2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

iyiymmm canımmm
bende merak etmiştim senii arayacaktım bugünn.. enişten için çooook üzüldümm balım geçmişşş olsun en kısa zamanda iyi olsun...evin kalabalıkmış sakın yorma kendini yani elinden geldiğince:))

:):):)
komik baba:):)
benim henüz üstte belirmedi göbek deliğimin altında belirdi
üsttede belirince çizgi yamuk mu oluorrrr?????

cnm bak sonunda sanada nasip oldu bu güzel duygu insan o güm gümleri duyunca ne anlamsız gelio herşey içinde bir can olması mucizevi birşey

slm bende kontrol yok diyince sanırım bi daha gitmicek demiştim şimdi hatırladım kontrol yok değil usg yok demiştin hatta canınız usg aşerdiğinde beni düşünün demiştin

cnm güle güle kullansın minik kaan mobilyalarını demek dedecik kaana çalışmaya başladı :)))
çok mantıklı düşünmüşsün sağlığın el verdiği sürece öle yapmak en mantıklısı hem biz ağorlaşmaya başladığımız zamanlarda havalar bu kadar sıcak olmayacağı için rahat edeceksindir muhtemelen..iş yerinde oluruna bırakmaktan başka çare yok desene .....
cnmm ya minik melek ii değil demek......
en azından kalbinin kendi kendine durucak olması seni yaşadığın ikilenmeden kurtaracaktır aldırmalımıyım beklemelimiyimin manevi sıkıntısı içini kemirmemiş olur ama çıkmadık candan umut kesilmez derler minik için dua etmeye devam mucizeler rabbim için öle kolaylık belki bir mucize olur olmasa bile bize söylemek dile kolay ama en azından tesellin var kucağın boş kalmayacak rabbim sana kızını bağışlasın
iyiyiiim canımm hafta sonu sıcaklık tavana vurmuştu tüm gün evdeydim sadece akşamüstü 7 den sonra denize girdim biraz ii geldi..
bugün daha serin sanki yada ben serin hissetmek istiorum:):)
sen nasılsın canım??
ii yapmışsın bu sıcakta en iyi spor yüzme gerçekten
bende sıcaklarla boğuşuyorum artık gece uyumak imkansız
arkadaşlaaaaaaaaaarrrr
benim göbek deliğimin altından kasığıma doğru kahverengi çizgiiiim belirdi bugünnnnnnnnnnnnnn...
bnm üstten minik kıllar başladı göbek deliğime kadar devam ediyor ama koyu renk kıllar değil göbek değiliğimin etrafındaki bir iki tane koyu o kadar
aaaaaaaaaaaaaa:lepi::lepi: çok sevindim demek sıkıntı yaratacak bişey değilmiş...yaşasın
minik pek inatçı yahu belli etmedi bi türlü kendini ama bak sakın kız diye şartlama kendini aksi çıkarsa insan bi tuaf oluyor
saol cnm yazdıkların için ama insan ben bilgeye cvp yazıp kendi fikirlerimi söledim diye pişman oldum olay sana katılıyorum ona katılmıyorum ona katılıyorum sana katılmıyorum meselesine döndü...dediğim gibi herkes elinden geldiği kadar dikkat edicek...yalnız bu bana ders oldu bi daha asla yorum yapmayacağım.......
cnm çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlar inşallah kendini
allah sevdiklerine bağışlamış daha kötüsüde olabilirdi
sende kendine dikkat et fazla yorulma olur mu

günaydın fıstıklar..
PANY canım Allah hayırlısını versin hepiniz için.. allah kızın gibi oğluna da uzun bir ömür versin.. umarım toparla kendini..
BAKYILDIZ çok geçmiş olsun canım.. bak endişe edicek bişiy kalmadı çok şükür.. ama sen yine de dikkat et.. cinsiyetine gelince topik istatistiğine göre kız olcak :)
FUNDAM çok geçmiş olsun bi tanem.. allah eniştene şifa versin inşallah..
PATLY canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. hep böyle devam etsin inşallah..
ANGEL demek bebişin kalbini duydun he.. çok tebrik ederim canım seni.. biz doğuma giderken topiği sana emanet edicez... :)

slm kızlar.ben 1 haftadır hiç bişe yiyemiyorum ya.sizede oldumu sıcaklardan diye düşünüyorum.sadece kaşar ekmek ve meyve yiyorum.başka bişe yok.kendimi bebepğime karşı suçlu hissediyorum.yemeyince sanki ona bakamıyorum gibi geliyo.ya bide günler geçmiyo ya.daha 17.haftadayım ne zaman gelecem 30 lu haftalara.çok var daha.kucağıma almak istiyorum hemen.

gunaydin hepnize biraz gec ama olsun bu sicaklarda ben ancak kendime geliyorum ....
PANNY cok uzuldum ama kizin icin guclu ol Allah ona saglik ve uzun bir omur versin INS
ANGELOF cok guzel bir haber her ikiniz de saglikla devam edersiniz insallah ama benim en yakin arkadasim 5 yildir sayisiz tup dedavisinden sonuc almayip artik tamemen bu isi biraktiginda 40 yasinda kendiliginden hamile kaldi boyle ornekler var ve tabii ki cok sevindirici olaylar ....

