iyiyiiim canımm hafta sonu sıcaklık tavana vurmuştu tüm gün evdeydim sadece akşamüstü 7 den sonra denize girdim biraz ii geldi..demek annecik kız istiyorrr
ezgi nasılsın cnm nasıl oldun
canımm Allah kızını sana sağ salim bağışlasın...oğlun için en hayırlısı ne ise o yaşanacak onun için en iyiyisi olacak öyle düşünmeye çalış...sabırlı ol kızını düşün kendini çok mutsuz etme tatlım..merhaba kızlarmafoldumben
tontonumuz erkekmiş ama sağlığı ii diil ....
kalp atışı kendıliğinden azalmış yavrumun suyuda iyice azalmış anomalisi devam ediyor....mafoldumben
kızımızla nasıpse devam etcez...oglusumuz un kalbi kendılıgınden bu hafta durabılır dedı rabbim hayırlısını versin bizim elimizden ne gelir ....rabbim kızıma güç versin inşallah onu bana nasip etsin,,oglum, yavrum cennetin bir kuşu olacak ,,,,gamyoncuiremsu oğlum benim tatlı kusum... inşallah kızımız bizimle kalırsınbayanssulusmile....kızlar desteğiniz için teşekkürler rabbim meleklerimizi bize bağışlasın bidaha böle olaylar yasamayalım inşallah:Saruboceq:
Gitmişsin içime sinmez ki canım
Beşiğine kimse binmez ki canım
Aklıma geldikçe dinmez ki canım
Bu benim gözyaşı selim bebeğim
Ne kadar küçüksün dolmadı yaşın,
Bir kere pişmedi nasipsiz aşın.
Boynunu bükmüşsün kalkmıyor başın.
Adını koymuşlar ölüm bebeğim.
arkadaşlaaaaaaaaaarrrr
benim göbek deliğimin altından kasığıma doğru kahverengi çizgiiiim belirdi bugünnnnnnnnnnnnnn...
Yahu ben bakiyorum bakiyorum bir sey cikmadi, cikmama ihtimali de var di mi?
merhaba kızlarmafoldumben
tontonumuz erkekmiş ama sağlığı ii diil ....
kalp atışı kendıliğinden azalmış yavrumun suyuda iyice azalmış anomalisi devam ediyor....mafoldumben
kızımızla nasıpse devam etcez...oglusumuz un kalbi kendılıgınden bu hafta durabılır dedı rabbim hayırlısını versin bizim elimizden ne gelir ....rabbim kızıma güç versin inşallah onu bana nasip etsin,,oglum, yavrum cennetin bir kuşu olacak ,,,,gamyoncuiremsu oğlum benim tatlı kusum... inşallah kızımız bizimle kalırsınbayanssulusmile....kızlar desteğiniz için teşekkürler rabbim meleklerimizi bize bağışlasın bidaha böle olaylar yasamayalım inşallah:Saruboceq:
Gitmişsin içime sinmez ki canım
Beşiğine kimse binmez ki canım
Aklıma geldikçe dinmez ki canım
Bu benim gözyaşı selim bebeğim
Ne kadar küçüksün dolmadı yaşın,
Bir kere pişmedi nasipsiz aşın.
Boynunu bükmüşsün kalkmıyor başın.
Adını koymuşlar ölüm bebeğim.
:)))))))))))))) He he he he heeeyyyyt:)))) Çok sevindiiiik:) Hayırlı olsuuuun Pelin:))) Oldu olacak Jua marka uyku seti de al, tam takım olsun kuzucuklar:)) O da bambu lifinden yapılmış bir set... Ve o piyasadakilerle kıyasladığında çok ama çok farklııı.. Netten gir bak.. Jua diye çıkıyor... Ben aldım, Sonra Bilge de aldı.. Hadi sen de al... Kaanın da olsun:))))) ÇOk güseeel:))Kızlaaar biz bugün burada (Antalya) Tepe Home ve Çilek mobilya'yı gezdik.
Tepe'nin bebek yatağı, dolabı, şifonyeri ve komodinini pek beğendik. Antik meşe. Sadece parmaklık kısımları boya ve o da kurşunsuz. Mobilyasını babam alacağı için burada bakmak iyi oldu. Kampanyayı kaçırmayalım, hemen alalım deyince bu hafta sipariş vermeye karar verdik. Ekim 15 gibi Istanbul mağazasından teslimini isteyeceğiz. Böylece fiyat artarsa da etkilenmeyeceğiz.
Çilek mobilya'ya da gittik ama Tepe'den sonra çok basit ve kalitesiz göründü. Üstelik indirimli fiyatı da Tepe ile aynı.
Fundaaaaa Kaan ile Tanem mobilyadaş olacaklar olumunekankayizsmile
arkadaşlaaaaaaaaaarrrr
benim göbek deliğimin altından kasığıma doğru kahverengi çizgiiiim belirdi bugünnnnnnnnnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?