2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Patlyciğim bizde boğmaca için bebeğe karma aşı yapılıyor. Netten baktım, son uygulama 2-4-6 aylarda bebeğe yapılmasıymış. Bizim bebekliğimiz zamanında tam olarak nasılmış bulamadım ama bizim kuşağın bebekliğinde de böyle karma aşılar vardı diye biliyorum. Yani sen ve eşin çocukken büyük ihtimalle bu aşıyı olmuşsunuzdur. Yine de doktoruma soracağım. En açıklayıcısı o olacak gibi görünüyor.

BIlgecim evet olmusuzdur buyuk ihtimalle.. Ama yukardaki linkte de gebelikte bogmaca asisindan bahsediliyor.

Hatta Dr dun eger gebelikte bir nedenden dolayi yapilamazsa dogumdan sonra hastaneden cikmadan yapiyoruz ama en guzeli bebek gelmeden en az iki hafta oncesinden asilanmak dedi.. Ayy anne-baba olmak ne zormus...:ecrin_bebek:

Günaydııııın... Benim yine uykum kaçtııııııı((((((((((((((

Herşey iyi hoş gidiyor, maşallah bende bu ara kızlar... Gribi atlattım çok hırpalanmadan, bebiş iyi, amma ben uykusuzum.. gece yarısı uyanıyorum be bütün gün leyla gibi dolaşıyorum... Dünde böyle idim, daha önceki günlerde de.... Cuma günü doktor randevumuz var, sorup bir çözüm arayacağım.. perişan oldum yawf...

Teşekkür ederim Ayşecim... bebişine de maşallah:)
Evet Mervecim; Ben elimdeki Puseti kullanacağım... O da iyi bir puset imiş. Götürdüm sordum birilerine.. Mothercare in.. elimdeki bu pusete bire bir uyan, oturan ana kucağını da buldum... onu alacağım sadece.. böylece benim o sayfa da kapanacak hayırlısı ile... Ama sorarsanız içime sinmeyen tarafı rengi elimdekinin... Lacivert:))) Sanki kıza olmazmiş gibi geliyor(( Ama tasarruf tasarruftur di mi:)) Ben onu pembe kurdelalarla emniyet kemerlerinden süsler, bi de altına şöööle güzel bi pamuklu pembiş bir battoş serdimmi olur biter:))))

Güle güle kullan pervaneniiiiii:))) ehehehe

Fundaaa senin de yarısı bitmiş, gözün aydın :lepi:

Ve tabiiii Günaydın hihoyyyt

Bugün Tchibo'ya çok güzel bebek eşyaları geliyor. Mutlaka gidin bakın. ben oyuncak tavşan, uyku tulumu ve bandana alacağım alkisalkisalkis Herşey pembe ya da mavi ama güzel ve ucuz. Bu arada hamileler için de penye takım, kot etek vs var. Aklınızda bulunsun...

saol cnm teşekkür ederim çok işe yarıyor gerçekten
bu arada uykusuzluk sorunu hepimizde var felaket sıcak ve onun dışında artık göbeğim yavaş yavaş beni rahatsız etmeye başladı
araba konusunda da dediğin gibi battaniye tatlı bir pembe oldum mu sorun biter
günaydın pelin günaydın kaan abiiii
bakmakta fayda var nerde bu mağaza şekerim

günaydın kızlar..

günaydınnnn cnm günaydın dila kardeşşşşşş

Pelincim bende dün akşam gördüm internet sitesinde.. Aldım bile.. çok cici şeyler gelmiş.. Hemde yüzde yüz pamuk diyo.. 5 parça ürün aldım ben..

Günaydın kızlar
maşallah yine döktürmüşsünüz. belki yetişemiyorum ama her yazdığınızı merakla takip ediyorum. çok öpüyorum sizi.

Merve'cim internetten de bakabilirsin www.tchibo.com.tr
Mağazaların adresleri de var sitede. Sana yakın olanı bulursun. Bu haftanın teması bebekler. Bugün herkes kapışır :)

Günaydın kızlar
maşallah yine döktürmüşsünüz. belki yetişemiyorum ama her yazdığınızı merakla takip ediyorum. çok öpüyorum sizi.

ay baksam ne fayda almayacağım ki
en iyisi bakmiim
demin sen diyince googleda buldum ama
7 yadan önce birşey almayacağım
siz güle güle kullanın tatlişkolar

günaydınnn tatlımmmm nasılsın
bebiş nasılll

iyiyim canım. bebişde iyi çok şükür. dün kaçamak yaptım iğne vurulmaya gittiğim poliklinikte usg baktırdım. kesin kız dedi :)))

kendi doktorumla 28/08 de detaylı usg var.

bende senin gibi daha tek bir iğne almadım, alamıyorumda. netuhaf bir psikoloji nasıl bir korkudur bizimki anlamıyorum..

burdaki oda fikirleri hep aklıma yatıyor iyi oluyor. oda kafamda tasarlandı bem beyaz olacak. sadece çekmece kulplarından alıcam pembe oyuncaklı vs... daha gezip görmedim pek bir fikrim yok. ama öyle düşünüyorum. ama halı konusunda hiçbir fikrim yok. bembeyaz odaya nasıl bir halı olur. onuda çok gezen iyi bilen siz arkadaşlarımdan yardım alıcam kaydirigubbakcemile5

hemen hemen bütün bebişlerin odası beyaz olcek bu gidişle.. ben de model beğenip yaptırmayı düşünüyorum.. bembeyaz... kulpları pembe çiçekli yada papatyalı olucak.. küp raf istiyorum duvara bi kaç tane..

yani seninkini bilmem ama benimki tam anlamıyla korku değil
prensip meselesi ben kış bebeği için erken olduğunu düşünüyorum kendi fikrim
bide kötü bi huyum var yenisini görünce hemen eskisi gözümden düşüyo
diyorum ki
7 ayda gideirm yalovaya oraya yerleşeceğiz ya odasını yaptrımaya başlarım 15-20 gün içinde yaparlar zaten
ondan sonra nevresimlerini diktiririm cibinlik vs dikilir
sonra başlarım almaya
ya zaten almaya kalksam hepsi 2 güns sürmez
almayı istediğim marka ve modeller belli

aynen o küp raflara pembe beyaz peluş ayılar bebekler koyarız. o halde odalarımızında resimlerini çekip koyalım mervenin diğer forumuna....
böylelikle eksik birşey olursa kopya çekeriz. ee akıl akıldan üstündür dimi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…