kızlaaarrrr:)))))
Ben geldim doktordan. Kocaman olmuş oğlum, doktor çok sağlıklı dedi. Haftaya bir ara şeker yüklemesi ve kan tahlilleri yaptıracağım.
Doktor erken doğum ihtimaline karşın 28. haftada akciğer zarı geliştiren bir iğne olmamamı önerdi. Bunu ablamdan hatırlıyorum. Bizim ailede kadınlar 9. aylarını pek görmezler bana da o yüzden hiç ters gelmedi.
Bileğimdeki ağrının karpal tünel değil tendonun sıkışması olduğunu, istersem ortopediste görünüp bir tür kortizon iğnesi alabileceğimi söyledi. Ben de kortizona gerek duyacak kadar ağrımıyor diye istemedim.
Tetanoz aşısına artık gerek olmadığını, steril ortamlarda doğum yapıldığını istenirse ekstra bir önlem olsun diye yapılabileceğini söyledi. Ben bu tetanozu 1,5 sene önce tekrarlatmıştım zaten. Şimdi yaptırmayacağım.
Patlyciğim, boğmacayı da sordum, bizim yaş grubumuzdaki insanlar bebekliklerinde eğer çok ücra bir hayat yaşamadılarsa bu karma aşıyı olmuşlar. Türkiye'de bebekten önce anne babaya böyle bir aşının yapılması gibi bir uygulama yokmuş. Amerika'nın yoğun göçmen alan bir ülke olması nedeniyle yapılıyor olabilir dedi.
Bebeğim makat gelişliymiş kızlar, duruşu değişedebilirmiş, değişmeyedebilirmiş. Normal doğum istemiyorsundur herhalde değil mi diye sordu doktor. Ben de korkuyorum dedim:)))
Böyle işte bizde durumlar.
demek emek'in kocaman olmuş
teyzesinden ona kocaman bi öpücük o zaman opuyorumnanaktan
tonti oğlan kaç gr annesi ?
bu arada aynı bnm doktorumun vereceği bir cvp şekliyle cvp vermiş
aşı konusunda
ayrıca bu yeni gittiğin doktormuydu bilgecim eğer öyleyse mennun kaldın mı
kızlar felaket mide bulantım var ne yapıcam ben
2-3 gün sahah eleviti alınca oluyodu ama bugün geçmedi
delirticek bi ağrı
sıcaklardan mı oluyo acaba
ay sevindim bilge senin adına inan bak doktorsuzluk kararsızlık çok kötüMervecim ağırlığını ölçmedi, ben sorunca "hiç merak etme koç gibi olmuş işte" dedi:)))
Hastaneye getirdikleri yeni şef doktor bu adam. Ben sevdim bu adamı, zaten Ankara'dan getirmişler, tüm zamanların en kıl hastası ablam tanıyor, iyidir dedi:))) 30 yıllık doktor bu amca. Ankara Bayındır ve Güven Hastanelerinin tüp bebek kliniklerinin şefliğini yapmış. Tam bana lazım olan sakin özgüvenli ve deneyimli biri. Sevdim yani. Hastanem de değişmemiş olacak, iyi oldu bu:)))
ay keşke aklıma gelseydi bende aistli bişey aldım onu içiyorum napiimŞekercim etrafında kumpirci var mı? Adamdan sırf patates alıp yersen rahatlatır belki.
ay demek öle yapıo he desene artık eleviti vücut sabahları kaldırmıoslm merve teyze ve bilge teyze...
dila ve emek'in iyi olmasına çok sevindim...
kızlar ablamlar olduğu için pek nete giremiyordum.bugün dün yolcu ettik onları bugün temizlik falan anca girdim...
mervecim doktorum bana elevitin sabahları mide bulantısı yapabileceğinisöylemişti.ben 12. haftaya kadar çok yaşadım mide bulantısını o yüzden akşamları alıyorum eleviti.bide öyle dene bakalım..sıcakta tetikliyor olabilir.burasıda yanıyor cayır cayır valla...
patlym bu saatte neden uyanıksın cnm bnm
Sahura kalkmak sevaptir))
merve ya asitli bişeyler içiyorum deyince aklıma geldi hergün bir maden suyu içmek bebeğin kemik gelişimi için iyi diyorlar.kızılayın maden suyuna özellikle çok iyi diyorlar.hiç duydun mu?
cnm duydum evet
mineral alma açısından içilmesi gerekir diyorlar ama hangisi daha ii marka olarak onu inan bilmiyorum
ya ben süte başladım 2-3 gündür acaba o mu midemi bulandırıyo hiçte sevmem
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
offf yaaaa ama nevrim döndü bak çok midem bulanıo zaten ona ver emi cnm
allah kabul etsin kim oruç tutucaksa
cokacimcoook aifyet olsun
hayatım bak oda olabilir bende başlamıştım her sabah ve her akşam ballı süt içiyordum 1 hafta sonra bulantılarım başladı 3 gündür içmiyorum.bakalım nereye kadar içmeyeceğiz((
dimi angelllllllll
gelmiorlar amaaaaaaaaaaa
bende diorum aydına gelmiosunuz bari izmire gelin ama gelmiorlarrrrrrrrrrrrr(
angelim önümüzdeki yaz gelicez kısmetse izmire tatile..eşimin kuzenlerinin tayini aliğaya çıktı.. yaza ordayız..
ezgim iyiyiz napalım işte.. sıcaklarda dila hanımı büyütmeye çalışıyoruz.. sen derini baya büyütmüşsün maşallah subanallah.. yarım kilo olmuş pıtırcık.. ay kocaman ya... yerim onu ben...
gelmiosunuzzzzzyok cnm onları normal diğer hamilelere yönlendirmişler
oy maaşallah derinime ya tonti olmuş annesi yarım kilo resmen
ay boş ver ya al gitsin vericez artık bi şekilde
ben aydına da gelirim merak etme
tatlım benim de midem çok bulanıor ama tansiyondankızlar felaket mide bulantım var ne yapıcam ben
2-3 gün sahah eleviti alınca oluyodu ama bugün geçmedi
delirticek bi ağrı
sıcaklardan mı oluyo acaba
inşallah cnm inşallah ya çok fena bişeyDun de benimki kotuydu cok eksidi burda hamilelere verilen ilactan aldim bir tane...umarim gecer bir an once...
cnm ben yaşamadım ama yaşayanlar varherkese hayırlı ramazanlar 2011 şubat anneleri topiğimiz vardı kapattılar:çok üzgünüm:
size bişey soracam arkadaşşlar 12+3 hamileyim 9. haftada yoğun bir kanama yaşamıştım bir de tekrara dün avuç ortası kadar koyu kırmızı kahverengiye yakın bir kanama olldu böyle bişey yaşadınız mı hiç dr. korkma diyor ama ben çok korkuyorum yinede eyvahedigeldismile böyle olupta normal hamileliği devam edenler var mı biiliyormusunuz
gelmiosunuzzzzziyi canım bizde senle görüşürüz ozaman kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?