• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Kızlar kızlar ben de çok istiyorum buluşalım, tanışalım ama 18 Eylül bana sakat. nedeni ise, o gün annem Antalya'dan geliyor. Sabah onu alacağız Sabiha Gökçen'den. Kahvaltıya gideriz oradan. Sonra eve.
Akşam da kayınvalidemin doğumgünü. Akşam yemeğine gideceğiz ailecek.
Saat 15h00 ve Optimum aslında uygun gibi ama ben çok kalamam sizinle. Yarım saat falan kalabilirim. Ok derseniz mutlaka gelirim...

Kızlar kızlar ben de çok istiyorum buluşalım, tanışalım ama 18 Eylül bana sakat. nedeni ise, o gün annem Antalya'dan geliyor. Sabah onu alacağız Sabiha Gökçen'den. Kahvaltıya gideriz oradan. Sonra eve.
Akşam da kayınvalidemin doğumgünü. Akşam yemeğine gideceğiz ailecek.
Saat 15h00 ve Optimum aslında uygun gibi ama ben çok kalamam sizinle. Yarım saat falan kalabilirim. Ok derseniz mutlaka gelirim...

olsun gel gel
maksat kaanı ve seni görmek
yarım saat bi kahve içer kaçarsın
delikafadulden

Tamam o zaman ben 18 Eylül Cumartesi saat 15h00'de Optimum'da olurum. Hediye bakarız biz de kayınvalideme :) Yarım saat sizinle "kafeinsiz" "yağsız süt"lü latte içerim büyükbir keyifle :)))

kizlar az once doktorumu arayip tekrardan bilgi aldik bana ultrasonu yapan doktor baskaydi kendi doktorum o dr yi arayip bilgi aldi su bu sekilde kalirsa normalmis yani simdilik korkulacak hicbirsey yokmus su normalin ust degeriymis yani enseside kalindiya belki bu yuzden boyle cikmistir ins ammaaa eger 1 ay sonra artarsa yapilacak cok sey varmis mr filn cekilmesi gerekiyormus ins hicbirine gerek kalmaz bebegim saglikla gelir kucagima 29 09 2010 RDV ALDIK bu rdv de eger artmamissa hersey normale donucek ins desteginiz icin sagolun kizlar hepinizi cok seviyorum valla

bu arada merve vallahi istanbulda olsam ilk isim sizlerle bulusmak olurdu bakirkoy caruselde bi kahve icerdik ne guzel olurdu zaten dogma buyume sirinevlerliyim ahhh bi orda olsam su bebegi kucagima aliyim sagsalim ilk isim annemin yanina kosmak olucak

canım ya çok sevindim. bu iyi bir gelişme. inanıyorum 29/09 dada mutlu birşekilde ayrılacaksın doktorundan. hiçbirşeyimiz kolay geçmiyor. bebişlerimiz bir doğsun popolarınızı ısırırız bize bu çektirdiklerinin acısını çıkartırız. zemuszemus

BULUŞMA :

TARİH:18 EYLÜL 2010
YER : OPTİMUM AVM istanbul anadolu yakası
SAAT :15:00
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

GELMEK İSTEYENLERE DUYRULUR

kizlar az once doktorumu arayip tekrardan bilgi aldik bana ultrasonu yapan doktor baskaydi kendi doktorum o dr yi arayip bilgi aldi su bu sekilde kalirsa normalmis yani simdilik korkulacak hicbirsey yokmus su normalin ust degeriymis yani enseside kalindiya belki bu yuzden boyle cikmistir ins ammaaa eger 1 ay sonra artarsa yapilacak cok sey varmis mr filn cekilmesi gerekiyormus ins hicbirine gerek kalmaz bebegim saglikla gelir kucagima 29 09 2010 RDV ALDIK bu rdv de eger artmamissa hersey normale donucek ins desteginiz icin sagolun kizlar hepinizi cok seviyorum valla

bu arada merve vallahi istanbulda olsam ilk isim sizlerle bulusmak olurdu bakirkoy caruselde bi kahve icerdik ne guzel olurdu zaten dogma buyume sirinevlerliyim ahhh bi orda olsam su bebegi kucagima aliyim sagsalim ilk isim annemin yanina kosmak olucak

