• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm kızlar.dün doktorumuzada gitik akşam.kızım iyi.ama benim hafta sonu kanamam olmuştu tekrar.akıntımla birlikte.rahim ağzıma baktı utlrasonla açıklık iyi dedi.içerde de kanama alanı yok.acaba yara falanmı var dedi.bi bakalım dedi.o da ne vajen ağvı ve makata kadar karnıbahar görünümünde siğiller oluşmuş.ve kanamayı yapan onlarmış.ama ne bir ağrı ne bir kaşıntı hiç bişe hissettirmedi.hamilel,kte hızla büyür ve ilerlermiş.yakmamız lazım deedi.tabi ben bir panik.bebeğim demişim.ona bişe olmaz dedi.yanlız uyutarak yapacak çünkü ben dayanamam.10 dk lık bir işlemmiş.10 dk uyucaksın dedi.bu akşam 6 da yakacak ama çok korkuyorum.en kötüsü 3 ten sonra su içme dedi.nası dayanacaksam bilmiyom yemek dert değilde susuzluğa dayanmam kötü olacak.dua edin kızlar bana şu mübarek aylarda allahım korun bebişlerimizide bizide.

yaaa görüyomusun bi bu eksikti tövbe tövbe ya
ben böle kaşıntı alerji karın ağrısı iğne yerleirm acıyo vs dediğim zaman bi sen halimesin zaten diyolar al işte
baksana senide bulmuş cins bişey benimde 1 haftadır vajimada kaşıntı vardı mantar değilmi ama hamilelikte olurmuş böle hormonlar değiştiği için vajinadaki etkiler büyük oluyormuş seninki bayağı i ilerlemiş demek ama sen nerden bileceksin ki siğil falan çok geçmiş olsun hemen müdahale edilicek olması güzel

korkma tatlım oruçmuşsun gibi düşün içme sakın su riskli oalbilir narkoz vericeklerse kusma yapar.....sakın dikkat et

en kısa zamanda da bize haber ver bak şu an ezan okunuyor dualarım seninle

Son düzenleme:
slm kızlar.dün doktorumuzada gitik akşam.kızım iyi.ama benim hafta sonu kanamam olmuştu tekrar.akıntımla birlikte.rahim ağzıma baktı utlrasonla açıklık iyi dedi.içerde de kanama alanı yok.acaba yara falanmı var dedi.bi bakalım dedi.o da ne vajen ağvı ve makata kadar karnıbahar görünümünde siğiller oluşmuş.ve kanamayı yapan onlarmış.ama ne bir ağrı ne bir kaşıntı hiç bişe hissettirmedi.hamilel,kte hızla büyür ve ilerlermiş.yakmamız lazım deedi.tabi ben bir panik.bebeğim demişim.ona bişe olmaz dedi.yanlız uyutarak yapacak çünkü ben dayanamam.10 dk lık bir işlemmiş.10 dk uyucaksın dedi.bu akşam 6 da yakacak ama çok korkuyorum.en kötüsü 3 ten sonra su içme dedi.nası dayanacaksam bilmiyom yemek dert değilde susuzluğa dayanmam kötü olacak.dua edin kızlar bana şu mübarek aylarda allahım korun bebişlerimizide bizide.

canım çok geçmiş olsun. ama bebişine bir zararı yokmuş bak. bu sevindirici tarafı. oyüzden hemencecik geçecek bir küçük operasyon olarak düşün. susuzluk zor tabi. ama saat 3ten sonra 2saat tutarsın kendini 1saatte hastan.gidiş telaşla geçer derken gözünü açınca bir bakmışsın geçmiş bitmiş inşallah.
:Saruboceq: tüm dualarımız seninle.

ya benim şu tickerımnda yazan ingilizce cümleyi bana tercüme eden biri varmı kate moss falan yazıo ne iş
,
delikafaduldendelikafadulden

