AYŞECİM iyi olmanıza sevindim.. bebişte büyümüş maşallah..
PATLY bu aşı işini bende merak ettim şimdik.. doktorum hiç konusunu bile etmedi..
MERVE doktorum aradı şimdi.. ayrıntılı testini bu cumartesi yapalım dedi.. olur dedim bende.. yani ayrıntılı test tarihim 14 ağustos olarak değişti haberin olsun tatlım..
Patlyciğim boğmaca o hastalık. Türkiye'de aşılaması nasıl bilmiyorum ama yarın doktora gideceğim, sorayım bu aşı durumlarını, hem senin için de burayla karşılaştırma açısından faydası olur.
mervecim tşk ederim cvp içinnn inş cnmm :))
eşim diyor bir şey degilll diyorrr bana diyor acıdım sana telde ugraşıyorsunnn kıyamam al bunla idare et olmazsa bitane alırızz dediii :)))))))))) yubbbpppiii yaşasınnn şimdilik bunlada idare ederimm bennn
Evet bIlge bogmacaymis;-)) Biz gecirdik mi cocukken bogmaca acaba. Kizamik, su cicegi oldum biliyorumda bogmaca daha tehlikeli galiba Allah korusun. Sorarsan Dr una cok sevinirim cok sagol..
Mervecim burda sirf anneleri degil bebekle temas edecek herkesi baba, kardesler, bakicilar, buyukanne-babalar vs vs herkesin asilanmasini istiyorlar. TV de surekli reklam cikiyor iste ana kucagi en guvenli yer oldugu halde en tehlikeli yerde olabilir vs tarzinda. Biz oluruz ins asimizi ama siz de sorun...
ohh ii oldu sağolsun eşin:lepi:
kızlar şubat 2011 topiğini kapamışlar
her aya tüp bebek annesi topiği açamayız demişler
şimdi millet laf ederde bizimkinide kapatırlarsa eyvahedigeldismile
ay evet alıştım walla sana msn de :):))))))))))))))))))) tatlı cadııı seniii evet bencede ii olduuu valla batlamıştım sıkıntıdan yaaa off ne kötü şey insan alışık olunda duramıyor ama msn yok bunun akşama indircek eşimmm söz verdii şimdi biraz çıkıcamm büsürü dosya getirmiş ben çalışım sana msn indiririm dediii:))))))))) hepinizi yaradana emanet ediyorm meleklerinizle birlikteee kendinize çok ii bakın kızlarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aaa hadi yawww;-((( Zannetmiyorum bizimkini kapatsinlar sabitlediler bir de ustune kapatmazlar umarim.. O zaman "aylara gore genel paylasim' da tup bebek topigi acicak yeni hamile kalan arkadaslar yapacak baska birsey yok gibi..
ay evet alıştım walla sana msn de :)
oda halihazırda bi 2011 şubat anneleri topiği var ordan devam edin demişler
ama bence normal annelerle tüp bebek olanlara ayrı topik açma hakkı verilmesi güzel olurdu
belkide bizi buraya ilk ve son anne topiği olarak tüp bebeklilere umut olsun diye bırakmışlardır
Tup bebek anneleriyle normal anneleri bir arada dusunemiyorum;-)) Bizde seytan tuyu var herhalde sevdirdik kendimiziolumunekankayizsmile
yol arkadaşlarım ne güzel planlar yapıp bırbırınızden fıkırler alıyorsunuz okuyorum ama yazamıyorum rabbım hepımızı nazarlardan saklasın benim napıcamı sorarsanız ailecek karar aldık hiç bişi almıcaz doğduğu günü görelım alırız diyoruz rabbım onu bize versinde çul çaput hiç önemli diil tabi benim durumum farklı siz doya doya yaşayın bu gunleri canlarım bende doguma yakın okur sızden fıkır alırım
yol arkadaşlarım ne güzel planlar yapıp bırbırınızden fıkırler alıyorsunuz okuyorum ama yazamıyorum rabbım hepımızı nazarlardan saklasın benim napıcamı sorarsanız ailecek karar aldık hiç bişi almıcaz doğduğu günü görelım alırız diyoruz rabbım onu bize versinde çul çaput hiç önemli diil tabi benim durumum farklı siz doya doya yaşayın bu gunleri canlarım bende doguma yakın okur sızden fıkır alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?