• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merhaba kıslar benim transfer olalı 7. günüm kahverengi kanamam oldu koyulaştı ve bitti
sizce yerleşme kanamasımı böle olupta gebe kalan varmı

merhaba kıslar benim transfer olalı 7. günüm kahverengi kanamam oldu koyulaştı ve bitti
sizce yerleşme kanamasımı böle olupta gebe kalan varmı

koyu kahverenkte kendini temzilerken silince gelen yada çamaşırında azıcık bir lekesi bulunanlar tecrübelerime göre tutunma kanaması,
ben yaşadım,kesin bitti diyordum ve şimdi ikizlerim var,
inşallah güzel haberle gelirsinn..

mervemm canım çok geçmişolsun,Allah beterinden saklasıınn,onları başımızdan eksik etmesinn..

koyu kahverenkte kendini temzilerken silince gelen yada çamaşırında azıcık bir lekesi bulunanlar tecrübelerime göre tutunma kanaması,
ben yaşadım,kesin bitti diyordum ve şimdi ikizlerim var,
inşallah güzel haberle gelirsinn..

çamaşırıma bile bulaşmamış ben temizlenince crinone kullanıyorum onun tortusuyla birlikte pembe çıktı sonra peçeteye geldi pembe işte adet oldum dedim ama belirti ne yoktu
gece oldu saat 3 gibi sonra peçeteye sildikçe koyulaştı sabah 11 di ben crinone yaptım hazneye parmaktan birazdaha uzun bi çubuk içinde jel var biliyorsundur belki onu yaptım çıkardım kırmızı ve pembe değildi koyu kahverengiydi iki sefer daha peçeteye geldi ve şimdi tertemiz daha gelmedi
8 saat felan sürdü

çamaşırıma bile bulaşmamış ben temizlenince crinone kullanıyorum onun tortusuyla birlikte pembe çıktı sonra peçeteye geldi pembe işte adet oldum dedim ama belirti ne yoktu
gece oldu saat 3 gibi sonra peçeteye sildikçe koyulaştı sabah 11 di ben crinone yaptım hazneye parmaktan birazdaha uzun bi çubuk içinde jel var biliyorsundur belki onu yaptım çıkardım kırmızı ve pembe değildi koyu kahverengiydi iki sefer daha peçeteye geldi ve şimdi tertemiz daha gelmedi
8 saat felan sürdü

tamam işte,silince gelen koyu kahverengi leke,
bende oldu,sendeki de Allahın izniyle tutunma lekesidir..

Mervecim çok geçmiş olsun olsun canım babanın verilmiş sadakası varmış allah korumuş bu mübarek günlerde.Fundacım çok güzel haberlerin var hep böyle olsun tanemciğimiz inşallah.Bee senin de miniğin o deliği kapatacağına inanıyorum genelde bebkelerde rastlanan bi surummuş kapanabiliyomuş sıkıntı yapma canım daha çok erken .
saol tatlım çok teşekür ederim
mervemm canım çok geçmişolsun,Allah beterinden saklasıınn,onları başımızdan eksik etmesinn..
canımsın saol teşekkür ederim amin allah kimsenin sevdiklerini başından eksik etmesin
slm kızlar ben geldim nasılsınız baklım:))))
slm filizcim nerelerdesin yahuu
tamam işte,silince gelen koyu kahverengi leke,
bende oldu,sendeki de Allahın izniyle tutunma lekesidir..
aayy inşallah zeynep4 hamielyim diye haber vericek banada öle gelio

canım MERVECİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM KORUMUŞ BEN BAYADIR AÇMIYORUM TOPİĞİ ŞİMDİ GÖRDÜM ÇOK ÜZÜLDÜM AYRICA SADECE SON SAYFADA GEÇMİŞ OLSUN MERVE FALAN LAFLARINI OKUYUNCA ŞOK OLDUM BİAN ALLAH KORUSUN SANA BİŞEY OLDU SANDIM LÜFTEN ÜZME KENDİNİ TEZ ZAMANDA RABBİM ŞİFA VERSİN

canım MERVECİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM KORUMUŞ BEN BAYADIR AÇMIYORUM TOPİĞİ ŞİMDİ GÖRDÜM ÇOK ÜZÜLDÜM AYRICA SADECE SON SAYFADA GEÇMİŞ OLSUN MERVE FALAN LAFLARINI OKUYUNCA ŞOK OLDUM BİAN ALLAH KORUSUN SANA BİŞEY OLDU SANDIM LÜFTEN ÜZME KENDİNİ TEZ ZAMANDA RABBİM ŞİFA VERSİN

saol tatlım teşekkür ederim
allah razı olsun
artık üzülmüyorum babam ii sonuçta bide sz dinlese :))

Gunaydin..

Mervecim neler olmus oyle;-(( Cok gecmis olsun babacigina.. gorunmez kaza.. Verilmis sadakasi varmis gercekten.. Umarim daha iyisinizdir hem baban hem de butun aile..

AA unutmadan bu da hediyena.s.

