• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

aaaa sen eskişehirli misin?ben aslen eskişehirli değilim görev nedeniyle burdayız 6 yıldır. eeee artık bizde birer eskişehirli olduk.inşallah sağlıklı bi şekilde oğluşlarımız dünyaya gelir de tanışıp gerçekten de kanka olurlar...

evet canim Eskisehirliyim, tam 15 sene once daha 16 yasindayken universite icin ciktim, bir daha uzun vadeli donemedim ama memleketimi cok severim. Insallah firsatimiz olur da tanistirir kaynastiririrz ogullarimizi...

swlm kızlar.canım çok sıkkın.dün gece kanamam oldu.tuvalete kalkmıştım görünce şok oldum..hemen dr aradım.kanama durmucak tarzda olur ve ağrın başlarsa hemen hast git dedi.şuan için beklicez yapacak bişe yok.ıstırat et işe gitme dedi.sabaha kdar gözüme uyku girmedi.ağlaya ağlaya harap oldum.sabah ezanı okurken kaltım camı açtım allahıma dua ettim onu bbenden alma diye.kasıklarımda hafif hafif ağrım vardı aama kanama durdu.sabah dr tekrar aradım.kanama durduysa endişelenme aama yat kalkma dedi 2gün.pzt bakarız bebeğe dedi.ben duramam o kadar merak ediyorum dedim.kendisi şuan şehir dışında olduğu için hast yönlendirdi ve çok şükr kalbi atıyodu iyiydi.dinelen yat dedi dr.düşük tehlikesi olabilir dedi.çok korkuyorum.her an kanamam başlayıpta bebeğimi kaybedeceğim diye.sizlerin içindede butür kanaması olanlar oldumu kızlar.bana bilgi verin rahatlatın lütfen.

swlm kızlar.canım çok sıkkın.dün gece kanamam oldu.tuvalete kalkmıştım görünce şok oldum..hemen dr aradım.kanama durmucak tarzda olur ve ağrın başlarsa hemen hast git dedi.şuan için beklicez yapacak bişe yok.ıstırat et işe gitme dedi.sabaha kdar gözüme uyku girmedi.ağlaya ağlaya harap oldum.sabah ezanı okurken kaltım camı açtım allahıma dua ettim onu bbenden alma diye.kasıklarımda hafif hafif ağrım vardı aama kanama durdu.sabah dr tekrar aradım.kanama durduysa endişelenme aama yat kalkma dedi 2gün.pzt bakarız bebeğe dedi.ben duramam o kadar merak ediyorum dedim.kendisi şuan şehir dışında olduğu için hast yönlendirdi ve çok şükr kalbi atıyodu iyiydi.dinelen yat dedi dr.düşük tehlikesi olabilir dedi.çok korkuyorum.her an kanamam başlayıpta bebeğimi kaybedeceğim diye.sizlerin içindede butür kanaması olanlar oldumu kızlar.bana bilgi verin rahatlatın lütfen.

cnm geçmiş olsun rabbim melegini sana bagışlasın bak bana ben bebegime hamile kaldıgım günden bu tarafa kanam var hamdolsun melegim ii ben sürekli yatıyorm sen içini ferah tut ama sakın kendini yorma cnmm daha bir hafta olmadı ben acile gideli ama melegim çok şükür iii korkma allahın izniyle inş bir şey olmaz benim d.r kendimi hiç yormamamı söyledi cnm bebeklerimiz çok önemli eger çalışıyorsan bence izine ayrıl sakın yorma kendini seni ve melegini allaha emanet ediyorm tatlım dualarımdasınız ikinizde rabbim meleklerimizi korusun aminnnn

bak yıldız cnm bu arada kanam ne renkti ne kadar oldu çok mu oldu cnm ?

cnm sağol.ben çalışıyorum.ama işim ağır değil.masa başı.bu kanamalar neden oloyumuş.tek çıklaması düşük tehlikeesimi.bide doğuma kadar sürecekmi bu tehlike yoksa belli bir haftadan sonra tehlike kalkıyomu.hepmi yatıyosun sen.

kızlarrrrr ben geldimmmm bebişim KIZMIŞŞŞ teyzeleri maşallah benim fındığıma çok sağlıklıymış
ayrıntılı ultrasonda baktı elleri ayakları gözleri ağzı burnu çok güzeldi yaaaaa rabbim olmayan herkese nasip etsin inşşşşşş

açık kırmızı.iççamaşırıma kahve fincanı nın yarısı kadar gelmiş.sonra peçeteyle slldim peçeteyede geldi.ondan sonra şu saate kadar gelmedi.akıntımda açık kaverengiliklr karışık geliyo ara sıra.iç çamaşırıma gelmiyo ama az yaNİ.SİİLİNCE PECETEDE GÖRÜYORUM.

