:)))))))))))))) He he he he heeeyyyyt:)))) Çok sevindiiiik:) Hayırlı olsuuuun Pelin:))) Oldu olacak Jua marka uyku seti de al, tam takım olsun kuzucuklar:)) O da bambu lifinden yapılmış bir set... Ve o piyasadakilerle kıyasladığında çok ama çok farklııı.. Netten gir bak.. Jua diye çıkıyor... Ben aldım, Sonra Bilge de aldı.. Hadi sen de al... Kaanın da olsun:))))) ÇOk güseeel:))
Canışkom nasılsın?????
Benim de oldu o göbiş çizgim:))
iyiymmm canımmm
bende merak etmiştim senii arayacaktım bugünn.. enişten için çooook üzüldümm balım geçmişşş olsun en kısa zamanda iyi olsun...evin kalabalıkmış sakın yorma kendini yani elinden geldiğince:))
Gunaydinn...
Fundacim cok gecmis olsun... Umarim toparlanrir enisteniz bir an once.. Yaya haklari nerdeyse yok denecek kadar az ne yazikki ulkemizde. Ben de burdaki duzene alisip Tr ye tatile gelince kac kere ezilme tehlikesi gecirmis sonra dank etmisti kafama. Allahtan kolay adapte olabiliyorum iki tarafada;-))
Biz dr kontrolumuzu olduk bugun. Ilk defa karnimizi mezura ile olctuler;-)) LoL;-)) Iyiyiz asayis berkemal..
Ezgii ben de o cizgi cikali epey oldu;-)) Esim diyorki kizimiz icerde "Ben annemin karnina cizgi cizdim ama bu cizgi annemin utuledigi pantalonlarin cizgisi gibi hafif sola kayik oldu" diyormus;-)) Allahim bu adam beni oldurcek;-))
Sabah kalkalim hayirlisiyla yazarim gene..
:):):)
komik baba:):)
benim henüz üstte belirmedi göbek deliğimin altında belirdi
üsttede belirince çizgi yamuk mu oluorrrr?????