cnm bayagdır yoktum burda yazını dün gördüm yemin ederim bu gece senin için ve bebegin için çok dua ettim allahıma binkere çok şükür bak ne güzel haber aldık gözün aydın tatlım allahın izniyle hiç bir şey çıkmıycak bak görr sen içini ferah tut allaha emanetsin

mervişim kzımın ismi rüyadan dolayı degişti haberin olsun AMİNE allahımdan hayırlı ve saglıklı bir evlat olmasını diliyorm inş ismi gibi güzel bir evlat olsun amin
yarın ayrıltılı ultrasyonumuz var inş güzel haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin kızlarr sakın en son 5 gün önce bir d.r gitmiştim bana bebegin suyunun çok fazla oldugunu söyledii gerci saolsun merveden araştırmış bende araştırdım d.r da sordum gebelik şekerinin yüksek olmasından olabilir dediler inş o d.r yanışlıyordur bir şey çıkmaz ter temiz çıkar her şeyy aminn

mervecim bende gelmeyi çok isterim ama ben fazla yola çıkamıyorm eşim izin vermez sanırım eger alabilirsem gelirim gerci ist hiç bir yer bilmiyorm zaten izin alsamda eşimin beni bırakmazı gerek oda cumartesi pazar karşıda oluyorr çok zor gibi duruyor ama eşimle akşam bir konuşayım inş ayarlarım

mervişim kzımın ismi rüyadan dolayı degişti haberin olsun AMİNE allahımdan hayırlı ve saglıklı bir evlat olmasını diliyorm inş ismi gibi güzel bir evlat olsun amin
yarın ayrıltılı ultrasyonumuz var inş güzel haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin kızlarr sakın en son 5 gün önce bir d.r gitmiştim bana bebegin suyunun çok fazla oldugunu söyledii gerci saolsun merveden araştırmış bende araştırdım d.r da sordum gebelik şekerinin yüksek olmasından olabilir dediler inş o d.r yanışlıyordur bir şey çıkmaz ter temiz çıkar her şeyy aminn
cnm sen içini ferah tut
olucak inşallah herşey güzel olucak ve bak gör mnik kız sapasağlam olucak

mervecim bende gelmeyi çok isterim ama ben fazla yola çıkamıyorm eşim izin vermez sanırım eger alabilirsem gelirim gerci ist hiç bir yer bilmiyorm zaten izin alsamda eşimin beni bırakmazı gerek oda cumartesi pazar karşıda oluyorr çok zor gibi duruyor ama eşimle akşam bir konuşayım inş ayarlarım

ya geldi aaa avrupa yakasından oraya sen iki adım ı gelemiceksin
ayarlamaya çalış cnm

saol mervecim inş cnm bakalım az kaldı yarın büyük gün bu arada mervecim amine isminin yanına ebrar koysam nasıl olur tek koyma diyorlar bana yada yanına hangi isim gider sanırım aminenin yanına isim bulmakta zorlancam

mervecim inan gelmeyi çok isterim biliyorsun evde biraz limoniyiz o yüzden pek net bir şey demiyorm zaten hazırda bekliyor bir şey desede kavga çıkarsam diee bakalım hayırlısı inş olumlu cvp alırım

cnm bayagdır yoktum burda yazını dün gördüm yemin ederim bu gece senin için ve bebegin için çok dua ettim allahıma binkere çok şükür bak ne güzel haber aldık gözün aydın tatlım allahın izniyle hiç bir şey çıkmıycak bak görr sen içini ferah tut allaha emanetsin

sagol cnm benim allah razi olsun ins senin icinde benim icinde hersey guzel olur allahim hepimizin yuzune gulsun emeklerimizi bosa cikarmasin allaha emanet olun kendine iyi bak optum

saol mervecim inş cnm bakalım az kaldı yarın büyük gün bu arada mervecim amine isminin yanına ebrar koysam nasıl olur tek koyma diyorlar bana yada yanına hangi isim gider sanırım aminenin yanına isim bulmakta zorlancam

mervecim inan gelmeyi çok isterim biliyorsun evde biraz limoniyiz o yüzden pek net bir şey demiyorm zaten hazırda bekliyor bir şey desede kavga çıkarsam diee bakalım hayırlısı inş olumlu cvp alırım

sagol cnm benim allah razi olsun ins senin icinde benim icinde hersey guzel olur allahim hepimizin yuzune gulsun emeklerimizi bosa cikarmasin allaha emanet olun kendine iyi bak optum