şimdi çözdüm gibi yanlışsa düzeltin

bebeğim 1 pound (yani ortalama 454 gr) mış
Bu durumdada kate moss dan bile ağırmış

hahahahaha kadın sıfır bendende beter ya ii espriymiş puhhahahahahah

aynen öyle diyor şekercim, kate moss'dan bile ağır diyor:)))

Canım çok geçmiş olsun, dert edilecek birşey değil, ama tatsızlık işte. Endişe edip kendini zorlama, doktorların çok kolay hallettiği şeyler bunlar. Bebeğe de bir zararı yok. Çabucak bitecek inşallah.

sağolun kızlar.içimi rahatlatan kanamanın bu siğillerden dolayı olduğu.kızım için nelere dayandım bunada dayanacam.güçlü anneleriz biz.olmasa iyiydi ama başa gelen çekiliyo.bunlarla kalır inşallah sıkıntılar.

sağolun kızlar.içimi rahatlatan kanamanın bu siğillerden dolayı olduğu.kızım için nelere dayandım bunada dayanacam.güçlü anneleriz biz.olmasa iyiydi ama başa gelen çekiliyo.bunlarla kalır inşallah sıkıntılar.

canım çok geçmiş olsun.. inşallah hiç ağrı sızı yapmadan iyileşir gider..

ya kızlar biri beni kurtarsın ya
piskiyatri bölümünde yatmak istiyorum
bu kaşıntı sinirlerimi bozuyo
atıcam kendimi bi yerden ama iş yeride 1. kat
ya sırtımda minik minik fısırtılar başladı şimde isilik oldum hiç bişey geçirmiyor ve biber sürülmüş gibi yanıyor

halime binlerce şükürler olsun ama dayanamıyorum artık

ya kızlar biri beni kurtarsın ya
piskiyatri bölümünde yatmak istiyorum
bu kaşıntı sinirlerimi bozuyo
atıcam kendimi bi yerden ama iş yeride 1. kat
ya sırtımda minik minik fısırtılar başladı şimde isilik oldum hiç bişey geçirmiyor ve biber sürülmüş gibi yanıyor

halime binlerce şükürler olsun ama dayanamıyorum artık

canım ya sevgiye katılıyorum bunca zamandır senin bu işe niye çözüm bulunamadı. çok uzadı bencede. yazık bukadar eziyet çekiyorsun kıyamam yaa git dr. adam akıllı bir tedavi uygulasın.

kizlar bir baslik actim, kese yolc sac ile ilgili, rica etsem oraya tecrubelerinizi yazar misiniz? ozellikle tup bebekle hamile arkadaslarimizin yazilari onemli, altta basligi gorebilirsiniz, tesekkurler. bugun sadece keseyi gordum kalp atisina erkendi ama yolc sac bile gorunmedi, bos gebelik yasiyor olabilirim.

kizlar bir baslik actim, kese yolc sac ile ilgili, rica etsem oraya tecrubelerinizi yazar misiniz? ozellikle tup bebekle hamile arkadaslarimizin yazilari onemli, altta basligi gorebilirsiniz, tesekkurler. bugun sadece keseyi gordum kalp atisina erkendi ama yolc sac bile gorunmedi, bos gebelik yasiyor olabilirim.

Özlem doktor nereden baktı keseye? Benim 5+2'de karından sadece kese görmüştük. Küçük bir karar delikti :) Vajinal hiç bakılmadı bana. Kalp atışını 7+2'de duyduk.
Kendini şartlama hemen, daha çok erken...

Selamm...

Biz iyiyiz.. Dun babamiz izinli olunca butun gun disaridaydik. Yazamadim o yuzden kusura bakmayin..
Hemen cabucak okudum ama gene donup okuyacagim.. Bu arada isimimiz kesin degil ama bizim hosumuza gitti;-)) Begenmenize cok sevindimmm.. ama onerilere, vs acigim yani;-))

Bakyildizcim cok gecmis olsun.. hamilelikte olabilen seyler demekki. Umarim operasyonunda kolay gecmistir.. bebisine ve kendine cok iyi bak..