cnm kaşar en fazla kalsiyum barındıran şey
karpuzda bi çok vitamin var o kadar gıdasız kalmıyosun en azından
ama birazcık daha bişiler yuvarlamaya çalış mideye
minik zaten alacağını alır ama sen dirençsiz kalma
hem sen ilaç almıyormusun aç karnına olmaz
amanınnnnnnnnnnnnnnn
bilgeee
bu ne yahuuuu
ama sen benim bi kere eklediğimi görmedin herhalde
o fenaydı işte felaket
ay bizdemi böle olucak
bu arada bugün senin kilo gününmüydü
slm cnm nasılsın bakalım

iyiim canim istanbul da sicaklarla bas etmeye calisiyorum ozellikle geceleri maalesef artik uykumu alamiyorum hic...neyse cok devam etmez sanirim allah yarindan itibaren oruc tutanlara da kolaylik versin

VALLA BENDE 4-5 AKŞAMDIR SADECE KARPUZ YİYEBİLİYORUM EVDE.. YANINDA DA PEYNİR OH MİS GİBİ.. ÖĞLE YEMEKLERİNDE SEBZE YİYORUM AMA.. SEN YİNE ZORLA KENDİNİ GÜZELİM.. KENDİN İÇİN..

BİLGEM ben çoğul gebeliklerde görmüştüm bi tane.. off çok kötüydü hala gözümün önünde valla. umarım olmayız.. bende şu an bişiy yok.. ama daha yeni yeni büyücek göbüşler.. iyi bakmak lazım..

amanınnnnnnnnnnnnnnn
bilgeee
bu ne yahuuuu
ama sen benim bi kere eklediğimi görmedin herhalde
o fenaydı işte felaket
ay bizdemi böle olucak
bu arada bugün senin kilo gününmüydü

Sorry Mom yazıyor çatlaklar:))))

Yok canım yarın tartılacağım, yarın sabah 10:00 da doktor randevum da var. Bu arada benim doktorsuz hamilelik dönemim sona erecek gibi, Alman'a yeni gelen ekibi anlamaya gidiyorum şimdi, eğer içime sinerse devam edeceğim, başından beri istediğim gibi olacak.

iyiim canim istanbul da sicaklarla bas etmeye calisiyorum ozellikle geceleri maalesef artik uykumu alamiyorum hic...neyse cok devam etmez sanirim allah yarindan itibaren oruc tutanlara da kolaylik versin
amin cnm bu sene ramazan çetin geçicek gerçekten
sende benim gibi sıcakla boğuşuyosun demek
evet ben şimdi onu eklicem bide ona bakın ay çok fena

ay ii olur senin için doktorsuz olmak çok zor
sonunda rahat etmiş olursun
o sorry yazmış hadi yine ii
bide buna baksana bilge çok fena
bu çoğul gerçi ama tek olup böle çatlayanlarda var
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...-ucuz-hamilelerin-bebisleri-gobisleri-41.html

amanin yaa insan o kadar buyuk karinla nasil hareket edecek ozellikle son aylarda Allah onlara da bize de kolaylik versin son aylarin bizimkilerde sicaklara denk gelmemesi buyuk bir sans bence ...

bilgeeeeeeeeee nasıı yazılmış ki o yazıı
inanılmaz şaşırttı beniii
içimde yaşayan sadece minik bi bebek değilmiş gibi geldi birden:))
cnm bence o shoplanmış
sanmıyorum öle bişey olacağını
ama yinede bi entersan :1shok:
amanin yaa insan o kadar buyuk karinla nasil hareket edecek ozellikle son aylarda Allah onlara da bize de kolaylik versin son aylarin bizimkilerde sicaklara denk gelmemesi buyuk bir sans bence ...

ay evet ağırlaştığımız zamanlar sıcaklara gelmedi diyoruz
ama bizde az etkilenmiyoruz yani
kuzenim dediki daha dur bebek büyüyüp göğüs kafesine baskı yapsın
iki tane normal nefes alayım diye yalvarırsın
aman öle olmayalım inşallah

Valla tek ama bendeki altyapıdan olsa gerek, ben 29. haftada bu kardeşimizi rahat yakalarım:)))

bilgeeeeeeeeee nasıı yazılmış ki o yazıı
inanılmaz şaşırttı beniii
içimde yaşayan sadece minik bi bebek değilmiş gibi geldi birden:))

Fotoshop sağolsun:))) Ama çok komik olmuş, ben garip şekilde sevdim resmi:)))

kızlar desteğiniz için saolun dediğiniz gibi rabbim kızımı,kuzumu bana bağışlar insallah ...rabbim meleklerimizi bize bağışlasın

Valla tek ama bendeki altyapıdan olsa gerek, ben 29. haftada bu kardeşimizi rahat yakalarım:)))

Fotoshop sağolsun:))) Ama çok komik olmuş, ben garip şekilde sevdim resmi:)))

yok ya ben sanmıyorum senin öle olacağını
düz mantık kursak zaten sen normalde göbüşlü değilmiydin orda esneyecek derin var ama karnı dümdüz olanlar daha çabuk çatlar bence
sencede öle değil mi
bak ben hep zayıftım arkadaşlara göre ama hep göbeğim vardı maaşallah genişledikçe genişledi ama hala çatlak patlak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…