Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiym canımm çok sıcak hala ama sanki birazcık esecek bugünezgim nasılsın kuşum nası gidiyo
Ezgiiiimmm, sağolasın iyiyiz, iş bildiğiniz gibi, tatil haram bize, cumartesi ve pazartesi çalıştık gene. Bugün de gene sabah sabah yatağımdan telefonla zıplatıldım. Eğitilebilir değil bunlar, kesin karar verdim. Kesin kararlıyım alacam bayramdan sonra raporu o olacak, patronun çok hevesli olduğu büyük bir işin teklifini hazırlamamız gerekiyor, patron hevesli olunca hiç çekilmiyor, dakika başı ne oldu ne oldu diye insanı hadiliyor, 28. haftadan sonra bana stres yaratacak bir patronu hiiiiç çekemem, baksın başının çaresine:)))
Kızlar yaw, anlamıyorum anlamıyoruım diyordum, önce azar azar hissettim, son bir haftadır da zıp zıp zıplıyor oğlumcum, dışarıdan görülmez sanıyordum ama dün sööyle geriye kaykılıp bir oturdum karnımdaki bir sağa bir sola dalgalanmaları izledim. Babası da ilk kez tekmeyi hissetti dün:)))))
ya kızlar nerde göbüşler ya.. niye kimse resim eklemiyor.. ezgi, pelin yeni resimler istiyoruz biz.. mervecim sendende istiyoyuz...
Ah ah şu işlerimiz bir bitse bilgecim bitmiyor bir türlü bende iznimi 4 gözle bekler oldummm dayanamıyorum artık sinir stres sinek sesi gibi geliyor müşterilerin sesi vızzzzzzzz vızzzzzzzz:)))))))))))
Döndük döndük Merve Teyzeeee:))))))))))) adli tatil bitti, ama keşke bitmese idiay inan topiği açarken içime mi doğdu ne adli tatilde bitti
funda dönmüştür dedim kendi kendime ve açınca bide görünce sevindim inan
özlemiştik seni yokluğun ve yerin çok belliydi
senin için zihinsel detoks olan bir tatil geçirmişsin demek ki no stres bol balık olmuş desene
eğlenmene ve taneminde doğal omega ile tanışmasına çok sevindim e sen şimdi kiloda almışsındır
sağolasın Patly ciiiim... Ben de hepinizi çooook özledim inanın... Çok alışmışım buralara, sizlere.. Zaten Ankara da yanlızım hep, sizler bana yoldaş oldunuz bu uzuuuuun süreçte.. Vallahi iyi ki tanışmışım bu topik ile zemuszemusHerkese Gunaydinn...
Fundacim hos dondunuz.. Cok ozledik sizi cook... Masallah yarasin zencime de yediginiz baliklar;-)) Yerim ben onu;-)) Eksik dedigin ufak tefek seyler kalmis. Allah guzel gunlerde kullanmak nasip etsin ins..
Kaymaklim canim benim hemen uzulme.. Bebisin sagliklidir inss canim.. Bir daha ne zaman randevun var? Kontrolun yakinda mi? Umarim guzel haberler verirsin en kisa zamanda..
Merve bugun benim de ilk defa ayaklarim sisti. Klasik p.tesi ev toplama gunu sonucunda 26. hafta itibariyle sis ayaklara sahip bulunmaktayim. TR deki arkadasim MOthercare den ayak spreyi almis. 7 lira mi neymis oldukca uygun fiyata ayaklarida sislik yapmasini onluyormus. Ihtiyaci olan arkadaslar bakin isterseniz. Kullananlar oldukca memnunlar...
Bizim uyku vaktimiz yaklasiyor. Sabah inss okurum yazdiklarinizi..
Iyi bakin kendinize ve yegenlerimize;-)
Nalan cııım, maşallah size... bebeğin kızmış, ben yokken öğrendin sanırım, gözün aydın:)) Sağlıklı ilerlemenize de çok sevindim, inşallah hep böyle devam eder.Günaydın güzel hamileler. iyi bir hafta dilerim
maşallah yine döktürmüşsünüz. hepinizi takip ediyorum.
c.tesi günü detaylı usg den geldim. kızım yaklaşık 24cm ve 350 gr olmuş. çok şükür herşey güzel yolundaymış. sadece toplamda 9kilo almışım. diyet dedi. birdahaki kontrolüm 30eylülde tetanoz iğnemi vurdurup, şeker yüklememi, idrar kültürü vs.sonuçları ile ve hiç kilo almamış birşekilde doktorum bekliyor. artık hareketlerini belirgin birşekilde hissedebiliyrum. birtürlü babası yakalayamıyordu.dün akşam babasıda ilk defa hissetti. çok müthiş bir duygu. rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin. mucize gibi birşey. ilk defa benim başıma gelen bir mucize gibi hissediyorum. sonra etrafımız çocuk kaynıyor diyorum. demekki bu mutluluğu hemen hemen herkez tadıyormuş. kızlar yaa bukadar güzel olacağını bilseydim daha erken başlardım tedaviye. hatta şimdiden ikinciyi bile düşünüyorum:)))
hepinizi çok öpüyorum.
