• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

EFSANE GERİ DÖNDÜ MUCİZESİYLE BERABER

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle bütün arkadşlarım bebişlerini kocaman yapmışlar çoook sevindim aranızdan ayrılalı 2 ay kadar oldu.. Çok yeni arkadaşlarda katılmış kısaca özet geçeyim.

Bende sizler gibi tüp bbek yöntemiyle hamile kaldım ancak 1 mayısta boş gebelik diye kürtajla sonlandırıldı. Dünyam karardı. buradaki arkadaşlar bana çok moral verdiler ve benim buraya tekrar geleceğime inandılar.

Normalde BAHÇECİ klınıgıne gidiyordum ve doktorum bana agustota dondurulmuş tedavisine başlarız agustos adetinle gel dediler..Ancak regl olmadım temmuzda ve eczaneden adet olabilmek için (çünkü daha fazla gecikmek istemiyordum) ilaç almaya gittim geçen hafta eczacıda gebe olabilirsiniz önce test alın negatifse hap alın dedi bende benim normal yollardan olmuyor demem rağmen size yinede ucuzlarından vereyim deneyin dedi...

Evde akşamüstü testi yaptım bütün gün unuttum çünkü...VEEE POZİTİF çıktı inanamadım gözlerime ...apartopar yakındaki hastaneye kan testi vermeye gittim akşamın 7 sinde...bir saat geçmek bilmedi veeeeeee sonucumla hamile olduğum garantilendi....akşam akşam kadın doğum doktoru bulduk ve ultrasona girdim... Mucizem meğersem 6 haftalıkmış.....

Benim bir tüpüm yok diğer tüpüm tıkalı yıllarca normal olmadı tüp denedim martta onuda mayısta kürtajla sonlandırdım....NORMAL YOLLA OLMAZ DEDİLER AMA BEN MUCİZEME HAMİLEYİM.. HALA İNANAMIYORUM.......ve 15 gün yaz iznimde tatilde ne havuzlardanmı atlamadım paraşütemi binmedim ama Allah verecekse O İsterse Herşey Oluyor.........

BEN GELDİM İŞTE BURADAYIM BURAYI EN SON GÖZYAŞLARIYLA BIRAKMIŞTIM ŞİMDİ SEVİNÇ GÖZYAŞLARIYLA DÖNDÜM.......ÇOK ÖZLEMİŞİM. HEPİNİZİ AMA SİZ ÇOK DEĞİŞMİŞSİNİZ KİLOLAR ALMIŞSINIZ BEBİŞLER BELLİ OLMUŞ.........

Angellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:))))))))))))))))))))))) Ne kadar çok sevindim anlatamam... İnan yazdıklarını okurdum, ve şimdi gözlerimden yaşlar iniyor... Gözün aydın, gözümüz aydın... Sana çok üzülmüştüm, ilk kayıbımız sendin.. ama çok da inanmıştım geri döneceğine... Allahın mucizesi bu cidden... İnşallah bu sefer sonuna kadar hep beraber gideceğiz... ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM.. HOŞGELDİN YENİDEN...

ya birde geçen gün bana bizim eve yakın sağlık ocağından geldiler ben burda bi hasateneye kaçamak usg ye girmiştim.kayıtlara geçmişim.hamileleri gezip bilgi topluyolarmış.gel dediler tetanoz aşını yapalım.tahlillier yapalım dediler. bende deim başka yere gidiyom ben. ama bakarım dedim. bu aşıyı yaptıracanızmı? birde balık yağı hapına ne zaman başlıcaz biz?

Yeshill'cim; tetanoz aşısı için benim sağlık ocağı da çağırdı, ben doktoruma sordum, yaptır dedi... 5. ayın sonunda yapıyorlar ilk dozunu..

Balık yağına gelince de çok dikkatli olmalısın .. Çünkü Balık yağları balıkların çeşitli bölgelerinden elde ediliyor... Balık karaciğerinden elde edilen balık yağları hamilelikte zararlı... Biliyorsun, omega 3-6-9 lar var... iyi analiz etmek lazım, ben ce doktorun önermedikçe kendin birşey alıp kullanma

zeynep bak gördün mü
önce donmuş ve kalitesiz çözünmüş bir embriyoyla özlem hamile kalabildi
şimdi angel tedavi beklerken kendi hamile kaldı hemde tüpün tıkalı denilmişken

sende bir mucizeyle dönüceksin inşallah

inşallah canım hayırlısı olsun. hamileliğim boyunca duygularımda bir eksiklik vardı bir aksilik bekliyordum ama dile getirmiyordum. inşallah bir dahaki sefer doya doya yaşarım rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah...