Mervecim, canim yaa.. Kasintilardan ne kadar cok cektin Allah baska dert vermesin.. Umarim en kisa zamanda hafifler biraz daha kasintilar. Benim de gobek catliycak herhalde ufak ufak kasinmaya basladi.. Bu arada gobek deligim t-shirtlerden falan bellli olmaya basladi. Umarim daha da firlamaz disari;-)) LOL..

yazarim gene..

Özlem doktor nereden baktı keseye? Benim 5+2'de karından sadece kese görmüştük. Küçük bir karar delikti :) Vajinal hiç bakılmadı bana. Kalp atışını 7+2'de duyduk.
Kendini şartlama hemen, daha çok erken...

canim sagol. vaginal bakti. bebegin henuz gorunmemsi dahi normal kabul edilebilir ama yolc sac gorunmeliydi bos gebelik olmadigina kanitis yolc sac. doktor olumsuz konusmadi ama uzulmeyeyim diye cok belliydi. knedisi de huylandi zaten iki gun arayla betahcg istedi dusun 5+4de betahcg iki gun arayla, her yerde yaziyor bos gebelik suphesinde istenirmis. hayirlisi diyecegiz cok zor kavusuyoruz ama olmayacaksa ne gelir elden:((

Günaydın kızlar.. Yine sıcak çok sıcak bir gün sabahında hepinize kızımla beraber öpücükler gönderiyorum..

ÖZLEMCİM dur bakalım.. hemen endişe etme.. biz keseyi gördüğümüzde yoluda görmüştük.. ama belki çok erken bakılmıştır sana.. hem doktorda olumsuz birşey söylememiş.. sıkma canını lütfen..

yavrum sen doktora bir daha gitsene tatlım ya.. sana idrar tahlili falan yapmışmıydı..

canım ya sevgiye katılıyorum bunca zamandır senin bu işe niye çözüm bulunamadı. çok uzadı bencede. yazık bukadar eziyet çekiyorsun kıyamam yaa git dr. adam akıllı bir tedavi uygulasın.

Selamm...

Biz iyiyiz.. Dun babamiz izinli olunca butun gun disaridaydik. Yazamadim o yuzden kusura bakmayin..
Hemen cabucak okudum ama gene donup okuyacagim.. Bu arada isimimiz kesin degil ama bizim hosumuza gitti;-)) Begenmenize cok sevindimmm.. ama onerilere, vs acigim yani;-))

Bakyildizcim cok gecmis olsun.. hamilelikte olabilen seyler demekki. Umarim operasyonunda kolay gecmistir.. bebisine ve kendine cok iyi bak..

Mervecim, canim yaa.. Kasintilardan ne kadar cok cektin Allah baska dert vermesin.. Umarim en kisa zamanda hafifler biraz daha kasintilar. Benim de gobek catliycak herhalde ufak ufak kasinmaya basladi.. Bu arada gobek deligim t-shirtlerden falan bellli olmaya basladi. Umarim daha da firlamaz disari;-)) LOL..

yazarim gene..
tahlil yapıdı bana bişey çıkmadı bu zaten o kaşıntı değil bu isilik kaşıntısı
sırtım baştan aşağı kıpkırmızı isilik olmuşum hassas cildin kurbanı oluyorum resmen
sıcaklarda fena tetkliyor biz böle bir aileyiz işte cildimiz sülalecek aşırı derecede hassas
bide üstüne hamilelik alerjisi eklenince dün bütün gece ağladım....çok cnm yanıyo bebeğime geçme gibi bir sıkıntı yok allahtan tek tesellim oo

kızlar
Günaydın kızlar.. Yine sıcak çok sıcak bir gün sabahında hepinize kızımla beraber öpücükler gönderiyorum..
günaydın sevgim günaydın dila'mmmmopuyorumnanaktan

Back