ooo eskilerden herkes burda ben hepinizi tanıyorum tatlıkız demek kızın olacak maaşallah
darısı bana benimde pazartesi transferim var

canım çok geçmiş olsun insan endişeleniyo sonuçta zor bulduğumuz meleklerimizi kaybedecez diye ama rabbim büyük darda koymaz kimseyi sağlıklı olmasına sevindim annesi yat dinlen olurmu

cnm sağol.ben çalışıyorum.ama işim ağır değil.masa başı.bu kanamalar neden oloyumuş.tek çıklaması düşük tehlikeesimi.bide doğuma kadar sürecekmi bu tehlike yoksa belli bir haftadan sonra tehlike kalkıyomu.hepmi yatıyosun sen.

cnm ben gecen gittigimde benim kanam kahve rengiydi ama sulu bir şekilde geldi bayag geldi benim doguma kadar sürekli dinlenmem gerek d.r tatil veya geziyi yasakladı beni
günde 7 dakika yürüyordum onu bile kaldırdı evin içinde dolanıyorm valla bazı hamileliklerde böyle sürekli kanama oluyormuş korkma dedi benim zaten yoruldugumda yada üzüldügümde hemen kanam geliyor:(((( sanırım sende yoruldun biraz kendini dinledir cnm hep sırt üstü yat allahın izniyle bir şey olmaz sakın kötü düşünme hep pozitif oll bakk rabim büyük şu ramazanlar hürmetine rabbim melegini sana bagışlasın ve meleklerimizi kucagımıza sag saglım almayı nasip etsin aminn
cnm ya izin alma gibi bir şansın yokmu senin en azından bir hafta yat dinlen vucudun dinlensn bebek içinde senin içinde çok ii olurr

kızlarrrrr ben geldimmmm bebişim KIZMIŞŞŞ teyzeleri maşallah benim fındığıma çok sağlıklıymış
ayrıntılı ultrasonda baktı elleri ayakları gözleri ağzı burnu çok güzeldi yaaaaa rabbim olmayan herkese nasip etsin inşşşşşş

oysssssss yerim ben onu yaaa maşallah kızımıza cnm gözün aydın sende kız annesisin demekki ne kadar çok kızımz var maşallahh sübhanallah :nazar::nazar::nazar:

açık kırmızı.iççamaşırıma kahve fincanı nın yarısı kadar gelmiş.sonra peçeteyle slldim peçeteyede geldi.ondan sonra şu saate kadar gelmedi.akıntımda açık kaverengiliklr karışık geliyo ara sıra.iç çamaşırıma gelmiyo ama az yaNİ.SİİLİNCE PECETEDE GÖRÜYORUM.

bitanem kahve rengiye dönmüş korkma inş bir şey olmaz ama benim dedigimi düşün bence d.r da söyle bir süre sürekli yat sırt üstü bebek yerine pekşene kadar en azında yattt kendi d.r nezaman gideceksin allah izin verise ihmal etme inş bir daha hiç kama gelmez kördügün son kanam olsun tatlım inşş rahmann

bakyıldız endişelenme ama çok dikkat et dinlen sakın yorma kendini rabbim bebeğini korusun sana bağışlasın inşallah.. iyi düşün duacı ol rabbim korusun

bakyıldız endişelenme ama çok dikkat et dinlen sakın yorma kendini rabbim bebeğini korusun sana bağışlasın inşallah.. Iyi düşün duacı ol rabbim korusun

sağol zeynep.kendimi yoracak bişe yapmıyorum.wc dışında kalkmamaya çalışıyorum.sıkılınca evde azcık yürüyüp tekrar yatıyorum

evet canım fındıkmı fındık kızlarımız olacak rabbimin izniyle inşşşş senin kızınada maşşalh bitanem

saol balım hep bir korkuyla buraya kadar geldik rabbim bizi yarı yolda bırakmasın inş sonuna kadar hep beraber gideriz allahım meleklerimizi sag saglım versin kucagımıza versin inş bir daha yopigimizde kayıplar olmaz hep beraber meleklerimiz saglıklı bir şekilde dogurmayı nasip etsin rahman olan allahımm
BAKYILDIZ :cnmm sakın korkma hep allahıma sıgın bizde sana ve melegine duacıyız inş bir şey olmıycak tatlım

Back
X