2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Mervecim eleviti doktor bana akşam yemeğiyle öğle yemeğin arasında iç dedi.. çok aç olma dedi.. Bende 3.5 4 gibi içiyorum hergün..

ezgi geçen gün eşime hamile olduğumun müjdesini verdiğim anın videosunu seyrediyoruz ikimiz

diyorum ki topikte gelbebek diye bi kız var o beni gaza getirdi bende gittim
onuda pertty gaza getirdi diyorum ay bi başladım ağlamaya
ne günlerdi dimi
özlemde en kısa zamanda aramıza dönücek inşallah

ama varya senin bana o git yaptır deyişlerini hiç unutmam ilerde de hep akılda kalıcaksın bi gün görüşmesekte ki inşallah görüşürüz senin ismin hep o video sayesinde baki kalıcak

Canım bende olmuştu, ama doktorlar bakıp kanamanın kesenin etrafından gelip gelmediğini ultrasonda görebiliyorlar. Kesenin rahme tutunduğu yerlerde bir kanama varsa kese ayrılma tehlikesi içinde demek oluyor. Eğer öyle birşey yoksa rahim genişlerken kanama olabiliyor. Yani doktorun sana ultrasonla bakıp sana endişe edilecek birşey yok dediyse endişe etmene gerek yoktur. Sadece uzanıp dinlenmen kanamayı durdurman yeterli olur. Progestan hap fitil iğne ne kullanıyorsan onu ihmal etme. Ben vajinal fitil kullanıuyordum, kanamam arttığında birer tane fazladan fitil koyuyordum.

Topiginizn kapanmasina biz de uzulduk:-(( canim benim basins gelmedi ama kanamsi loan arkadaslar vardi. Dr un telaslanma dediyse icini ferah tut. Bol bol dinlen yorma kendini..

Ezgiiiiii, kizlar yarim kilo biz aldik kac Kati) lol.... Kosu bandina atlayip kosasim var....

küçük tekmelerini karnımızda hissetmemiz gerçekten mucize gibi.. Canım tarama sonuçların iyi çıkar inşallah.. Bizede hemen haber ver..
sahura kalkmak sevaptir)) mervecim tutamasamda esim icin kalktim... Herkese hayirli ramazanlar bu arada...
canım sizede hayırlı ramazanlar..

valla akşama kadar yuvarlanma pozizyonundayım zaten
bir iş yaptığım yok ramazan günü annemlerde bize geldiler ben böyle olunca
ama renkli bir ramazan olacak inşllh kalabalıkla deaha güzel oluyor iftar sahur sofraları

ay saol teyzesi gelicez aydına merak etme
bebeğimede hira ismin ilk dillendiren sensin güzel oldu walla
ezgi tansiyonnnnnnnnnnnnnnn
hiç aklıma gelmedi ne salağım kesin sıcaktan düşüyo bu adi ve mide bulantısı yapıo[/QUOTE]

banada çok güsel geldi bir anda hira die düşünüp yazınca
önce dila tercihimdi ama şimdi çok hoşlandım alıştım sanrım
teyze olarak fikrimi söliim dedim:)
sen mutlaka tansiyonunu ölçtür canım gerçi ilk bulandığı an baktırmak gerek ama
bende tansiyonun en büyük etkisi mide bulantısı ve kusma oldu

ama benide ağlattıın merveeeeeeee
bende hiç unutmayacağım o zamanları
her bebeğini kaybeden arkadaşıma çooook üzüldüm ama özlemin ki tam bi şok etkisi yaratmıştı
inanıorum bende angel gibi en kısa zamanda dönecek aramıza
zeynep de dönecek..
nasıııll gaza geldik ama bizde değil miiii hiç tanımadan birbirimizi:):)

:) o yarım kilo ben 10 kilo 20 katıııııııııııııııııı:):):)
kısA Bir orantıyla o 3 kilo doğarsa ben 60 kilo almam heralde değil mii bi yerde durur:):)

kilo konusuna hiç girmiyelim felaket sıkılıyorum ((
ilk 2ayda iğneler yatmak derken 5 kilo aldım. şimdi toplam 7,5 kilo almışım. baştan aldığım o 5 kilo beni sıkıyor. sonucum 20 kilo ile kapanırsa yandım.

ama şöyle bişii var benim yakın arkadaşım ocak ayında doğum yaptı toplam 30 kilo aldı
doğumdan 3 ay sonra 21 kilosu gitmişti üstelik hiç emziremedi
biz şimdi dioruz ki onunla 30 kilonun hepsi kilo değilmiş demekki şişlikde varmış inmiş
bence ilk aylara iğnelerle alınan kilolar çabuk gidecek die düşünüp kendimi kandırsam da ben
yemeye devammm:):)

:))))
kesinlikle ödem o ödem :)))