Fundacim masallah benim bir tanecik zencime.. Operim cok cok onu;-))

Arim, balim.. Dila hanim da cok iyi olacak ins.. Sen hic merak etme annesi.. ee erkenden gitmissiniz Dila ne yapsin;-)) Toparlanir bir-iki hafta sonra...sen gonlunu ferah tut annesi...

Panycim mesaj yazmissin ama nasilsiniz? Yeni bir gelisme var mi canim.. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Biz iyiyiz bu arada. Bugun itibariyle 24. haftaya basladik. Bu hafta bana cok uzun surdu gibi geldi. Ramazan falan gelince oyle mi oldu acaba? Yoksa sanki bir yavaslama oldu artik haftalarda. biz agirlastikca zamanda mi gecmiyor ne???

Günaydın cicişler..
Moral veren bütün arkadaşlarıma tşk ederim.. Bugün biraz daha iyiyim.. Dün internette falan da araştırdım.. Zaten panik yapmam hiçbir şeyi değiştirmeyecek.. Allahtan hayırlısını dilemek ve beklemekten başka yapacak birşey yok.. Beterinden korusun allahım..
Mervem baban taburcu olmuş çok sevindim tatlım.. Ama tuz falan çevirin, fakir sevindirin.. Allah korumuş valla..

GÜNAYDIN, İYİ HAFTALAR

(geçmiş olsun mervecim acil şifalar)
günaydın tatlım nasılsın
teşekkür ederim bu arada sanada ii haftalar

Günaydın cicişler..
Moral veren bütün arkadaşlarıma tşk ederim.. Bugün biraz daha iyiyim.. Dün internette falan da araştırdım.. Zaten panik yapmam hiçbir şeyi değiştirmeyecek.. Allahtan hayırlısını dilemek ve beklemekten başka yapacak birşey yok.. Beterinden korusun allahım..
Mervem baban taburcu olmuş çok sevindim tatlım.. Ama tuz falan çevirin, fakir sevindirin.. Allah korumuş valla..
cnm benim yaa
sen sıkma canını paltyciğiminde dediği gibi erkenden baktırdınız dilacık ne yapsın
onu yaptık cnm hemen aldık bişiler hastanede hastalara dağıttık teşekkür ederim tekrar

ya kızlar 20.haftadan sonra haftada ortalama 400 gr alıcaksınız yazıyo bu gebelik sitelerinde.. bu ayda 1.5 kg demek.. çok değil mi yaw... 4 ay var doğuma 6 kilo demek.. sadece bebek için bu tabi.. birde kendi aldıklarımız var.. allahhh biz rahat bi 15 kiloyla doğuma gideriz herhalde.. 48+15 = 63 abowwwww..

inşallah dediğiniz gibi olur mervecim..
angel gunaydın fıstık.. neber..
günaydın canım. şimdi seni okuyordum merak ettim detaylını ve seni okuyordum. dediğin gibi daha çok erken kapanacağına inanıyorum. herşeyin yolunda olduğuna ve dila hanımın iyi olduğuna çok sevindim. maşallah ona:nazar:

Gunaydin..

Mervecim neler olmus oyle;-(( Cok gecmis olsun babacigina.. gorunmez kaza.. Verilmis sadakasi varmis gercekten.. Umarim daha iyisinizdir hem baban hem de butun aile..
AA unutmadan bu da hediyena.s.

Biz iyiyiz bu arada. Bugun itibariyle 24. haftaya basladik. Bu hafta bana cok uzun surdu gibi geldi. Ramazan falan gelince oyle mi oldu acaba? Yoksa sanki bir yavaslama oldu artik haftalarda. biz agirlastikca zamanda mi gecmiyor ne???

günaydın tatlım
teşekkür ederim babam ii allaha şükür

patlycim dediğin gibi ramazanda normalde bana çabuk geçerdi zaman ama sanki en uzun geceleri en uzun gündüzleri yaşıyoruz
sıcaklardan mıdır nedir bilmiyorum ama zaman dediğin gibi geçmiyor hiç yada geri kalan zaman azaldı diyemidir sanırım minnoşlara alıştıkça bir an önce kavuşmak istiyoruz

cnm bu arada annen ne zaman gelicek istanbula ondan önce haber verde gidip o cibinlik yapan kadını bulucam kapalı çarşıda

ayrıcada abim bnm yıllarca tekstilde yöneticilik yaptı katıksız tahta boyasız yani düğmelerden bahsetti bebeğinize aldığınız kıyafetlerin düğmelerini bununla değiştirin hadi zıbın çıt çıtına yetişemez yalayamaz ama özellikle manşetli şeylerin kollarındaki düğmeler direk ağızlarında o düğmelerle değiştirin dedi
sen böle şeylere çok dikkat ediyorsun ya söliim dedim

ayrıca şekerim bu miniğin hala bir isim seçeneği yokmu

sanırım bende bu düğmelerden bi bakınıcam
benide kendinize benzettiniz yaahuuuu
mobilya bakıcam kadına öle sorular sordum ki siz bayağı çalışıp gelmişsiniz dedi
dedim içimden patly bilge ve funda sağolsun hahahaha

Back