ZEYNEP HİÇÇ ÜZÜLME GÜÇLÜ KADIN...angell gerçekten bi mucize örneği ve o mucizelerden o kadar çok ki.....en kısa zamanda aramıza döneceksin inanıorum...

sağol canım benim üzülmemek elde değil ama gayret ediyorum bakalım. sizin güzel haberleriniz yüzümü güldürüyor. karşı binada birisi hamileydi dün doğum yapmış bebek baloknda kucaklarında maaşallah ne güzel duygu rabbim bana da tatırsın inşallah.

sağol canım benim üzülmemek elde değil ama gayret ediyorum bakalım. sizin güzel haberleriniz yüzümü güldürüyor. karşı binada birisi hamileydi dün doğum yapmış bebek baloknda kucaklarında maaşallah ne güzel duygu rabbim bana da tatırsın inşallah.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin bi tanem.. tabi üzülmen çok normal.. ama nolur kendini çok hırpalama.. allah sana bu duyguyu tekrar yaşatacak eminim ben..

ANGEL ÇOK SEVİNDİM CANIM İNAN ÇOK DUYGULANDIM AYYY ŞÜKÜR YA BAK MUCİZEN O SENİN İİİ BAK LÜTFEN SENİ VE BEBİŞİNİ ÖPÜYORUMMMM SİZE ATA İLE BİR DANS EDELİM zemuszemuszemuszemus

Herkesin Benim İçin Yazdıklarını Okudum

Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum buradan gitmeeden önce bana çook destek olmuştunuz ve sizler inanmıştınız döneceğime.. gizemli haklısın bu durumla ilgili topik açmak çok iyi bir fikir.. ben ayrıldıktan sonra siteye giremedim çünkü her girdiğimde benimkide okadar olacaktı benimkininde cinsiyeti belli olacaktı falan falan gözyaşları...ağustosa kadar silecektim herşeyi nasılsa dondurulmuşlar vardı.. uçuşlara geri döndüm yaz iznine çıktım ama her karşılaştığım dostlar akrabalar aynı konuyu açarlardı ama üzüntüm o ilk zamanlar kadar değildi sadece aklıma geldikçe incecik bir sızı olurdu.....
Ben 1 mayısta kürtaj oldum ve yaklaşık 1.5 ay sonra adet oldum...Hazıranın ortalarıydı SATımı bile tam olarak bilmiyorum...Adet oluş o oluş....Ultrasonda 6 hafta çıktı ama daha BAHÇECİYE bile gitmedim...
Eminim doktorum bile şaşıracak ...Zeynepela bende sana çok üzüldüm yavaş yavaş geriye doğru takip edicem yazılanları ne yaşadın bilmiyorum ama inancını kaybetme bunlar masal gibi gelebilir bana annem bile dedi bak bundan sonra kendin hamile kalacaksın dedikçe beni çocuk gibi kandırıyorlar d,ye düşünüyordum ama Allah'ın mucizesi..yoktan var eden..işte tıp bile biryere kadar... sende sabret bekle çok acılardan sonra çok mutluluklar bizleri bekliyor gelbebek bana öyle demişti....
Kimsenin adını bilmiyorum ama öğrenicem Pazartesi daha iyi bir doktora gidicem tüm ayrıntıları daha iyi yazarım....Geldiğime çok sevinen tüm arkadaşlara dostlara selam kaldığımız yerden devam ...Tek tek cevap yazmak istemedim daha kimin kızı kimin oğlu olacak kimin ikizleri var öğrenicem aranızda olmaktan çok mutluyum.........

ANGEL ÇOK SEVİNDİM CANIM İNAN ÇOK DUYGULANDIM AYYY ŞÜKÜR YA BAK MUCİZEN O SENİN İİİ BAK LÜTFEN SENİ VE BEBİŞİNİ ÖPÜYORUMMMM SİZE ATA İLE BİR DANS EDELİM zemuszemuszemuszemus

ohhh dans edin tabi büyütmüşsünüz bebişleri dans edin biz edemiyoz daha :))))))
çok teşekkür ederim sebooo Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah......:CüvCüv:

İNŞALLAH CANIM ZEYNEBİM SENDE GELİCEKSİN BU SENE İÇİNDE BAK GÖR:))) İÇİME DOĞDU ARKADAŞIMzemuszemus SANADA DANS EDİCEZ SÖZ

