2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

mervem aslında bir uykum var bir uykum var anlatamam sana.. dün gece 3 te kalktım.. 6 da uyudum.. ay bi temizlik hastalığı gelir bana bazen.. saat falan hiç farketmez iş yaparım.. e bu durum arada geldiği için ben fırsatı değerdireyim dedim.. gece gece mutfak temizledim.. dolapları sildim, fırını sildim.. yerleri domestoslu suyla bezle sildim.. ( normalde paspasla bile zor gelir) ay kendimi tutmasam kapı girişini falanda temizlicektim o denli yani... gece gece banyo yapmıyım sabah yaparım dedim emme saat sekizde kalkınca bizim banyo işide yattı.. şu an terden heryerim batıyo sanki.. dilacımda napsın garibim benle beraber temizlik yaptı.. sonra da yani anne bi uyutmadın der gibi tekmeledi valla.. oda şaşırdı tabi :)
siz yapıyonus...

canııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm hoşgeldinizzzz.....
daha dün düşünmüştüm bende merve gibi ayın sonu adli tatil bitti acaba funda biraz daha mı kalacak die ki bi baktım burdasınnnnnn ve yaşasınnnnnnnn...özledim..
yemiş balıkları kızım taklalar atmış bilior işte ağzının tadını ayyyyyy ısırırım ben onun ağzını:))

aferiiiin sevgimmmm..
bu temizlik işi iyi ama domestos kullanma artık lütfen...hiç zarar vermior gibi kokusu ama çok ciddi zararlıı nolur tatlım hafif yer temizleyiciler kullan bitinceye kadar hamileliğin...

ay sevgi
temizlik kendini yormadan ve uzanmadan yapta
bak bu kimyasal şeylerle temizlik yaparken dikkat et olur mu
çamaşır suyu falan soluma allah korusun
ay bazen banada gayret gelir
bende anneme destek olamıyorum diye
oturduğum yerde ütü yapiim dedim ama
yandım wallahi

ya uzun zamandır ben silmiyorum yerleri.. aşkım siliyo.. e onun yaptığı temizliğe ne kadar güvenebilirsin ki.. alıyo paspası eline hiç köşe bucak yok.. hani bi laf varya kaynanamın gördüğü yerler diye o hesap işte..
domestosu sulandırıp kullandım.. balkon kapısı da açık olduğundan çok etkilemedi.. ya ne bileyim sanki başka türlü temiz olmuyo gibi geliyor bana..

mervem benim de bi yığın ütüm var valla yapılacak.. ilham gelmesini bekliyorum.. aklinialirimsmile
akşam rüyamda bile gelen misafirler ayy evin ne kadar pis falan diyorlardı.. rüyanın gazıyla mutfağı temizledim.. şimdi bu akşam da bir rüyayla ütüyü yaparım artık :) kaydirigubbakcemile3

Ezgiiiimmm, sağolasın iyiyiz, iş bildiğiniz gibi, tatil haram bize, cumartesi ve pazartesi çalıştık gene. Bugün de gene sabah sabah yatağımdan telefonla zıplatıldım. Eğitilebilir değil bunlar, kesin karar verdim. Kesin kararlıyım alacam bayramdan sonra raporu o olacak, patronun çok hevesli olduğu büyük bir işin teklifini hazırlamamız gerekiyor, patron hevesli olunca hiç çekilmiyor, dakika başı ne oldu ne oldu diye insanı hadiliyor, 28. haftadan sonra bana stres yaratacak bir patronu hiiiiç çekemem, baksın başının çaresine:)))

Kızlar yaw, anlamıyorum anlamıyoruım diyordum, önce azar azar hissettim, son bir haftadır da zıp zıp zıplıyor oğlumcum, dışarıdan görülmez sanıyordum ama dün sööyle geriye kaykılıp bir oturdum karnımdaki bir sağa bir sola dalgalanmaları izledim. Babası da ilk kez tekmeyi hissetti dün:)))))

bu arada herkese günaydınnn
merve'cim nasılsın ??
bilge'cim sana da günaydın nasılsın iş yeri sıkıntılımı??
iiyiz ezgi teyzesi
havanın soğumasını bekliyoruz
onun dışında bi action yok

olsun sen idare et eşinin kiyle kendini yorma hamilelik döneminde en güzel temizlik başkasının yaptığı temizliktir hahahaha

delisin sevgi sen wallaji delisin he
aman bırak şey içinde badem hanım derler ya
eminim her yer temizdir
sen evham yapıosundur
akşam serinliğinde yap ütünüde

işte siz merveyle sürekli değiştiriorsunuz ben de her seferinde afallıorumm:):)

ay yaşasın demek emek bey yapştırıyo sana he içerden aferim ona yerim onu ben

ay bilge ne güzel ya.. gözümde canlandı birden çok şeker görünüyordur.. hem o güçlü kuvvetli bir erkek annesi bizimkiler gibi değil ki.. koca topiğin kızlarını korucak şimdiden antereman yapıyodur...yerimseniben

ya kızlar nerde göbüşler ya.. niye kimse resim eklemiyor.. ezgi, pelin yeni resimler istiyoruz biz.. mervecim sendende istiyoyuz...

Ah ah şu işlerimiz bir bitse bilgecim bitmiyor bir türlü bende iznimi 4 gözle bekler oldummm dayanamıyorum artık sinir stres sinek sesi gibi geliyor müşterilerin sesi vızzzzzzzz vızzzzzzzz:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…