şu haftada şu derde olması gerekiyor diye bi kural varmı tecrübeli annelere soruyorum cevap alabilirsem çok sevincem 12.gün değerim .40 14.gün değerim 123 16.gün değerim :337 sizce nasıl arkadaşlar biraz endişeliyim düşük diye .burada bazı arkadaşların çok yüksek çıkıyo
:sm_cool::sm_cool: yaşasın ne güzel bir haber cnm gözün aydın burda denemlerinin sonucu olumusuz olan arkadaşlarada bir umut olmuş oldun...Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Ama hiç mesaj yazmadan hep yazılanları okudum. Yani sessizce dinledim sizleri. Ben 35 yaşındayım. 6 senedir çocuk istiyoruz ama nasip değilmiş olmadı. 3 kere tüp bebek denemesi yaptık. 2 tanesi Gayrettepe florance nightgale de, diğeride Bursa jinemed te. 2 tanesinde negatif sonuç aldık, diğerinde de embriyo oluşmadı. Şimdi ise Bursa Pembe mavide tüp bebek denemesi yaptık. 1 tane embriyo oluştu. Transfer yaptılar. Bugün transferin 12. günü. kan tahlili yaptırdık veee hamileyiimmmmmmmm... :)))
merhaba kizlar biliyorsunuz bugun rdv vardi bebegimin herseyi normal cikti ama beynindeki sivi miktari sinirdaymis eger cogalirsa tehlikeli olabilirmis yine moralim cok bozuldu valla cok yoruldum ben yaaaa(((
ooo telaşlar başlamış bakıyorumsaol canım iyiyiz toparlanmaya calısıyoruz insallah daha ii olucaz...
bizide alışveriş telaşı aldı ammaaaan tek telaşımız o olsun dimiopuyorumnanaktan
senın bebısede masallah buyumus bızdık bakalım bızım kızımız bayramdan sonra ne kadar buyumus olcak:ecrin_bebek:zemuszemus
saol sevgim sanada ii hafta sonlarıherkese günaydın.. iyi hafta sonları dileriz...
oh maaşallah yazıyorum hemen listeye cnmgizemliiiii şekerim üçlü test sonucumuz çok şükür iyi çıktı bi sorun yokmuş 16 eylüle ayrıntılı ultrason randevusu aldık bakalım hayırlısıyla oda iyi çıkar inşşşşş
saol cnm sanada ii hafta sonlarıherkese iyi hafta sonları kızlar
kızlar bişiy sorcam benim son adet tarihim biraz karışık.11 ağustosta transferim yapıldı.23 ağustosta test sonucımı öğrendim .16.gün sonucum 337 şimdi benim bebiş kaç haftalık hesaplıyamadım.tüp bebekle normal hamilelikte farklı mı hesaplanıyor ???????????????
enemmmmmmmmm kız bebeiş bolluğu var yaaaww,
kurban olsunlar erkekkız bütün minik kuzularaaaaaa,
tebriklerrrrr nisan doya doya yaşaaa mutluluğunuuuuuArkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Ama hiç mesaj yazmadan hep yazılanları okudum. Yani sessizce dinledim sizleri. Ben 35 yaşındayım. 6 senedir çocuk istiyoruz ama nasip değilmiş olmadı. 3 kere tüp bebek denemesi yaptık. 2 tanesi Gayrettepe florance nightgale de, diğeride Bursa jinemed te. 2 tanesinde negatif sonuç aldık, diğerinde de embriyo oluşmadı. Şimdi ise Bursa Pembe mavide tüp bebek denemesi yaptık. 1 tane embriyo oluştu. Transfer yaptılar. Bugün transferin 12. günü. kan tahlili yaptırdık veee hamileyiimmmmmmmm... :)))
merhaba kizlar biliyorsunuz bugun rdv vardi bebegimin herseyi normal cikti ama beynindeki sivi miktari sinirdaymis eger cogalirsa tehlikeli olabilirmis yine moralim cok bozuldu valla cok yoruldum ben yaaaa(((
ulku gözün aydınşu haftada şu derde olması gerekiyor diye bi kural varmı tecrübeli annelere soruyorum cevap alabilirsem çok sevincem 12.gün değerim .40 14.gün değerim 123 16.gün değerim :337 sizce nasıl arkadaşlar biraz endişeliyim düşük diye .burada bazı arkadaşların çok yüksek çıkıyo
slm kızlar 8+5 hamileyim 2 damla kadar lekelenmem oldu buda panik yapmama yetti tüp bebekte düşük oranı çokmu yüksek öyle duydum korkuyorum
günaydın mervecim.. seninde zafer bayramın kutlu olsun.. allah meleklerimize daha huzurlu bayram gibi bayram nasip etsin inşallah..
canım ya mont giyecek havalarda evde olucaz biz zaten.. şu bol hırkalarla falan idare ederiz herhalde..
Günaydın güzel hamilelerrr:))) evet canım haklısın o hırkalarla idare ederiz kalın uzun bir hırka alırız zaten evde oluruz dediğiniz gibi:))))))) oley oleyyyy yaklaşıyor havalar serinliyor bebeklerin gelme zanı yaklaşıyorrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?