aaaa sen eskişehirli misin?ben aslen eskişehirli değilim görev nedeniyle burdayız 6 yıldır. eeee artık bizde birer eskişehirli olduk.inşallah sağlıklı bi şekilde oğluşlarımız dünyaya gelir de tanışıp gerçekten de kanka olurlar...
swlm kızlar.canım çok sıkkın.dün gece kanamam oldu.tuvalete kalkmıştım görünce şok oldum..hemen dr aradım.kanama durmucak tarzda olur ve ağrın başlarsa hemen hast git dedi.şuan için beklicez yapacak bişe yok.ıstırat et işe gitme dedi.sabaha kdar gözüme uyku girmedi.ağlaya ağlaya harap oldum.sabah ezanı okurken kaltım camı açtım allahıma dua ettim onu bbenden alma diye.kasıklarımda hafif hafif ağrım vardı aama kanama durdu.sabah dr tekrar aradım.kanama durduysa endişelenme aama yat kalkma dedi 2gün.pzt bakarız bebeğe dedi.ben duramam o kadar merak ediyorum dedim.kendisi şuan şehir dışında olduğu için hast yönlendirdi ve çok şükr kalbi atıyodu iyiydi.dinelen yat dedi dr.düşük tehlikesi olabilir dedi.çok korkuyorum.her an kanamam başlayıpta bebeğimi kaybedeceğim diye.sizlerin içindede butür kanaması olanlar oldumu kızlar.bana bilgi verin rahatlatın lütfen.
swlm kızlar.canım çok sıkkın.dün gece kanamam oldu.tuvalete kalkmıştım görünce şok oldum..hemen dr aradım.kanama durmucak tarzda olur ve ağrın başlarsa hemen hast git dedi.şuan için beklicez yapacak bişe yok.ıstırat et işe gitme dedi.sabaha kdar gözüme uyku girmedi.ağlaya ağlaya harap oldum.sabah ezanı okurken kaltım camı açtım allahıma dua ettim onu bbenden alma diye.kasıklarımda hafif hafif ağrım vardı aama kanama durdu.sabah dr tekrar aradım.kanama durduysa endişelenme aama yat kalkma dedi 2gün.pzt bakarız bebeğe dedi.ben duramam o kadar merak ediyorum dedim.kendisi şuan şehir dışında olduğu için hast yönlendirdi ve çok şükr kalbi atıyodu iyiydi.dinelen yat dedi dr.düşük tehlikesi olabilir dedi.çok korkuyorum.her an kanamam başlayıpta bebeğimi kaybedeceğim diye.sizlerin içindede butür kanaması olanlar oldumu kızlar.bana bilgi verin rahatlatın lütfen.
ooo eskilerden herkes burda ben hepinizi tanıyorum tatlıkız demek kızın olacak maaşallah
darısı bana benimde pazartesi transferim var
inşşşş canım inşşşş hayırlısıyla meleğin sana gelir bebeişin olur bu sürecin sonunda
cnm sağol.ben çalışıyorum.ama işim ağır değil.masa başı.bu kanamalar neden oloyumuş.tek çıklaması düşük tehlikeesimi.bide doğuma kadar sürecekmi bu tehlike yoksa belli bir haftadan sonra tehlike kalkıyomu.hepmi yatıyosun sen.
kızlarrrrr ben geldimmmm bebişim KIZMIŞŞŞ teyzeleri maşallah benim fındığıma çok sağlıklıymış
ayrıntılı ultrasonda baktı elleri ayakları gözleri ağzı burnu çok güzeldi yaaaaa rabbim olmayan herkese nasip etsin inşşşşşş
açık kırmızı.iççamaşırıma kahve fincanı nın yarısı kadar gelmiş.sonra peçeteyle slldim peçeteyede geldi.ondan sonra şu saate kadar gelmedi.akıntımda açık kaverengiliklr karışık geliyo ara sıra.iç çamaşırıma gelmiyo ama az yaNİ.SİİLİNCE PECETEDE GÖRÜYORUM.
oysssssss yerim ben onu yaaa maşallah kızımıza cnm gözün aydın sende kız annesisin demekki ne kadar çok kızımz var maşallahh sübhanallah
bakyıldız endişelenme ama çok dikkat et dinlen sakın yorma kendini rabbim bebeğini korusun sana bağışlasın inşallah.. Iyi düşün duacı ol rabbim korusun
evet canım fındıkmı fındık kızlarımız olacak rabbimin izniyle inşşşş senin kızınada maşşalh bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?