Herkesin Benim İçin Yazdıklarını Okudum

Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum buradan gitmeeden önce bana çook destek olmuştunuz ve sizler inanmıştınız döneceğime.. gizemli haklısın bu durumla ilgili topik açmak çok iyi bir fikir.. ben ayrıldıktan sonra siteye giremedim çünkü her girdiğimde benimkide okadar olacaktı benimkininde cinsiyeti belli olacaktı falan falan gözyaşları...ağustosa kadar silecektim herşeyi nasılsa dondurulmuşlar vardı.. uçuşlara geri döndüm yaz iznine çıktım ama her karşılaştığım dostlar akrabalar aynı konuyu açarlardı ama üzüntüm o ilk zamanlar kadar değildi sadece aklıma geldikçe incecik bir sızı olurdu.....
Ben 1 mayısta kürtaj oldum ve yaklaşık 1.5 ay sonra adet oldum...Hazıranın ortalarıydı SATımı bile tam olarak bilmiyorum...Adet oluş o oluş....Ultrasonda 6 hafta çıktı ama daha BAHÇECİYE bile gitmedim...
Eminim doktorum bile şaşıracak ...Zeynepela bende sana çok üzüldüm yavaş yavaş geriye doğru takip edicem yazılanları ne yaşadın bilmiyorum ama inancını kaybetme bunlar masal gibi gelebilir bana annem bile dedi bak bundan sonra kendin hamile kalacaksın dedikçe beni çocuk gibi kandırıyorlar d,ye düşünüyordum ama Allah'ın mucizesi..yoktan var eden..işte tıp bile biryere kadar... sende sabret bekle çok acılardan sonra çok mutluluklar bizleri bekliyor gelbebek bana öyle demişti....
Kimsenin adını bilmiyorum ama öğrenicem Pazartesi daha iyi bir doktora gidicem tüm ayrıntıları daha iyi yazarım....Geldiğime çok sevinen tüm arkadaşlara dostlara selam kaldığımız yerden devam ...Tek tek cevap yazmak istemedim daha kimin kızı kimin oğlu olacak kimin ikizleri var öğrenicem aranızda olmaktan çok mutluyum.........

aramızda olmandan çooook mutluyuz..sen gene bir an önce uçuş görevinden yer görevine geç ve forumu sık sık çoooooooook sık ziyaret et nasıl öğrendiniz neler oldu ballandıra ballandıra anlat hepimizin ara ara umutlanmaya ihtiyacı oluor...hem yazmaya çok ara verdin arayı kapatman gerekopuyorumnanaktan

ya eşimin ortağı adinin teki çıktı
şirketi kazıkladı gidiyo
kaç gündür ağlamaktan ve stres olmaktan bi hal oldum
ne bileyim hazmedemiyorum
çocuğumun rızkından bir kuruş kaldıysa üstünde hakkımızı helal etmiyoruz zaten
ama başından beri sıkıtıyı çeken biz yine sıkıntı bize kaldı
hep aklıma çocuğum geliyo onun için üzülüyorum
şirketin zor zamanlarında biz tasarruf olsun diye evimizi kapadık
o kaçmayı tercih etti allahından bulsun
kaç gündür şeboo varya şebnem allah ondan razı olsun hem msn den hemde telden bana 40 yıllık bir dost gibi destek oldu oda olmasa kafayı sıyırıcaktım

ama ticarette böle şeyler oluyo işte allah herkesi iilerle karşılaştırsın eşim adına çok üzülüyorum hem ortağım dediği hemde yakın arkadaşı olan birinden kazık yedi
ben taşınırken benim yanımda olmayan eşi ve kendisi başkalarının düğünlerinde sadıçlık yaptılar bana gelince hamile olan kaç yıllık dostum olan ortağın eşi ağrım var dedi gelmedi
şimdi bana açmış doğumumda gece bende kalsana hastaneye burdan gideriz diyo ben hala napıcam diye düşünüyorum
aslında ne hastaneye nede bebeğini görmeye gitmemek lazım
e durmadan bunları düşününce ağlamak geldi bende eşim uyanmasın diye aşağıya indim neti açiiim dedim
siz şimdi bebeğini düşün canını sıkmaman lazım olan olmuş diyeceksiniz ama ben zaten en çok onu düşündüğüm için üzülüyorum

canım geçmiş olsun dicem başka bişi aklıma gemio yaaa.merak etme allah bi kapıyı kapar bi kapıyı açar darda koymaz bu mübarek günde işte hepimizin bi intihanı var...eminim meleğin bereketiyle gelecek...o doğsunda saglıklı sıhhatli inşallah hersey yoluna gırecektır üzülme...:1hug:

vereliniortak

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle bütün arkadşlarım bebişlerini kocaman yapmışlar çoook sevindim aranızdan ayrılalı 2 ay kadar oldu.. Çok yeni arkadaşlarda katılmış kısaca özet geçeyim.