Selam tatlışım beniiim, bıcır Sevgiim:))) Hiç bırakırmıyım sizlerii, çok seviyorum ben hepinizi:))) Sen de çok yorma sen kendini, yazık Dila kızıma da sana da yawfherkese günaydın.. hızlı bir başlangıç yapılmış bu sabah maşallah.. hep böyle olsun..
FUNDAM hoşgeldin tatlım.. valla yokluğun gerçekten hissedildi.. kimse yoktu buralarda... güzel vakit geçirmene çok sevindim.. balıklarla olan ateşkesine de.. taneminde keyfi yerindeymiş..ohh maşallah.. ama bizi bi daha bırakıp gitme ...
NAGİHANCIM yapma böyle.. bak daha doktor kötü bişiy söylememiş.. hem meleğini hem kendini üzme lütfen.. herşey yolunda gidecek.. tüm kalbimle inanıyorum buna..
PATLY nerdesin sen kaçak.. hiç sesin soluğun çıkmıyo.. ayakların niye şişti ki durupu dururken şimdi.. hay allah.. nazar mı değdirdik ki sana?
ANGEL günaydın tatlışım..ay ay kızımız büyümüşte annesine tepikler mi atarmış.. yesin teyzesi onun miniş ayaklarını...
ŞEBOM günaydın...
Hoşbulduuuuk fıstığıııımmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt Isır teyzesi yaaa, kızımız koccaman oldu, yaradı tatil vallahi...:)))) sen nasılsıın, derin kızım napıyooo??canııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm hoşgeldinizzzz.....
daha dün düşünmüştüm bende merve gibi ayın sonu adli tatil bitti acaba funda biraz daha mı kalacak die ki bi baktım burdasınnnnnn ve yaşasınnnnnnnn...özledim..
yemiş balıkları kızım taklalar atmış bilior işte ağzının tadını ayyyyyy ısırırım ben onun ağzını:))
Bilgeeeeeeeeeeeee:)))))) Zıpırdak Emeeeeek:))) İkinizde çoook öpüyoruzzzz:))))Ezgiiiimmm, sağolasın iyiyiz, iş bildiğiniz gibi, tatil haram bize, cumartesi ve pazartesi çalıştık gene. Bugün de gene sabah sabah yatağımdan telefonla zıplatıldım. Eğitilebilir değil bunlar, kesin karar verdim. Kesin kararlıyım alacam bayramdan sonra raporu o olacak, patronun çok hevesli olduğu büyük bir işin teklifini hazırlamamız gerekiyor, patron hevesli olunca hiç çekilmiyor, dakika başı ne oldu ne oldu diye insanı hadiliyor, 28. haftadan sonra bana stres yaratacak bir patronu hiiiiç çekemem, baksın başının çaresine:)))
Kızlar yaw, anlamıyorum anlamıyoruım diyordum, önce azar azar hissettim, son bir haftadır da zıp zıp zıplıyor oğlumcum, dışarıdan görülmez sanıyordum ama dün sööyle geriye kaykılıp bir oturdum karnımdaki bir sağa bir sola dalgalanmaları izledim. Babası da ilk kez tekmeyi hissetti dün:)))))
Merve yawff ben de çok merak ediyorum , acabe neye benzicek ki? babası da en çok onu merak ediyomuş:))))kızlar biz buları nası doğurucaz nasıl emziricez yaa
nası bir tip olucaklar biz nasıl bir anne olucaz ayy ayy
ay dimi ya bunlar neye benzicek nası bi tip olucaklarDöndük döndük Merve Teyzeeee:))))))))))) adli tatil bitti, ama keşke bitmese idiÇanakkale çok güzeldi... iki üç gün rüzgar yaptı ama sonra şahane oldu... Bir gün Bozcaada da geçirdik.. su buz gibi, sadece ayaklarımı sokmakla yetinebildim ama bayılıyorum oranın denizinin berraklığına... ada kıyısı bir başka; dupduru su. İnsanın içi gidiyor, ama ben soğuk suya dayanamıyorum, içim gitti... Fakaat, balık çok güzeldi, ahtapot ızgarayı muhteşem yapıyorlar orada, götürdü tanem valla:))))
Merve yawff ben de çok merak ediyorum , acabe neye benzicek ki? babası da en çok onu merak ediyomuş:))))
Geçen bizim kız tekme attı, gel bak dedim bizimkine şimdi yine tekmeler, belki hissedersin dedim, ben korkuyorum diyooo:)))))))))))))))))))))))))))) elleyemem diyoooo yaaa böyle de bir psikoloji varmış demek:))
evet pelin ya gerçekten bende taşınırken farkettim ne çok döküntü olduğunuSelam kızlar :)
Funda'cım hoşgeldin, cidden özlendin bilesin. Tatilin de güzel geçmiş, oh oh :)
Haftasonu baktım pek kimseler yok, ses çıkmamış, ben de girmedin pek KK'ne. Evde ciddi hazırlıklara başladık. Önceden beri bekleyen, bir türlü vakit ayıramadığımız ufak tefek angaryalarla başladık. Evde düzen oturtmaya çalışıyorum. Annem de geleceğinden daha planlı olmak lazım. Yoksa Kaan doğduğunda tam bir kaos yaşayacağız. 2 kişi koca eve amma yayılmışız, onu farkettim. Şimdi tespit, değerlendirme ve sonucunda çoğunlukla imhaşeklinde bir operasyon gerçekleştiriyorum :)
Kaan'ın odası bu haftasonu boşalmış olacak ve boyasına geçeceğiz. Sticker'ları da yapıştırınca resmini çekip koyacağım. Eşyaları 2 Ekim'de gelecek, ona daha çok var.
