Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese hayırlı ramazanlar 2011 şubat anneleri topiğimiz vardı kapattılar:çok üzgünüm:
size bişey soracam arkadaşşlar 12+3 hamileyim 9. haftada yoğun bir kanama yaşamıştım bir de tekrara dün avuç ortası kadar koyu kırmızı kahverengiye yakın bir kanama olldu böyle bişey yaşadınız mı hiç dr. korkma diyor ama ben çok korkuyorum yinede eyvahedigeldismile böyle olupta normal hamileliği devam edenler var mı biiliyormusunuz
herkese hayırlı ramazanlar 2011 şubat anneleri topiğimiz vardı kapattılar:çok üzgünüm:
size bişey soracam arkadaşşlar 12+3 hamileyim 9. haftada yoğun bir kanama yaşamıştım bir de tekrara dün avuç ortası kadar koyu kırmızı kahverengiye yakın bir kanama olldu böyle bişey yaşadınız mı hiç dr. korkma diyor ama ben çok korkuyorum yinede eyvahedigeldismile böyle olupta normal hamileliği devam edenler var mı biiliyormusunuz
küçük tekmelerini karnımızda hissetmemiz gerçekten mucize gibi.. Canım tarama sonuçların iyi çıkar inşallah.. Bizede hemen haber ver..mervecim biz iyiyiz.oğluş biraz biraz hissettirmeye başladı kendini.hareklerini arada bi hissediyorum.allah'ım mucize gibi.
Dediğim gibi sen bi de geceleri içbakalım devam edecekmi rahatsızlığın...
Biz yarın 3'lü taramanın sonuçlarını almaya gitcez.
Haftayada sağlık ocağında kalp atışını dinleyecekler.
23 ağustos ayrıntılı usg var.
Bu arada ben aşı oldum.hiç doktoruma sormakta aklıma gelmedi :kedi: Sağlık ocağındaki hemşirem aradı aşı var diye bende gittim yaptırdım. Ohaoldumsmile
6 eylül de 2. Aşı yapılacak.
canım sizede hayırlı ramazanlar..sahura kalkmak sevaptir)) mervecim tutamasamda esim icin kalktim... Herkese hayirli ramazanlar bu arada...
inşallah cnm inşallah ya çok fena bişey
cnm ben yaşamadım ama yaşayanlar var
doktorun muayene ediptemi söledi
yoksa telde mi
benim bildiğim kan kıpkırımızı olmadığı sürece çok endişe etme ama.....
bi gözüksen ii olur eğer doktor bakıpta endişe edilecek birşey yok dediyse
bazı hamilelerin başına gelen sanada gelmiştir demektir
Canım bende olmuştu, ama doktorlar bakıp kanamanın kesenin etrafından gelip gelmediğini ultrasonda görebiliyorlar. Kesenin rahme tutunduğu yerlerde bir kanama varsa kese ayrılma tehlikesi içinde demek oluyor. Eğer öyle birşey yoksa rahim genişlerken kanama olabiliyor. Yani doktorun sana ultrasonla bakıp sana endişe edilecek birşey yok dediyse endişe etmene gerek yoktur. Sadece uzanıp dinlenmen kanamayı durdurman yeterli olur. Progestan hap fitil iğne ne kullanıyorsan onu ihmal etme. Ben vajinal fitil kullanıuyordum, kanamam arttığında birer tane fazladan fitil koyuyordum.
bende günde iki iğne bir jel kullanıyorum kanama kesildi daha öncekinde ultrasyonla akıp tehlike var demişti dinlendim 1 haftada atlattık kanama içerdede kalmamıştı ama dünkünü tlf. söyledi kanama da hemen kesilidi 1 saat içinde bilmiyorm artık inşallah bişey olmaz
bu arada bizi2011 şubat annelerini normal hamilelere yönlendirmişler çok saçma ordakilerin bizim durumlarımızla ne alakası var hiç anlmadım neyse allahtan siz sabitlenmişsiniz takılırız biz de kabul buyurursanız:1rolleyes::1rolleyes:
Topiginizn kapanmasina biz de uzulduk:-(( canim benim basins gelmedi ama kanamsi loan arkadaslar vardi. Dr un telaslanma dediyse icini ferah tut. Bol bol dinlen yorma kendini..
Ezgiiiiii, kizlar yarim kilo biz aldik kac Kati) lol.... Kosu bandina atlayip kosasim var....
