Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın fıstıklarr hayırlı ramazanlar herkese saglıkı ve güzel bir ramazan geçirmenizi diliyorm rabbimden
günaydın ayşecim..oruç tutamıyoruz ama Allah huzurunu eksik etmesin inşallah..
günaydın canım.
hayırlı ramazanlar. rabbim nice ramazanları sağlıkla bebişlerimizle geçirmemizi nasip eder inşallah. :Saruboceq:
kuzuuuum sen sıkma canını
bizi önce sabitleyip sonra kapatmazlar ama sanırım her hamileyi bu foruma eklemeyi düşünüorlar
iyiyiz canım dün doktora gittik 445 gr olmuşuzzz:))
bende 71 :):)
derin yarım kilo almış ben 10
dimi angelllllllll
gelmiorlar amaaaaaaaaaaa
bende diorum aydına gelmiosunuz bari izmire gelin ama gelmiorlarrrrrrrrrrrrr(
günaydın fıstıklarr hayırlı ramazanlar herkese saglıkı ve güzel bir ramazan geçirmenizi diliyorm rabbimden
günaydın kızlarr evet rabbim nice ramazanlara erdirsin hepimizi ailemizle bebeklerimizle inş rabbim nasip kısmet ederse seneye bebeklerimizle olcaz inşş ay allahım ne güzel bir şeyyy düşünmesi bile çok güzellll
bende ölçiyim tatlım akşama.. benim ayaklarım zaten hiç şişmedi çok şükür ya.. ama sana iyi gelmesine çok sevindim tatlım..
canım ben masamın altına tabure koydum.. ona uzanık duruyor ayaklarım.. belki o yüzden şişmiyodur.. ama parmaklarım şişti biraz yüzüğümü takmıyorum artık..
kızlaaarrrr:)))))
Ben geldim doktordan. Kocaman olmuş oğlum, doktor çok sağlıklı dedi. Haftaya bir ara şeker yüklemesi ve kan tahlilleri yaptıracağım.
Doktor erken doğum ihtimaline karşın 28. haftada akciğer zarı geliştiren bir iğne olmamamı önerdi. Bunu ablamdan hatırlıyorum. Bizim ailede kadınlar 9. aylarını pek görmezler bana da o yüzden hiç ters gelmedi.
Bileğimdeki ağrının karpal tünel değil tendonun sıkışması olduğunu, istersem ortopediste görünüp bir tür kortizon iğnesi alabileceğimi söyledi. Ben de kortizona gerek duyacak kadar ağrımıyor diye istemedim.
Tetanoz aşısına artık gerek olmadığını, steril ortamlarda doğum yapıldığını istenirse ekstra bir önlem olsun diye yapılabileceğini söyledi. Ben bu tetanozu 1,5 sene önce tekrarlatmıştım zaten. Şimdi yaptırmayacağım.
Patlyciğim, boğmacayı da sordum, bizim yaş grubumuzdaki insanlar bebekliklerinde eğer çok ücra bir hayat yaşamadılarsa bu karma aşıyı olmuşlar. Türkiye'de bebekten önce anne babaya böyle bir aşının yapılması gibi bir uygulama yokmuş. Amerika'nın yoğun göçmen alan bir ülke olması nedeniyle yapılıyor olabilir dedi.
Bebeğim makat gelişliymiş kızlar, duruşu değişedebilirmiş, değişmeyedebilirmiş. Normal doğum istemiyorsundur herhalde değil mi diye sordu doktor. Ben de korkuyorum dedim:)))
Böyle işte bizde durumlar.