• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Günaydıııııınnn:))))

Pelincim maşallah aslan gibi olmuş Kaanımız. Allah nazardan saklasın.

Esracığım seninle endişelerimiz fikirlerimiz hep aynı gidiyor. Ben de yarın şeker yüklemesi yaptıracağım, bakalım ne çıkacak. Yine ben de epidural ve spinal anestezi araştırıyorum. İleri düzey USG'ye gittiğim doktor amca "yat uyu işte yarım saat ne diye içinde olmak istiyorsun" demişti:)) O da bir fikir tabii.

Kızlar ben gene rüyamda oğlumu gördüm. Son zamanlarda bu rüyanın çeşitli varyasyonlarını sürekli görüyorum. Bebeğim çok güzel çok sağlıklı çok şirin bir bebek olarak doğuyor. Hep gülüyor, şirinlik yapıyor filan. Emzirmek istiyorum, bir türlü beceremiyorum. Sütüm gelmiyor, bebek istemiyor. Aç kalıyor ağlıyor. Sürekli bebeğime bakmayı beceremediğimi görüyorum rüyamda. Yeni korkum bu herhalde...

kızlar kaşıntı için yazdıkalrınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

dün doktorum bi losyon verdi ve hep soğuk tutucaksın terlemicek vantilatörün önünde otur ama üşütmemem çalış dedi

denedim bakalım geçicek mi tabi hemen fayda etmedi dün gecede yine ağladım hep geceyi balkonda geçirdim eşimde çok üzülüyor ben öle kıvrandıkça oda çaresiz kalıyor

esracım o minik tontonu yerim ben kocaman olmuş maaşallah sütler yarıyor

ayrıca balık yağı konusuna gelince ben ne balık yiyebiliyorum nede ceviz o yüzden bnm doktorum tavsiye ediyor balık yağını .balık yağı elde etmek için kullanılan balık lar derinlerden alınan ve çinko oranı açısından da önem taşıyan balıklar yedişğimiz her balık güvenli değil hamilelikte de her çeşit balık yenmiyor o sebepten ben alıyorum balık yağı

bilgecim sen bence çok ii bir anne olucaksın sende bakamazsan bebeğine ben öliim zaten
hem rüyalar tersine çıkar şekerim

Kızalr bu arada doğum konusunda da bırakın kendiniz olayın akışına çok deşmeyin

sadece iki yöntem belirleyin örneğin normal istiyorum ama dayanamazsam şu şekilde sezaryene geçicem yada epiural yapılır yada spinal neyse

ama bunlar için erken fıstıklarım daha

merhaba kızlar
herkes iyidir umarım benim dün amniyo sonuçalrım çıktı nihayet gayet iyi bir sorun yok dediler o aşamayı da geçmiş bulunuyorum ...ben de eğer bir sorun çıkmazsa genel ya da spinal filan düşünüyorum bakalım daha hiç konuşmadım doktorumla etrafıma normal doğum bana göre değil sanırım yapamam gibi geliyor bakalım hayırlısı...

merhaba kızlar
herkes iyidir umarım benim dün amniyo sonuçalrım çıktı nihayet gayet iyi bir sorun yok dediler o aşamayı da geçmiş bulunuyorum ...ben de eğer bir sorun çıkmazsa genel ya da spinal filan düşünüyorum bakalım daha hiç konuşmadım doktorumla etrafıma normal doğum bana göre değil sanırım yapamam gibi geliyor bakalım hayırlısı...

ay süper o zaman sana ve bebişine bi halay çekelim :teytey::teytey::teytey:

gözün aydın cnm bişey çıkmamasına çok sevindim

ben zorunlu sezaryen yapıcam ama yapmak zorunda olmasyadın ben öle uyuşmuş bir şekilde normal doğum yapmak isterdim hem acı yok hem doğal doğum süper bişi

merhaba kızlar

geçmiş olsun canım bebişin hayırla sağlıkla gelsin inşallah

kızlar kaşıntı için yazdıkalrınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

dün doktorum bi losyon verdi ve hep soğuk tutucaksın terlemicek vantilatörün önünde otur ama üşütmemem çalış dedi

denedim bakalım geçicek mi tabi hemen fayda etmedi dün gecede yine ağladım hep geceyi balkonda geçirdim eşimde çok üzülüyor ben öle kıvrandıkça oda çaresiz kalıyor

esracım o minik tontonu yerim ben kocaman olmuş maaşallah sütler yarıyor

ayrıca balık yağı konusuna gelince ben ne balık yiyebiliyorum nede ceviz o yüzden bnm doktorum tavsiye ediyor balık yağını .balık yağı elde etmek için kullanılan balık lar derinlerden alınan ve çinko oranı açısından da önem taşıyan balıklar yedişğimiz her balık güvenli değil hamilelikte de her çeşit balık yenmiyor o sebepten ben alıyorum balık yağı

bilgecim sen bence çok ii bir anne olucaksın sende bakamazsan bebeğine ben öliim zaten
hem rüyalar tersine çıkar şekerim

canım üzülme
bende de her yanımda kızarıklıklar çıktı, cildiye uzmanına göründüm, gül hastalığıymış stresten oluyormuş, kremle geçer dedi, kadın doğum doktoruma sordum,
7. ayda kullan , bu ay bitsin sonra zararı olmaz dedi

bende takmamaya çalışıyorum , bak taktıkça daha da kızarıyoruz boshayallersmile

çocuğa bir zararı olmaz dediler , çok şükür , Rabbim korusun onları:asigim:

geçmiş olsun canım bebişin hayırla sağlıkla gelsin inşallah

canım üzülme
bende de her yanımda kızarıklıklar çıktı, cildiye uzmanına göründüm, gül hastalığıymış stresten oluyormuş, kremle geçer dedi, kadın doğum doktoruma sordum,
7. ayda kullan , bu ay bitsin sonra zararı olmaz dedi

bende takmamaya çalışıyorum , bak taktıkça daha da kızarıyoruz boshayallersmile

çocuğa bir zararı olmaz dediler , çok şükür , Rabbim korusun onları:asigim:

cnm keşke benimde öle bi şansım olsa
ben inan azcık imanım olmasa dün balkondan atıcaktım kendimi tepindim resmen eşim bile ağlamaya başladı
ne yapıcam bilmiyorum ki aşkım nolur sakin ol nolur geçicek diye perişan oldu adamcağız
duramıyorum ben başlayınca
hamilelik alerjisi için yapılıcak çok fazla bişey yok antihistaminikleri bi süre içebiliyosun geri kalan sıkıntılarını losyonlarla çözmek zorundasın onlarında yan etkileri var
her zaman bol keseden süremiyorsun

dün kendi kendime herkesi yanımdam çıkardım balkonda hastalığımla konuştum delirdi demeyin o noktadaydım zaten
dedim bana bak sen beni yenemezsin ben bundan kurtulucam sana kendimi teslim etmiyorum defol git vücudumdan pes etmicem sen beni değil ben seni yenicem kaşınmicam dedim dünden beri elimi sürmüyorum azmasın diye

ama olsun yine elhamdülillah zeynep pany özlem aklıma gelio kaşınsında yeterki bebeğim ii olsun diyorum

Son düzenleme:
BİLGEcim merveye katılıyorum sen harika bir anne olacaksın. sen çok bilinçli ve bilgili bir anne olacaksın. bence bukadar zorluklarla anne olan hepimizin çocukları normal yolla hamile kalan annelerin çocuklaına göre çok daha şanslı olacaklar buna inan....

Mervecim çok geçmiş olsun inşallah bu son losyon ve vant.önünde üşütmeden durman çözüm olur... birdahada hiç yaşamazsın inşallah.

BİLGEcim merveye katılıyorum sen harika bir anne olacaksın. sen çok bilinçli ve bilgili bir anne olacaksın. bence bukadar zorluklarla anne olan hepimizin çocukları normal yolla hamile kalan annelerin çocuklaına göre çok daha şanslı olacaklar buna inan....

Mervecim çok geçmiş olsun inşallah bu son losyon ve vant.önünde üşütmeden durman çözüm olur... birdahada hiç yaşamazsın inşallah.

saol tatlım sen nasılsın meleğin nasıl

kızlar bu arada listeyi 2-3 gündür yayınlayamıyorum ama bilgilerinizi not ediyorum eşim blg yi kurtardı allahtan... format atıcak ondan sonra tekrar buluşucaksınız listeyle

Mervem Nazanım; çok sağolun, inşallah öyle olur, ben biraz tembelim, biraz da sabırsızım. O yüzden sanki beceremeyecekmişim gibi geliyor herhalde.

Mervem Nazanım; çok sağolun, inşallah öyle olur, ben biraz tembelim, biraz da sabırsızım. O yüzden sanki beceremeyecekmişim gibi geliyor herhalde.

wallahi bilge o bebekler bizi öle bi hizaya getiricek gör
hihoyyythihoyyyt

sen hiç korkma gece 20 kere uyanmayada uykusuz işe gitmeyede ister istemez alışıcaksın canikom

kızlar 20. haftamdayım artık dayanamıyorum erken biliyorum ama pazar günü alışverişi yapıcaz korkuyorum aslında ya diyorum aksi bir durum olursa diye

sizce ne yapmalıyım bebişlerim odasını kıyafetlerini alsammı

evet bilgecim andişelerimiz aynı. spinal ve epidural anestezi arasındaki tek fark epiduralde katater takılıyormuş etki etmesi biraz zaman alıyormuş ve 5-6 saat bacaklaırnı hissetmiyormuşsun ama birçok kişid etkili uyuşma olamayabiliyormuş.spinalde direk belden iğne yapılıyormuş katater yok. etkisi hızlı ama kısa süreliymiş 2-3 saat sürüyormuş. genel anestezide güzel bir uyku çekiormuşsun ama uyanınca ağrın oluyormuş.ağrı kesiciyi kendine gelmeden önce yapmıyorlarmış tansiyonun çok düşmesin diye.yani genel olursa uyanma faslı sıkıntılı olabiliyormuş ve ağrı oluyomuş 2-3 saat. diğerlerinde bu ağrılı kısmı uyuşuk olduğundan hisssetmiyorsun. ama başağrısı riski varmış oda anestezi uzmanının uzmanlığıyla alakalıymış.başağrısını önlemek için ilk 3saat başını çok fazla oynatmaak geekliymiş ve ilk 3 gün günde 2-3 fincan kahve içmek gerekliymiş. o zaman başağrısı olmuyormuş. ama bizim için bir dezavantaj daha var eğer epiduraal veya spinal seçersek anestezi uzmanı işin ehli değilse kilolu olduğumuz için doğru yeri ararkren bizi biraz yorabilirmiş.diğer türlüde genel anestezi kiloya göre verildiği için anezteziden uyanmamız kendimize gelmemiz zaman alabilir. ben bunları biliyorum şimdilik dr.uma bırakmaya karar verdim. zamanı gelince o ne derse ona göre karar veririm.

elvinnazcım bence çık dolaş fikir edin ve 2-3 hafta sonra yavaş yavaş başla bişiler almaya. hem yeni sezon ürünlerde yeni yeni gelmeye başladı mağzalara.

Back