Ben biraz zorlanmaya başladım. Gaz sancıları devam. Doktoruma sordum normal dedi. Özellikle eğilip kalkmak zorlamaya başladı. Bu sabah bağcıklı spor ayakkabı giyeyim dedim, nefes nefes kaldım. Yakında onları da eşim giydirecek. Tartıya çıktığımda ekrana yandan bakmak zorunda kalıyorum. Daha 3 ay var, benim bu karnım ne kadar büyüyebilir, hayal edemiyorum şimdiden.
Ben de şiş olmadı allahtan. Kilodan dolayı genişleme var tabi ama ayak numaram vs değişmedi. En sevgili dotum Crocs'larım. haftasonu olsa da onları giysem diye bekliyorum. İşe de giyeceğim de "yuh" derler diye vazgeçiyorum. Kışın zaten giyemem.
Bu 9 ay 10 gün hesabı da çok karışık olmaya başladı. baby-gaga'ya göre 7. aya yeni girdik ama aslında 6. ayı ben 180. gün bitirdim. (her ay ortalama 30 gün hesabıyla) Bugün 187. günümüz. 93 gün kaldı normal günümüze.
Trimestr olarak bakınca da baby-gaga hatalı.
1-13. haftalar 1. trimestr
14-26. haftalar 2. trimestr
27-40. haftalar 3. trimestr kabul ediliyor doktorlar tarafından.
Buna göre de 3. trimestre 26 Haziran'da girmiş oluyorum.
Yani daha kolay olamaz mıydı sanki? Sırf bu yüzden kaç aylık diye sorulmasına gıcık oluyorum, hangi haftadaysak onu söylüyorum![]()
teşekkür ederim Pelin'ciim:)))))) tatil iyi geçti de şu tatil sonrası toparlanma işi berbatSelam kızlar :)
Haftasonu baktım pek kimseler yok, ses çıkmamış, ben de girmedin pek KK'ne. Evde ciddi hazırlıklara başladık. Önceden beri bekleyen, bir türlü vakit ayıramadığımız ufak tefek angaryalarla başladık. Evde düzen oturtmaya çalışıyorum. Annem de geleceğinden daha planlı olmak lazım. Yoksa Kaan doğduğunda tam bir kaos yaşayacağız. 2 kişi koca eve amma yayılmışız, onu farkettim. Şimdi tespit, değerlendirme ve sonucunda çoğunlukla imhaşeklinde bir operasyon gerçekleştiriyorum :)
Kaan'ın odası bu haftasonu boşalmış olacak ve boyasına geçeceğiz. Sticker'ları da yapıştırınca resmini çekip koyacağım. Eşyaları 2 Ekim'de gelecek, ona daha çok var.
Ben biraz zorlanmaya başladım. Gaz sancıları devam. Doktoruma sordum normal dedi. Özellikle eğilip kalkmak zorlamaya başladı. Bu sabah bağcıklı spor ayakkabı giyeyim dedim, nefes nefes kaldım. Yakında onları da eşim giydirecek. Tartıya çıktığımda ekrana yandan bakmak zorunda kalıyorum. Daha 3 ay var, benim bu karnım ne kadar büyüyebilir, hayal edemiyorum şimdiden.