Ya bu kilo işi beni delirtiyor. Ben çok dikkat ediyorum zaten kilolu başladım diye, fazla da almadım toplamda 6,5 kg gibi oldu şimdilik. Her hafta çarşamba sabah kalkıp tuvalete gidip tartılıyorum. Bugün gene tartıldım, son seferden 1,5 kg fazla çıktı. Dellendim tabii. Herhangi bir değişiklik yok, iştahım kapalı, mevsimsel olarak ağır filan yiyemiyoruz zaten... Sonra doktora gittim doktor tarttı, onun tartısında kıyafet ve ayakkabıyla tok karnına ve bir dünya su içmişken 800 gr az çıktım:))) Kalan 15-16 haftamı toplamda 10-11 kg ile tamamlarsam süper olacak, iştah sonradan artar filan diyorlar, artan eden yok, böyle giderse iyi ama yine de korkuyorum...

banada çok güsel geldi bir anda hira die düşünüp yazınca
önce dila tercihimdi ama şimdi çok hoşlandım alıştım sanrım
teyze olarak fikrimi söliim dedim:)
sen mutlaka tansiyonunu ölçtür canım gerçi ilk bulandığı an baktırmak gerek ama
bende tansiyonun en büyük etkisi mide bulantısı ve kusma oldu

ama benide ağlattıın merveeeeeeee
bende hiç unutmayacağım o zamanları
her bebeğini kaybeden arkadaşıma çooook üzüldüm ama özlemin ki tam bi şok etkisi yaratmıştı
inanıorum bende angel gibi en kısa zamanda dönecek aramıza
zeynep de dönecek..
nasıııll gaza geldik ama bizde değil miiii hiç tanımadan birbirimizi:):)

:) o yarım kilo ben 10 kilo 20 katıııııııııııııııııı:):):)
kısA Bir orantıyla o 3 kilo doğarsa ben 60 kilo almam heralde değil mii bi yerde durur:):)[/QUOTE]
EZGİMMM o zamanlar gerçekten birbirimizden başka kimse anlamıyordu bizi
çok sıkıntılı dönemlerdi
dedim ya sen hep bakisin artık gelbebek olarak

isim içinde teyzesine teşekkür ediyo miniğim
aslında dila hira eflin ve lina bu 4 ü arasından ikisi olucak ama hangi ikisi
aman boşver yahu 36 kilo aldı bnm görümcem
bak şimdi zayıf
vericez biz vericez
aynen katılıyorm
kizlar son degerimin 15.gun 560 oldugunu yazmadim sanirim sizlere haber vermeye geldim:)) gormemisin degeri yukselmis gb oldu ama:))
kız yerim ben seni sevin tabi sevin gözün aydın tatlım
hatta sana kızım bi dans etsinde gör hihoyyythihoyyythihoyyyt
walla bilge sonradan iştahımız açılıacağı bi kesin
şimdi tamamen sıcakların etkisiyle bişey yiyemiyoruz inan bana bak
şöle bi ekim olsun sen gör bizi önümüzden alıcaklar gibi yicez walla
ben 56 kiloydum başladığımda her sabah tuvalete gidince tartılıyorum 58,8 oldum ama gidişat ii değil
bu aralar çikolataya dadandım bide kaşık kaşık fıstık ezmesi yiyorum ömrümde yapmadığım şey resmen adet zamanlarındaki gibi tatlı istiyo cnm
sen bu konuda bilgilisin
bu gebelik şekeri konusunda risk dimi

merve ya asitli bişeyler içiyorum deyince aklıma geldi hergün bir maden suyu içmek bebeğin kemik gelişimi için iyi diyorlar.kızılayın maden suyuna özellikle çok iyi diyorlar.hiç duydun mu?

cnm bende içiyordum sonra fazla gelmeye başladı bana içinde sodyum varya maden sularının bende ödemlerimde ağrı yaptı ben artık içmiyorum.ama ilk haftalarda ben çok faydasını gördüm.bebişim çok iyi gelişmişti.

kızlar ya
bebek arabası alıcakmısınız ilk başta

ben bebek kış bebeği olacak diye almıcam.zaten araba koltuğu olarakda kullanılan anakucağı aldım. dr.a filan onunla götürcem. yaza doğru hafif bir araba bakıcam çünkü kimle konuşsam baston puset ve ona yakın arabaları tavsiye ediyorlar.diğerlerinden alanlar çok pişman. porbebe almadım ben almıcam çünkü onda bebek dümdüz sırtüstü yatıyor. ve taşıması bence daha zor. arabayla biryere giderken hem ana kucağı hem portbebe gereksiz olur bence. ben kanguru alıcam kraftta beğendim hemde 49.90.
thibo yu bende takip ediyorum ama henüz gidip alamadım bende uyku tulumu için özellikle gitmek istiyorum.babam bugün cevahirdekine gidecekti belki o almıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…