hemen hemen bütün bebişlerin odası beyaz olcek bu gidişle.. ben de model beğenip yaptırmayı düşünüyorum.. bembeyaz... kulpları pembe çiçekli yada papatyalı olucak.. küp raf istiyorum duvara bi kaç tane..
Tabi canım.. Hele bir ekim kasım gelsin.. O topik şenlenecek zaten...inşallah..
aynen o küp raflara pembe beyaz peluş ayılar bebekler koyarız. o halde odalarımızında resimlerini çekip koyalım mervenin diğer forumuna....
böylelikle eksik birşey olursa kopya çekeriz. ee akıl akıldan üstündür dimi ama.
Tabi canım.. Hele bir ekim kasım gelsin.. O topik şenlenecek zaten...inşallah..
cnm bende yaptırıcam
bizim yatağımız oval
dolabımızda
çizdim ben kayınpederimin ustası yapıcak inşallah istediğim gibi olur benim evimin mobilyalarınıda o yaptı zaten herşey istediğim gibi oldu ama bakalım bu oval olma durumu nasıl olucak
bnmde krem rengi olucak hayalim krem rengi nevresim ve dantel cibinlik hatim duası için onun dışında turkuaz açık pembe lila mor vs gibi renklerde nevresimler diktiricem üstüne pembe cibinlik
bnm tek sıkıntım yatak oval olacağı için özel bir yatak yaptırmak ve nevresimleri hep diktirmek gerekecek ama olsun napiim
ilk zamanlarda sepet almış ayaklı halacığım saolsun onda durur herhalde
krem rengide çok dinlendirici.. üstelik her renkle uyumu çok kibar oluyor.. sepet bende beğendim mothercare sitesinde.. istanbula gelmem lazım benim ya...
angelim bana da bazen şaka gibi geliyor.. yelek örüyorum kızıma.. diyorum ki bunu benim kızım mı giyecek şimdi.. kadar alışmışım ki yeğenlerime örmeye, yada hediye almaya çok garip geliyor.. hala alışamadım..
ilk zamanlar için ayaklı sepetlerden bende almak istiyorum ama daha karar veremedim. fundanın aldığı otomatik sallanan ileride mama sandalyesi olandanmı yoksa gelinlik gibi sepettenmi alıcam şimdilik karar veremiyorum.
angelim bana da bazen şaka gibi geliyor.. yelek örüyorum kızıma.. diyorum ki bunu benim kızım mı giyecek şimdi.. kadar alışmışım ki yeğenlerime örmeye, yada hediye almaya çok garip geliyor.. hala alışamadım..
cnm çok fonsiyonlu bişey almak çok ii oluyo
walla ben sepet alma taraftarı değildim
3-4 ay sonra kalıo ortada
ama halam almış sağolsun kullanıcam
öle iki üç aşamalı bişey alsan daha mantıklı tabi
eşimle gelirim tatlım.. pazar günü olur büyük ihtimalle.. buluşuruz tabi tatlım.. oraya gelip görüşmeden olur mu hiç?
ay bende örüyordum yarım kaldı sıcaklarda elime alamıyorum ki koca yün şeyisevgicim banada şaka gibi geliyor. nereye gitsem yeğenlerime bişeyler alırdım. şimdi kendi kızıma bakıcam alıcam. buarada şimdiye kadar hiç örgü vs. örmedim o tür becerilerim hiç yok. anneannesi teyzesi halaları şimdiden başlamışlar örmeye. ama kendim çok istiyorum bir battaniye örmeyi. bakalım elimden gelirse yapabileceğim birşey bulursam örücem bakalım.
e hadi bakalım yazdım bunu kenaraeşimle gelirim tatlım.. pazar günü olur büyük ihtimalle.. buluşuruz tabi tatlım.. oraya gelip görüşmeden olur mu hiç?
ay evet alıştım walla sana msn de :)
oda halihazırda bi 2011 şubat anneleri topiği var ordan devam edin demişler
ama bence normal annelerle tüp bebek olanlara ayrı topik açma hakkı verilmesi güzel olurdu
belkide bizi buraya ilk ve son anne topiği olarak tüp bebeklilere umut olsun diye bırakmışlardır
Angel günaydın tatlışım.. Nasılsın bakiim..
Ezgim ve derin hanım günaydın..
günaydın naıslın bakalım
bebiş nasıl
hımm kıskandım şimdi :sinifsinif:
izmire hiç gelmiyormusunuz.. bilmiyorumkismile
hımm kıskandım şimdi :sinifsinif:
izmire hiç gelmiyormusunuz.. bilmiyorumkismile
ay walla hiç görmedim ömrümde izmiri gelsem keşke
nalan koy limonatayı dolaba geliyorum bu akşam
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?