Bende sizler gibi tüp bbek yöntemiyle hamile kaldım ancak 1 mayısta boş gebelik diye kürtajla sonlandırıldı. Dünyam karardı. buradaki arkadaşlar bana çok moral verdiler ve benim buraya tekrar geleceğime inandılar.

Normalde BAHÇECİ klınıgıne gidiyordum ve doktorum bana agustota dondurulmuş tedavisine başlarız agustos adetinle gel dediler..Ancak regl olmadım temmuzda ve eczaneden adet olabilmek için (çünkü daha fazla gecikmek istemiyordum) ilaç almaya gittim geçen hafta eczacıda gebe olabilirsiniz önce test alın negatifse hap alın dedi bende benim normal yollardan olmuyor demem rağmen size yinede ucuzlarından vereyim deneyin dedi...

Evde akşamüstü testi yaptım bütün gün unuttum çünkü...VEEE POZİTİF çıktı inanamadım gözlerime ...apartopar yakındaki hastaneye kan testi vermeye gittim akşamın 7 sinde...bir saat geçmek bilmedi veeeeeee sonucumla hamile olduğum garantilendi....akşam akşam kadın doğum doktoru bulduk ve ultrasona girdim... Mucizem meğersem 6 haftalıkmış.....

Benim bir tüpüm yok diğer tüpüm tıkalı yıllarca normal olmadı tüp denedim martta onuda mayısta kürtajla sonlandırdım....NORMAL YOLLA OLMAZ DEDİLER AMA BEN MUCİZEME HAMİLEYİM.. HALA İNANAMIYORUM.......ve 15 gün yaz iznimde tatilde ne havuzlardanmı atlamadım paraşütemi binmedim ama Allah verecekse O İsterse Herşey Oluyor.........

BEN GELDİM İŞTE BURADAYIM BURAYI EN SON GÖZYAŞLARIYLA BIRAKMIŞTIM ŞİMDİ SEVİNÇ GÖZYAŞLARIYLA DÖNDÜM.......ÇOK ÖZLEMİŞİM. HEPİNİZİ AMA SİZ ÇOK DEĞİŞMİŞSİNİZ KİLOLAR ALMIŞSINIZ BEBİŞLER BELLİ OLMUŞ.........

canııım hoşgeldın aramıza ne guzel bi haberle hemde rabbim meleğini korusun inşallah :Saruboceq: canım boyle bi mucize dun arkadasım anlattı tedaviyle ıkızlerı olmus ve onlar 4 aylıkken kendılıgınden hamıle kalmış:CüvCüv:düsünün yani üçüz gibi olcak bu mucizeleri duyunca rabbimden kendı meleklerim için mucize diliyorum..
gercekten cok mutlu oldum senı gordugume ve topikte şenlenmiş senin sayende tekrar hoşgeldın inşallah listemizden kımse eksilmeeez

.................................................................

Son düzenleme:

Arkadaşlar merhaba,

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:cnm maşallahh sübhanallah rabbim nazardan saklasın inş sonuna kadar güzel ve saglıklı bir hamilelik geçirirsin tatlım bunu canını gnülden diliyormm seninde dedigin gibi allahtan hiç bir zaman ümit kesilmezz o senin mucizen bizimde topigimizin mucizesii kırk bir kere maşallah sana da meleginede aramıza dönmene çok sevindim sanırım sen benden önce ayrılmışsın ben seni hatırlamıyorm çünkü geç geldim topigee ama tekrar dönmene çok sevindim cnmmm melegini ve seni yaradana emanet ediyormm bizi habersiz bırakma güzel haberlerini bekliyorz ZEYNEPELA DARISI SENİN BAŞIINA CNMM İNŞ RABBİM SANADA BÖYLE GÜZEL BİRE MUCİZE VERSİN AMİNNNNNNNNNN

slm kızlar ve güzel bebişller...
tatilde olduğumdan uzun zamandır aranızda yoktum.geçen hafta geldik tatilden ama bu seferde modem yanmış nete giremedim.geçmişi okuyayım dedim ay o kadar çok şey kaynatmışsınızki okuyamadım bi türlü kızlar.

