slm kızlar.dün doktorumuzada gitik akşam.kızım iyi.ama benim hafta sonu kanamam olmuştu tekrar.akıntımla birlikte.rahim ağzıma baktı utlrasonla açıklık iyi dedi.içerde de kanama alanı yok.acaba yara falanmı var dedi.bi bakalım dedi.o da ne vajen ağvı ve makata kadar karnıbahar görünümünde siğiller oluşmuş.ve kanamayı yapan onlarmış.ama ne bir ağrı ne bir kaşıntı hiç bişe hissettirmedi.hamilel,kte hızla büyür ve ilerlermiş.yakmamız lazım deedi.tabi ben bir panik.bebeğim demişim.ona bişe olmaz dedi.yanlız uyutarak yapacak çünkü ben dayanamam.10 dk lık bir işlemmiş.10 dk uyucaksın dedi.bu akşam 6 da yakacak ama çok korkuyorum.en kötüsü 3 ten sonra su içme dedi.nası dayanacaksam bilmiyom yemek dert değilde susuzluğa dayanmam kötü olacak.dua edin kızlar bana şu mübarek aylarda allahım korun bebişlerimizide bizide.
yaaa görüyomusun bi bu eksikti tövbe tövbe ya
ben böle kaşıntı alerji karın ağrısı iğne yerleirm acıyo vs dediğim zaman bi sen halimesin zaten diyolar al işte
baksana senide bulmuş cins bişey benimde 1 haftadır vajimada kaşıntı vardı mantar değilmi ama hamilelikte olurmuş böle hormonlar değiştiği için vajinadaki etkiler büyük oluyormuş seninki bayağı i ilerlemiş demek ama sen nerden bileceksin ki siğil falan çok geçmiş olsun hemen müdahale edilicek olması güzel
korkma tatlım oruçmuşsun gibi düşün içme sakın su riskli oalbilir narkoz vericeklerse kusma yapar.....sakın dikkat et
en kısa zamanda da bize haber ver bak şu an ezan okunuyor dualarım seninle
Son düzenleme: