitti ki fıkır fıkır oynadı tatil boyunca... Tekmelerimiz epey kuvvetlendi artık.

Bol bol balık tuttuk, tatili öyle değerlendirdik.. Yüzmeye çalıştım, ama ı ıhh

Karnım aşağı çekti beni :sm_cool: :sm_cool: Biraz sırt üstü yüzüp, sonra çocuklar gibi batıp çıkmaca oynadım suda :sm_cool:
Ama güzel olan balık yedim yeniden kızlar... Başlarda tiksinmiştim, ama tazecik balıkları tutunca iştahlandım ve balık yediiiim:)) Tanem de çok sevdi galiba, balık öğünlerinden sonra hareketlendi valla:))
Bazı arkadaşlar eksiklerini yazmış.. Biz çok erken başladık almaya be bitti neredeyse.. kılık kıyafet artık almayacaım, alsam da büyük bedeb alırım, fazlasıyla oldu şuan.. Bi eksiğimiz banyo küveti, bebek bakım çantası
( Nike da bir sırt çantası beğendim, bebek için şahane kızlar.. sıcak soğuk muhafazası bile var, içine bi alt değiştirme koyduk mu tamamdır.. çok kullanışlı görünüyor, hatta bebek bakımı için üretilenlerden bile daha kullanışlı, bakmanızı tavsiye ederim bu senenin ürünü, siyah içi fuşya renkte.. tek renk üretilmiş. 90 tl gibi de fiyatı var) ve bakım ürünlerimiz eksik.. onları da artık doğuma yakın alacağız:))
hepinizi öptük şimdilik, yarın beraberiiiiz:))