şimdi size haberleri vereyim geçen hafta salı doktor kontrolüne gittik 3'lü taramam yapıldı.12'si perşemde günü eng eç çıkar sonuç dediler.bebişin sağlığı yerinde 238 gr 13.2 cm...

veeeee sonunda cinsiyeti belli oldu.oğluşumuz olacakmış teyzeleri.ben hep kız bekliyordum ama ne yapalım hayırlısı bakalım.kendimi alıştırmaya çalışıyorum.özlemişim topiği.bundan sonra sık sık görüşürüz.kendinize ve bebişlere ii bakın öpüyoruz sizleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Angellllllllll.............

Ne kadar sevindim ne kadar mutlu oldum anlatamam. Hungur hungur agladim, ancak toparlayabildim. bu kadar guzel bir haber almaya oyle hasrettik ki... ben cok ruya gorur cok etkisinde kalirim. Bu sabah gordugum ruyalar bana kendi gebeligim ile ilgili endiselerimin zamanla nasil degistigini gostermisti ve ilk zamanlarda neler icin endise ettigimle bugun neler icin endise ettigimi dusununce aklima sen geldin, ilk seninle agladigimizi, senin uzuntune ortak oldugumuzu hatirladim cunku. Bu guzel haberini almak benim icin ve eminim tum arkadaslarimiz icin oyle cok sey ifade etti ki...

Allah en guzel en saglikli en hayirli sekilde tamamina erdirsin, mucizeni saglikla kucagina alacaksin insallah.

slm kızlar ve güzel bebişller...
tatilde olduğumdan uzun zamandır aranızda yoktum.geçen hafta geldik tatilden ama bu seferde modem yanmış nete giremedim.geçmişi okuyayım dedim ay o kadar çok şey kaynatmışsınızki okuyamadım bi türlü kızlar.

şimdi size haberleri vereyim geçen hafta salı doktor kontrolüne gittik 3'lü taramam yapıldı.12'si perşemde günü eng eç çıkar sonuç dediler.bebişin sağlığı yerinde 238 gr 13.2 cm...

veeeee sonunda cinsiyeti belli oldu.oğluşumuz olacakmış teyzeleri.ben hep kız bekliyordum ama ne yapalım hayırlısı bakalım.kendimi alıştırmaya çalışıyorum.özlemişim topiği.bundan sonra sık sık görüşürüz.kendinize ve bebişlere ii bakın öpüyoruz sizleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hemsehricigim bebisinin saglikli olduguna cok sevindim. Demek ki ogluma anasinin memleketinden bir kanka geliyor:)))

Esracigim cok tesekkur ederim ilgin icin. Ben de magnezyum diasporal kullaniyorum ama gunde sadece bir tane. hatta doktorum agrilarina gore dozunu kendin ayarlarsin demisti, simdi siz soyleyince hatirladim. Ben de kademeli olarak arttirayim bari.

seker icin ben de seninle ayni nedenlerden endise etmistim ve 28. haftada test yaptirmistim, ama yine de biraz piyango gibi bu isler. Ben de iki hafta sonra yine tekrarlayacagim. Doktorum karrbonhidrata ve sekere dikkat et, bir problem yasamazsin demisti. Ben de ona gore davranmaya calisiyorum ama garip bir sekilde surekli haslanmis patates yiyesim var. Saniyorum biraz yuksek cikacak OGTT. Bu arada o sivi evet pek sevimli degil, hele benim gibi tatli sevmeyen biriysen. Ben kabak kavun bile yesem tatli diye ustune su icmek isterim, testte glikozun ustune su da icirmiyorlar. Ama neticede dayanilmayacak gibi degil. Yani bu zamana kadar gecirdiklerimizin arasinda en hafifi desem yeri var.

Hemsehricigim bebisinin saglikli olduguna cok sevindim. Demek ki ogluma anasinin memleketinden bir kanka geliyor:)))

aaaa sen eskişehirli misin?ben aslen eskişehirli değilim görev nedeniyle burdayız 6 yıldır. eeee artık bizde birer eskişehirli olduk.inşallah sağlıklı bi şekilde oğluşlarımız dünyaya gelir de tanışıp gerçekten de kanka olurlar...

Back
X