Günaydııııınnnn:))))))
Herkes iyi mi bakalım?
Bu sabah da babasının sözünü dinlemeyip de doktor olmayan kafama söylenerek uyanıp işe geldim. Haftasonu babaannemizdeydik, pek vukuatsız geçti bu ziyaret. Ben ne zaman böyle gitmeden şunu diyecek bunu yapacak diye heyheylensem, kayınvalidem karakter değiştiriyor. Bayramda gelmiyoruz diyince "canınız sağ olsun" dedi:))))
Kızlar iştahım açıldı bariz şekilde; bu haftadan sonra artacak diye okuyorduk, hakikaten de öyle oldu. Önceden ara öğünü unutan ben şimdi arada birşeyler yemeden duramıyorum:))) Çok kilo almasam bari...
bilgecim aynen benimde öle ne olucak bilmem
yani bayağı bir fark var resmen yiyesim var yani
bu arada neden vukuat yok ya accık gülerdik
Valla şekercim ben de şaştım kaldım, bir dürten olmuş sanki. Bir de işi çoktu belki ondandır. Fekat gitmeden önce bir telefon edeyim dedi kociş, telefonu dışa ses verir hale getirdi konuşuyoruz, hoş beş sırasında kayınvalidem işe gidip gelirken zorlanıp zorlanmadığımı kastederek "Bilge nasıl, keyfi yerinde mi" diye sordu; kocacım da işi kastettiğini anlamayıp "yerinde yerinde, ne isterse yapıyoruz" dedi. Bizimki bir bozuldu, durakaldı, sonra işi sormuştum dedi, eşim cevap verince de durdu duramadı "nasıl yani her istediğini yapıyorsun?" dedi:)))) Kendisi by-passlı adama klima aldırmıyor "ben dışarıda çalışırken sen içeride serin serin oturup elektrik yakacaksın" diye, bırak kocayı yedi sülaleyi hizaya sokmaya uğraşıyor, oğlu karısının istediğini yapmayacakmış, akşam akşam iyi güldürdü bizi...
benimde çok karnım acıkıyor ya.. tutuyorum kendimi valla.. banane.. zaten şiştim şişeceğim kadar..
slm ezgimherkese merhabaaaaaaaaaa
MERVEEE dert etme montu montun büyüğü alınır olmadı eşininkini giyersin deeee ben bu ayakkabı işini napıcam bilmiorum 37 olan ayaklarım 40 oldu birde üstü şiştiği için hiç bi ayakkabıya girmior sadece terlik
BİLGEEEE sevindim canım olaysız geçmesine hafta sonu gezinin gerçi olay olsa gülerdik azcık mervenin dediği gibi...demek ''nasıl yani her istediğini yapıorsun '' haa...ay çok güldüm teyzeme bak unutmuordu ille soracak
offff offffslm kizlar nasilsiniz ben hala bildiginiz gibi moralsizim dua etmekten baska hcbirsey gelmiyor elimden ins rabbim beni boyle zor bir imtahana tabii tutmaz heleki esim boyleykenne olur dualarinizi esirgemeyin benden hepinizi cok optum yanimda oldugunuz icin hepinize cok tesekkur ederim
ay inan topiği açarken içime mi doğdu ne adli tatilde bittiSelaaammmmmmmmmmm
Biz geldiiik... sizleri çooooook özledik teyzeler:)))
Topiği okumaya çalıştım bugün ara ara... Şeker yüklemeleri yapılmışşş, alışverişler yapılmış, hediyelere el konmuuuş:)) Neyse ki herşey yolunda, çok sevindim buna.. Nagihancım, sen de sakın endişe etme, bebeğimiz sağlıkla devam edecek yoluna.. Bundan sonra ümitsizlik yok, unutma sakın...
Bize gelinceee:)) Tanem ananesi ve dedesi ile buluştu, pek hoşuna gitti ki fıkır fıkır oynadı tatil boyunca... Tekmelerimiz epey kuvvetlendi artık.