Ben de şiş olmadı allahtan. Kilodan dolayı genişleme var tabi ama ayak numaram vs değişmedi. En sevgili dotum Crocs'larım. haftasonu olsa da onları giysem diye bekliyorum. İşe de giyeceğim de "yuh" derler diye vazgeçiyorum. Kışın zaten giyemem.
Selam kızlar :)
ben de direk haftasını söylüorum ayını söyleyince hiç büyümüormuşuz gibi gelior:)Bu 9 ay 10 gün hesabı da çok karışık olmaya başladı. baby-gaga'ya göre 7. aya yeni girdik ama aslında 6. ayı ben 180. gün bitirdim. (her ay ortalama 30 gün hesabıyla) Bugün 187. günümüz. 93 gün kaldı normal günümüze.
Trimestr olarak bakınca da baby-gaga hatalı.
1-13. haftalar 1. trimestr
14-26. haftalar 2. trimestr
27-40. haftalar 3. trimestr kabul ediliyor doktorlar tarafından.
Buna göre de 3. trimestre 26 Haziran'da girmiş oluyorum.
Yani daha kolay olamaz mıydı sanki? Sırf bu yüzden kaç aylık diye sorulmasına gıcık oluyorum, hangi haftadaysak onu söylüyorum![]()
Evet Merve'cim odamız güzel olacak inşallah :) Sticker'Ları bugün sipariş verdim. Yarın elimde olacak. Yalnız bir durum var, bizim evlerde duvarlar bol kolonlu, girintili çıkıntılı. Oda boşalınca daha çok dikkatimi çekti. Mesela bir duvarım boydan boya tepede bir kolon var, çıkıntı gibi duruyor. Şimdi benim duvarın üst kısmını gökyüzü yapmam lazım. O kolon çok saçma olacak.
Amerika'da, İngiltere'de falan evler genelde müstakil ve duvarlar prefabrik. Dümdüz Funtosee sitesindeki örneklerde de duvarlar dümdüz. Canım sıkıldı biraz.
ya o kolonlara kirişlere sinir oluyorum zaten bizde eve koltuk falan koyarken çok sinir olmuştukEvet Merve'cim odamız güzel olacak inşallah :) Sticker'Ları bugün sipariş verdim. Yarın elimde olacak. Yalnız bir durum var, bizim evlerde duvarlar bol kolonlu, girintili çıkıntılı. Oda boşalınca daha çok dikkatimi çekti. Mesela bir duvarım boydan boya tepede bir kolon var, çıkıntı gibi duruyor. Şimdi benim duvarın üst kısmını gökyüzü yapmam lazım. O kolon çok saçma olacak.
Amerika'da, İngiltere'de falan evler genelde müstakil ve duvarlar prefabrik. Dümdüz Funtosee sitesindeki örneklerde de duvarlar dümdüz. Canım sıkıldı biraz.
ay cnm işin zor wallahi ama olsunHerekese iyi haftalar kızlar herkes iyi durumda allaha şükür hazırlıklar hızla devam ediyo ama ben henüz daha hiç bi şey yapamadım.Sizlere bakıyorum nerdeyse bitiren arkadaşım var Pelly cim mesela.Bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum ama öncelikle bütün evi komple boyatmaya karar verdim.Çünk
ü benim ev denize çok yakın olduğu için nemden dolayı bazı yerler çok karardı ve doğumdan sonra da mevlüt yaparsam kötü görünecek o yüzden yapmayı düşünüyorum. O kadar çok gözümde büyüyo ki altından nasıl kalkıcam diyoru stres oluyorum yani.Çünkü eskisi gibi değilim hemen yoruluyorum ya boyacı temiz yapmassa vay halime..Öpüyorum sizleri ve kuzularımızı
pelin'cim kesinlikle bilimselliği var mıdır bilemiorum ama benim gördüğüm bütün erkek annelerinin yalnızca göbekleri oldu hep..başka hiç bir yerleri ne genişledi ne kilo aldı hatta arkadan bakıldığında hiç biri hamile gibi gözükmüordu ama gerçekten karınları çok büyüdü..ama şanslısın doğum olduğundan çok kısa bir süre sonra incecik kalacaksın..
bence crocs ları iş yerine götür oturduğun sürece giyersin...benimde en büyük tedirginliğim bundan sonra terlik yerine ne giyebileceğim..
ben de direk haftasını söylüorum ayını söyleyince hiç büyümüormuşuz gibi gelior:)
ben çok merak ettim sticker larınızııııı görmedimm...
derin nin odasında da çok kolon var sticker lar bi tarafa mobilyasını yerleştirmem bile çok büyük sıkıntı olacak...
Pelinnn çoook güzellll gerçektennnnn:):):)
bir de boydan boya olması çok güze çok hoşuma gitti güle güle kullansın kaan paşacım..
ama dediğin bende de kiriş çok alsam düzgün olur mu ki?