• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Kızlaaar günaydın....

Çok sevindiriciii, Ankara serin esiyor:))))))))))))))) sabaha karşı uyanıp üzerime pikeyi çemişim... şimdide seriiin :)))Heyyoooooooooo... Biiti inşallah bitti, bittiiiii.. Ama biz yarın çanakkaleye gidicez, ( geçen de yazmıştım, aksilikler çıktı yola çıkamadık.. bu gece inşallah yollardayız:))) Orası yanıyormuş:((( Ama olsun.. az kalmıştır orada da sıcaklar:))

ya kızlar biri beni kurtarsın ya
piskiyatri bölümünde yatmak istiyorum
bu kaşıntı sinirlerimi bozuyo
atıcam kendimi bi yerden ama iş yeride 1. kat
ya sırtımda minik minik fısırtılar başladı şimde isilik oldum hiç bişey geçirmiyor ve biber sürülmüş gibi yanıyor

halime binlerce şükürler olsun ama dayanamıyorum artık
Mervecim yaaa, nedir bu senin çektiğin:(((((( Kıyamam bu sıcaklarda ne çok zordur :( Bol ve acil şifaların olsun.
canim sagol. vaginal bakti. bebegin henuz gorunmemsi dahi normal kabul edilebilir ama yolc sac gorunmeliydi bos gebelik olmadigina kanitis yolc sac. doktor olumsuz konusmadi ama uzulmeyeyim diye cok belliydi. knedisi de huylandi zaten iki gun arayla betahcg istedi dusun 5+4de betahcg iki gun arayla, her yerde yaziyor bos gebelik suphesinde istenirmis. hayirlisi diyecegiz cok zor kavusuyoruz ama olmayacaksa ne gelir elden:((
Özlem; moralini bozma hemen.. Her gebelik ayrı bir literatürdür diyor benim doktorum.. Hiç bir şey birbirine benzemez... sabır birazcık.. Hayırlısı olsun... Üzme sakın kendini.

Kızlaaar günaydın....

Çok sevindiriciii, Ankara serin esiyor:))))))))))))))) sabaha karşı uyanıp üzerime pikeyi çemişim... şimdide seriiin :)))Heyyoooooooooo... Biiti inşallah bitti, bittiiiii.. Ama biz yarın çanakkaleye gidicez, ( geçen de yazmıştım, aksilikler çıktı yola çıkamadık.. bu gece inşallah yollardayız:))) Orası yanıyormuş:((( Ama olsun.. az kalmıştır orada da sıcaklar:))
ay hadi hayrlı gdin o zaman orda net var mı
günaydın kızlaaarrrr:))))

Hakikaten çok sıcak, çok sevimsiz bir gün...

evet bilge ultra mega sevimsiz bir gün
tövbe tövbe yaaaa

Son düzenleme:
mervem ya seninde işin çok zor.. bi çözümü vardır diyorum.. bulamıyorum..

çözümü ne olucak en sonunda ben alıcam elime uun saplı bi fön fırçası haur hutur kaşıyım kanatıcam o olucak en sounda

eczanaye gittim ilaçlı pudra varmış onu sormaya
dedim ki bu ilacın gebelik kategorisi nedir
salak bi bakiim diyo açmış netten bakıo
dedi ki bebeklerde de kullanıldığına göre sizede olur
bende dedim ki bebeklere kullanılan her ürün gebelerde kulnaılmıyor dedim
eczacı diyo ki yanız bayan doktor zaten bilir
netten bakarak bende bilirim dedim bende
malll yaaaaa
almadım çıktım
bak benim yedek bir losyonum var plesentay inceltici etkisi var onu kaşıntıdan eli olduğun zamanlar sürebiliyosun bebekler için ama hamilelerde kullanılamıyo çok nadir sadece kaşınan yüzeye sürüylüyo
ama bu sırtımdaki isilik olduğu için o losyonda kar etmedi
srtımın şu anki durumu kızgın yağ ile yanış gibi bütün minik minik islik kabartıları birleşti ve yüzeysel bir kavartıya döndü

alerjik ve hassas bünye işte
ümmin sistemi sıfır herhalde bende

fundam sen bii bırakıp nerelere gidiyon ya... hem hani bakiim senin göbüş resmin...

çok kalmıcam Sevgicim, bir haftaya döneriz... anneannesi bi görsün ama di mi torununu:))))

Göbişi demin çekim diye kalktım, foto makinesinin şarjı bitmiş:(( Taktım doluyor şimdi, akşama koyarım fıstığım:)) Koca popo ve göbişimi görürsünüz:)

günaydın kızlar.neyseki operasyonumuz bitti.ama zorlu olmuş biraz.dikiş te atılmış.anestezi dr birdaha böyle bir işlemi bu hasta için hastanede yapmamız gerekir demiş.çünkü normalde 15 dk uyutan dozdaki anestezi bana 2 dk etki etmiş ve uyanmaya başlayınca bidaha yapmışlar sonra 4 dk sonra tekrar uyanmaya başlamışım birdaha yapmış ve açıkçası korkmuş biraz.anestezistte 36 haftalık gebeydi zararı olmaz demi kızıma dedim hamileler kaç satlik ameliyat oluyolar hiç kafana takna dedi.biraz rahatladım.ve uyudum zaten hemen.uyandığımda kızım iyimi demişim ilk.ve kendime gelene kadar her dakika sormusum kızım iyimi kızım iyi.eşim anlatıyo papağan gibiydin diyo.bana soruyolarmış gülcan nasılsın ben onlara kızım iyimi diyomuşum.neyseki atlattık.ama kızımı göreydim dah arahat olacaktım.randevumuz 7 eylülde nası sabredecem bilmiyom.sanırım ben haftaya bi kaçamak yaparım.allahım bida göstermez inşallah.özellikle kızım karnımdayken.

görsün tabi canım.. merak ediyorlardır şimdi onlar seni.. bizimkilerde beni şişko olarak görmek istiyorlarmış.. yengemler falan sevgi gelince haber ver diyorlarmış :1: tabi haklılar hep minicik bi kız görüyorlardı şimdi koca göbüşlü halimi merak ediyorlar...

günaydın kızlar.neyseki operasyonumuz bitti.ama zorlu olmuş biraz.dikiş te atılmış.anestezi dr birdaha böyle bir işlemi bu hasta için hastanede yapmamız gerekir demiş.çünkü normalde 15 dk uyutan dozdaki anestezi bana 2 dk etki etmiş ve uyanmaya başlayınca bidaha yapmışlar sonra 4 dk sonra tekrar uyanmaya başlamışım birdaha yapmış ve açıkçası korkmuş biraz.anestezistte 36 haftalık gebeydi zararı olmaz demi kızıma dedim hamileler kaç satlik ameliyat oluyolar hiç kafana takna dedi.biraz rahatladım.ve uyudum zaten hemen.uyandığımda kızım iyimi demişim ilk.ve kendime gelene kadar her dakika sormusum kızım iyimi kızım iyi.eşim anlatıyo papağan gibiydin diyo.bana soruyolarmış gülcan nasılsın ben onlara kızım iyimi diyomuşum.neyseki atlattık.ama kızımı göreydim dah arahat olacaktım.randevumuz 7 eylülde nası sabredecem bilmiyom.sanırım ben haftaya bi kaçamak yaparım.allahım bida göstermez inşallah.özellikle kızım karnımdayken.

canım çok geçmiş olsun.. bak oldu bitti işte.. kızın da çok iyidir annesi hiç merak etme sen..

Back