Bol bol balık tuttuk, tatili öyle değerlendirdik.. Yüzmeye çalıştım, ama ı ıhhKarnım aşağı çekti beni :sm_cool: :sm_cool: Biraz sırt üstü yüzüp, sonra çocuklar gibi batıp çıkmaca oynadım suda :sm_cool:
Ama güzel olan balık yedim yeniden kızlar... Başlarda tiksinmiştim, ama tazecik balıkları tutunca iştahlandım ve balık yediiiim:)) Tanem de çok sevdi galiba, balık öğünlerinden sonra hareketlendi valla:))
Bazı arkadaşlar eksiklerini yazmış.. Biz çok erken başladık almaya be bitti neredeyse.. kılık kıyafet artık almayacaım, alsam da büyük bedeb alırım, fazlasıyla oldu şuan.. Bi eksiğimiz banyo küveti, bebek bakım çantası ( Nike da bir sırt çantası beğendim, bebek için şahane kızlar.. sıcak soğuk muhafazası bile var, içine bi alt değiştirme koyduk mu tamamdır.. çok kullanışlı görünüyor, hatta bebek bakımı için üretilenlerden bile daha kullanışlı, bakmanızı tavsiye ederim bu senenin ürünü, siyah içi fuşya renkte.. tek renk üretilmiş. 90 tl gibi de fiyatı var) ve bakım ürünlerimiz eksik.. onları da artık doğuma yakın alacağız:))
hepinizi öptük şimdilik, yarın beraberiiiiz:))
Herkese Gunaydinn...
Fundacim hos dondunuz.. Cok ozledik sizi cook... Masallah yarasin zencime de yediginiz baliklar;-)) Yerim ben onu;-)) Eksik dedigin ufak tefek seyler kalmis. Allah guzel gunlerde kullanmak nasip etsin ins..
Kaymaklim canim benim hemen uzulme.. Bebisin sagliklidir inss canim.. Bir daha ne zaman randevun var? Kontrolun yakinda mi? Umarim guzel haberler verirsin en kisa zamanda..
Merve bugun benim de ilk defa ayaklarim sisti. Klasik p.tesi ev toplama gunu sonucunda 26. hafta itibariyle sis ayaklara sahip bulunmaktayim. TR deki arkadasim MOthercare den ayak spreyi almis. 7 lira mi neymis oldukca uygun fiyata ayaklarida sislik yapmasini onluyormus. Ihtiyaci olan arkadaslar bakin isterseniz. Kullananlar oldukca memnunlar...
Bizim uyku vaktimiz yaklasiyor. Sabah inss okurum yazdiklarinizi..
Iyi bakin kendinize ve yegenlerimize;-)
günaydın şebnemcim günaydın ata kardeşşşgünaydın :))))))))))
oyy maaşallah minik kız anneye nasıl duygular yaşattıysa annecik bi daha ki bebeği düşünüyorGünaydın güzel hamileler. iyi bir hafta dilerim
maşallah yine döktürmüşsünüz. hepinizi takip ediyorum.
c.tesi günü detaylı usg den geldim. kızım yaklaşık 24cm ve 350 gr olmuş. çok şükür herşey güzel yolundaymış. sadece toplamda 9kilo almışım. diyet dedi. birdahaki kontrolüm 30eylülde tetanoz iğnemi vurdurup, şeker yüklememi, idrar kültürü vs.sonuçları ile ve hiç kilo almamış birşekilde doktorum bekliyor. artık hareketlerini belirgin birşekilde hissedebiliyrum. birtürlü babası yakalayamıyordu.dün akşam babasıda ilk defa hissetti. çok müthiş bir duygu. rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin. mucize gibi birşey. ilk defa benim başıma gelen bir mucize gibi hissediyorum. sonra etrafımız çocuk kaynıyor diyorum. demekki bu mutluluğu hemen hemen herkez tadıyormuş. kızlar yaa bukadar güzel olacağını bilseydim daha erken başlardım tedaviye. hatta şimdiden ikinciyi bile düşünüyorum:)))
hepinizi çok öpüyorum.
maşallah kzı topiği olmuşuz.
sevggiiii ben yerim seni yaaherkese günaydın.. hızlı bir başlangıç yapılmış bu sabah maşallah.. hep böyle olsun..
FUNDAM hoşgeldin tatlım.. valla yokluğun gerçekten hissedildi.. kimse yoktu buralarda... güzel vakit geçirmene çok sevindim.. balıklarla olan ateşkesine de.. taneminde keyfi yerindeymiş..ohh maşallah.. ama bizi bi daha bırakıp gitme ...
NAGİHANCIM yapma böyle.. bak daha doktor kötü bişiy söylememiş.. hem meleğini hem kendini üzme lütfen.. herşey yolunda gidecek.. tüm kalbimle inanıyorum buna..
PATLY nerdesin sen kaçak.. hiç sesin soluğun çıkmıyo.. ayakların niye şişti ki durupu dururken şimdi.. hay allah.. nazar mı değdirdik ki sana?
ANGEL günaydın tatlışım..ay ay kızımız büyümüşte annesine tepikler mi atarmış.. yesin teyzesi onun miniş ayaklarını...
ŞEBOM günaydın...
Günaydın kızlaaarrrr:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?