Evet bIlge bogmacaymis;-)) Biz gecirdik mi cocukken bogmaca acaba. Kizamik, su cicegi oldum biliyorumda bogmaca daha tehlikeli galiba Allah korusun. Sorarsan Dr una cok sevinirim cok sagol..
Mervecim burda sirf anneleri degil bebekle temas edecek herkesi baba, kardesler, bakicilar, buyukanne-babalar vs vs herkesin asilanmasini istiyorlar. TV de surekli reklam cikiyor iste ana kucagi en guvenli yer oldugu halde en tehlikeli yerde olabilir vs tarzinda. Biz oluruz ins asimizi ama siz de sorun...
Patlyciğim bizde boğmaca için bebeğe karma aşı yapılıyor. Netten baktım, son uygulama 2-4-6 aylarda bebeğe yapılmasıymış. Bizim bebekliğimiz zamanında tam olarak nasılmış bulamadım ama bizim kuşağın bebekliğinde de böyle karma aşılar vardı diye biliyorum. Yani sen ve eşin çocukken büyük ihtimalle bu aşıyı olmuşsunuzdur. Yine de doktoruma soracağım. En açıklayıcısı o olacak gibi görünüyor.
Teşekkür ederim Ayşecim... bebişine de maşallah:)PANY86 cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm bebegine ama elden bir şey gelmiyor allahın taktiri rabbim öbür melegini sana ve eşine bagışlasın sag saglım kucagına almayı nasip etsin tatlım aminn
BAKYILDIZZ maşallah ben sana demiştim demii bak melegin ii maşallahh melegine ve sana çok sevindim güzel haberine vallla inş hep böyle gider hamileligin güzel bir şekilde ...
GUALİYT cnm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin eniştene ve onu sevdiklerine bagışlasın aminn
ben kaç gündür yokum netim yoktuu bu gün eşim sag olsunn az önce bir tane laptop getirdi benim ki mefta olmuş sanırımm tamirden 1 ayda gelir dedilerrneyse bu gün kızımı görmeye gittim kızım maşallahh 194 grm olmuş ve 15 cm her şey gayet ii dedi d.r pazarteside gene gidecez rabbim izin versin bu gün AFP die bir test yapıldı sonuç ayın 13de belli olcakmışş inş bir sorun çıkmaz
Evet Mervecim; Ben elimdeki Puseti kullanacağım... O da iyi bir puset imiş. Götürdüm sordum birilerine.. Mothercare in.. elimdeki bu pusete bire bir uyan, oturan ana kucağını da buldum... onu alacağım sadece.. böylece benim o sayfa da kapanacak hayırlısı ile... Ama sorarsanız içime sinmeyen tarafı rengi elimdekinin... Lacivert:))) Sanki kıza olmazmiş gibi geliyoray bilge aynen
görmeden olmuyo
bu bnm beğendiğim iadre etmesi çok güzel ama güvenlik sistemide çok ii yanlış bir harakette tekerlek otomatik kitleniyo vs. gibi bi çok kıvırı zıvır var
tek tuşla bi anda kapandı küçücük oldu
1888:2003 Test Standartlarına uygun olarak üretilmiş ama o standartlar ne dersen bilmiyorum
2003 ten sonra başka strandart çıktı mı onuda bilmyiorum
bu konuyu size bırakıyorum engin bilgilerinizle
patly sen ve funda derin bir araştırmayla bize dönersiniz
gerçi funda almicaktı elinde vardı ama ?
Güle güle kullan pervaneniiiiii:))) ehehehekızlar kocişim işe yara diye el vantilatörü aldı bana
ne zamandır istiyordum
işe gidip gelirken o bırakmadığı zamanlarda ii olur
hani şu bülent ersoyun pop starda elinden düşürmediği mini pervane
hahahaha yaşasın çok mutalkisalkisalkisluyummmmmmmalkisalkisalkis
saol cnm teşekkür ederim çok işe yarıyor gerçektenTeşekkür ederim Ayşecim... bebişine de maşallah:)
Evet Mervecim; Ben elimdeki Puseti kullanacağım... O da iyi bir puset imiş. Götürdüm sordum birilerine.. Mothercare in.. elimdeki bu pusete bire bir uyan, oturan ana kucağını da buldum... onu alacağım sadece.. böylece benim o sayfa da kapanacak hayırlısı ile... Ama sorarsanız içime sinmeyen tarafı rengi elimdekinin... Lacivert:))) Sanki kıza olmazmiş gibi geliyor(( Ama tasarruf tasarruftur di mi:)) Ben onu pembe kurdelalarla emniyet kemerlerinden süsler, bi de altına şöööle güzel bi pamuklu pembiş bir battoş serdimmi olur biter:))))
Güle güle kullan pervaneniiiiii:))) ehehehe
günaydın pelin günaydın kaan abiiiiFundaaa senin de yarısı bitmiş, gözün aydın :lepi:
Ve tabiiii Günaydın hihoyyyt
Bugün Tchibo'ya çok güzel bebek eşyaları geliyor. Mutlaka gidin bakın. ben oyuncak tavşan, uyku tulumu ve bandana alacağım alkisalkisalkis Herşey pembe ya da mavi ama güzel ve ucuz. Bu arada hamileler için de penye takım, kot etek vs var. Aklınızda bulunsun...
günaydın kızlar..
Merve'cim internetten de bakabilirsin www.tchibo.com.tr
Mağazaların adresleri de var sitede. Sana yakın olanı bulursun. Bu haftanın teması bebekler. Bugün herkes kapışır :)
Günaydın kızlar
maşallah yine döktürmüşsünüz. belki yetişemiyorum ama her yazdığınızı merakla takip ediyorum. çok öpüyorum sizi.
Günaydın kızlar
maşallah yine döktürmüşsünüz. belki yetişemiyorum ama her yazdığınızı merakla takip ediyorum. çok öpüyorum sizi.
herkese günaydınnnnn:))
günaydınnn tatlımmmm nasılsın
bebiş nasılll
Angel günaydın tatlışım.. Nasılsın bakiim..
Ezgim ve derin hanım günaydın..
iyiyim canım. bebişde iyi çok şükür. dün kaçamak yaptım iğne vurulmaya gittiğim poliklinikte usg baktırdım. kesin kız dedi :)))
kendi doktorumla 28/08 de detaylı usg var.
bende senin gibi daha tek bir iğne almadım, alamıyorumda. netuhaf bir psikoloji nasıl bir korkudur bizimki anlamıyorum..
burdaki oda fikirleri hep aklıma yatıyor iyi oluyor. oda kafamda tasarlandı bem beyaz olacak. sadece çekmece kulplarından alıcam pembe oyuncaklı vs... daha gezip görmedim pek bir fikrim yok. ama öyle düşünüyorum. ama halı konusunda hiçbir fikrim yok. bembeyaz odaya nasıl bir halı olur. onuda çok gezen iyi bilen siz arkadaşlarımdan yardım alıcam kaydirigubbakcemile5
hemen hemen bütün bebişlerin odası beyaz olcek bu gidişle.. ben de model beğenip yaptırmayı düşünüyorum.. bembeyaz... kulpları pembe çiçekli yada papatyalı olucak.. küp raf istiyorum duvara bi kaç tane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?