""ebrar"" arapçada şeş ebrar diye geçiyor şeş altı demekmiş ebrar da hayır sahibleri demekmiş.yanı 6 hayır sahibinın toplandığı bi isim.peki kim bu 6 hayır sahibi hemen söylüyüm.HZ EBUBEKİR,HZ OSMAN,HZ ALİ,HZ HASAN,HZ HÜSEYİN,HZ ÖMER

cnm ikinize ebrar ismini koymak istiyorsunuz
ama benim kuzenim hoca ve arapçayı su gibi bilir
ebrar hayır sahini erkekler
yada erkek topluluğu manasındadır
yukarıdada anlatıldığı gibi kulağa hoş geliyor ama erkek ismi gibi
yine siz bilirsiniz ben bu konularda yorum yapmak istemem ama
söyliim dedim
mesela ben kızıma eflin hira kymak istiyordum ve eflin cennete açılan kapı anlamında geçiyor her yerde
kuzenime onuda sordum cennet kapılarının isimlerini sordum öle bir kapı yok
sadece kıza olacak reyyan kapısı var oda oruç tutanların gireceği kapının ismiymiş
manalı arapça bir isim koymak istiyorsanız nette bi çoğu yanlış bilen birine danışmadan sormayın

kızlar pazartesi günü bebeişlerime biraz alıışveriş yaptım .şimdi aklıma takıldı ben bu aldıklarımı bi yıkasammı çünkü nede olsa ne kadar mis gibi görünsede bunlar teksil ürünü
sizce yıkanmalımı yoksa daha şimididen bu kadar hijyene alıştırılmammalı kafam karıştı

kızlar herkese iyi geceler:)
ben epeydir giremedim ama yazdıklarınızı okudum bayağı kaynatmışsınız valla:))
bende evdeki odaları ve fazla eşyaları düzene sokmak için uğraştım durdum. 10 koli oldu.şimdi onları annemlerin evinin çatısına taşımak var. sonra odamız boyanacak.
gittik konserimize allahtan bir sorun olmadı. kızım öle çok rahatsız olmadı bence birde baktımki orda ne hamişler var nerdeyse doğuracak ama gelmiş.dedim oohoo esra amma evham yapıyorsun bak millete ne kadar rahat. yaaa birde şansıma konseri izleyen tüm kalabalık çok oynak çıktı. toplasan 15dk oturamadım. herkes ayakta. ee bişi görünmüyor oturunca mecburen bende ayakta izledim. sadece slov şarkılarda oturdum:)) ama güzel geçti. teyzemle eniştem geldi almanyadan onlarla ilgilendik. şimdi 3 günlüğüne tekirdağ gittiler yazlığa babamlarla. bende biraz kafamı dinlicem:)) annemlerde kalıyolar ama bizde hergün ordaydık. bu arada ayaklarım öle bi şişiyorki artık acımaya başladı. herzaman uzatamıyorumda. oturunca yada ayakta kalınca kötü oluyor. eşim gün aşırı masaj yapıyo ayaklarıma. önce sıcak suya koyuyorum. sonra ayak peelingim var çok hafif dokunuşlu onunla yapıyor inanılmaz rahatlıyorum:)) bu arada ben hala aşı yaptıramadım. bir iki gün içinde gidip yaptırayım geç olmadan.

kızlar pazartesi günü bebeişlerime biraz alıışveriş yaptım .şimdi aklıma takıldı ben bu aldıklarımı bi yıkasammı çünkü nede olsa ne kadar mis gibi görünsede bunlar teksil ürünü
sizce yıkanmalımı yoksa daha şimididen bu kadar hijyene alıştırılmammalı kafam karıştı

canım aldığın her türlü tekstil ürününü mutlaka yıkamalısın. ve ütülemelisin. merak etme bu aşırı titizlik değil normal yani)) battaniyeleri dahi yıkaacağız. ve bebiş kıyafetlerini her seferinde ütüleyeceğiz. bu arada yıkamadan etiketlerinide güzelce keski sonradan bebişi rahatsız etmesin. ben kıyafetleri filan henüz yıkamadım.biriktiriyorum. hepsini toptan yıkayacağım doğuma yakın.

Back