Mervecim eleviti doktor bana akşam yemeğiyle öğle yemeğin arasında iç dedi.. çok aç olma dedi.. Bende 3.5 4 gibi içiyorum hergün..
inşallah cnm inşallah ya çok fena bişey
cnm ben yaşamadım ama yaşayanlar var
doktorun muayene ediptemi söledi
yoksa telde mi
benim bildiğim kan kıpkırımızı olmadığı sürece çok endişe etme ama.....
bi gözüksen ii olur eğer doktor bakıpta endişe edilecek birşey yok dediyse
bazı hamilelerin başına gelen sanada gelmiştir demektir
gelmiosunuzzzzz
teşekkür ederiz teyzesii hiramada maşallahhh...
tatlım benim de midem çok bulanıor ama tansiyondan
bi ölçtür bakalım
ezgi geçen gün eşime hamile olduğumun müjdesini verdiğim anın videosunu seyrediyoruz ikimiz
diyorum ki topikte gelbebek diye bi kız var o beni gaza getirdi bende gittim
onuda pertty gaza getirdi diyorum ay bi başladım ağlamaya
ne günlerdi dimi
özlemde en kısa zamanda aramıza dönücek inşallah
ama varya senin bana o git yaptır deyişlerini hiç unutmam ilerde de hep akılda kalıcaksın bi gün görüşmesekte ki inşallah görüşürüz senin ismin hep o video sayesinde baki kalıcak
Topiginizn kapanmasina biz de uzulduk:-(( canim benim basins gelmedi ama kanamsi loan arkadaslar vardi. Dr un telaslanma dediyse icini ferah tut. Bol bol dinlen yorma kendini..
Ezgiiiiii, kizlar yarim kilo biz aldik kac Kati) lol.... Kosu bandina atlayip kosasim var....
kilo konusuna hiç girmiyelim felaket sıkılıyorum((
ilk 2ayda iğneler yatmak derken 5 kilo aldım. şimdi toplam 7,5 kilo almışım. baştan aldığım o 5 kilo beni sıkıyor. sonucum 20 kilo ile kapanırsa yandım.
ama şöyle bişii var benim yakın arkadaşım ocak ayında doğum yaptı toplam 30 kilo aldı
doğumdan 3 ay sonra 21 kilosu gitmişti üstelik hiç emziremedi
biz şimdi dioruz ki onunla 30 kilonun hepsi kilo değilmiş demekki şişlikde varmış inmiş
bence ilk aylara iğnelerle alınan kilolar çabuk gidecek die düşünüp kendimi kandırsam da ben
yemeye devammm:):)
kizlar son degerimin 15.gun 560 oldugunu yazmadim sanirim sizlere haber vermeye geldim:)) gormemisin degeri yukselmis gb oldu ama:))
ay saol teyzesi gelicez aydına merak etme
bebeğimede hira ismin ilk dillendiren sensin güzel oldu walla
ezgi tansiyonnnnnnnnnnnnnnn
hiç aklıma gelmedi ne salağım kesin sıcaktan düşüyo bu adi ve mide bulantısı yapıo
aman boşver yahu 36 kilo aldı bnm görümcemkilo konusuna hiç girmiyelim felaket sıkılıyorum((
ilk 2ayda iğneler yatmak derken 5 kilo aldım. şimdi toplam 7,5 kilo almışım. baştan aldığım o 5 kilo beni sıkıyor. sonucum 20 kilo ile kapanırsa yandım.
aynen katılıyormama şöyle bişii var benim yakın arkadaşım ocak ayında doğum yaptı toplam 30 kilo aldı
doğumdan 3 ay sonra 21 kilosu gitmişti üstelik hiç emziremedi
biz şimdi dioruz ki onunla 30 kilonun hepsi kilo değilmiş demekki şişlikde varmış inmiş
bence ilk aylara iğnelerle alınan kilolar çabuk gidecek die düşünüp kendimi kandırsam da ben
yemeye devammm:):)
kız yerim ben seni sevin tabi sevin gözün aydın tatlımkizlar son degerimin 15.gun 560 oldugunu yazmadim sanirim sizlere haber vermeye geldim:)) gormemisin degeri yukselmis gb oldu ama:))
walla bilge sonradan iştahımız açılıacağı bi kesinYa bu kilo işi beni delirtiyor. Ben çok dikkat ediyorum zaten kilolu başladım diye, fazla da almadım toplamda 6,5 kg gibi oldu şimdilik. Her hafta çarşamba sabah kalkıp tuvalete gidip tartılıyorum. Bugün gene tartıldım, son seferden 1,5 kg fazla çıktı. Dellendim tabii. Herhangi bir değişiklik yok, iştahım kapalı, mevsimsel olarak ağır filan yiyemiyoruz zaten... Sonra doktora gittim doktor tarttı, onun tartısında kıyafet ve ayakkabıyla tok karnına ve bir dünya su içmişken 800 gr az çıktım:))) Kalan 15-16 haftamı toplamda 10-11 kg ile tamamlarsam süper olacak, iştah sonradan artar filan diyorlar, artan eden yok, böyle giderse iyi ama yine de korkuyorum...
merve ya asitli bişeyler içiyorum deyince aklıma geldi hergün bir maden suyu içmek bebeğin kemik gelişimi için iyi diyorlar.kızılayın maden suyuna özellikle çok iyi diyorlar.hiç duydun mu?
kızlar ya
bebek arabası alıcakmısınız ilk başta