EFSANE GERİ DÖNDÜ MUCİZESİYLE BERABER
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle bütün arkadşlarım bebişlerini kocaman yapmışlar çoook sevindim aranızdan ayrılalı 2 ay kadar oldu.. Çok yeni arkadaşlarda katılmış kısaca özet geçeyim.
Bende sizler gibi tüp bbek yöntemiyle hamile kaldım ancak 1 mayısta boş gebelik diye kürtajla sonlandırıldı. Dünyam karardı. buradaki arkadaşlar bana çok moral verdiler ve benim buraya tekrar geleceğime inandılar.
Normalde BAHÇECİ klınıgıne gidiyordum ve doktorum bana agustota dondurulmuş tedavisine başlarız agustos adetinle gel dediler..Ancak regl olmadım temmuzda ve eczaneden adet olabilmek için (çünkü daha fazla gecikmek istemiyordum) ilaç almaya gittim geçen hafta eczacıda gebe olabilirsiniz önce test alın negatifse hap alın dedi bende benim normal yollardan olmuyor demem rağmen size yinede ucuzlarından vereyim deneyin dedi...
Evde akşamüstü testi yaptım bütün gün unuttum çünkü...VEEE POZİTİF çıktı inanamadım gözlerime ...apartopar yakındaki hastaneye kan testi vermeye gittim akşamın 7 sinde...bir saat geçmek bilmedi veeeeeee sonucumla hamile olduğum garantilendi....akşam akşam kadın doğum doktoru bulduk ve ultrasona girdim... Mucizem meğersem 6 haftalıkmış.....
Benim bir tüpüm yok diğer tüpüm tıkalı yıllarca normal olmadı tüp denedim martta onuda mayısta kürtajla sonlandırdım....NORMAL YOLLA OLMAZ DEDİLER AMA BEN MUCİZEME HAMİLEYİM.. HALA İNANAMIYORUM.......ve 15 gün yaz iznimde tatilde ne havuzlardanmı atlamadım paraşütemi binmedim ama Allah verecekse O İsterse Herşey Oluyor.........
BEN GELDİM İŞTE BURADAYIM BURAYI EN SON GÖZYAŞLARIYLA BIRAKMIŞTIM ŞİMDİ SEVİNÇ GÖZYAŞLARIYLA DÖNDÜM.......ÇOK ÖZLEMİŞİM. HEPİNİZİ AMA SİZ ÇOK DEĞİŞMİŞSİNİZ KİLOLAR ALMIŞSINIZ BEBİŞLER BELLİ OLMUŞ.........
Angellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:))))))))))))))))))))))) Ne kadar çok sevindim anlatamam... İnan yazdıklarını okurdum, ve şimdi gözlerimden yaşlar iniyor... Gözün aydın, gözümüz aydın... Sana çok üzülmüştüm, ilk kayıbımız sendin.. ama çok da inanmıştım geri döneceğine... Allahın mucizesi bu cidden... İnşallah bu sefer sonuna kadar hep beraber gideceğiz... ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM.. HOŞGELDİN YENİDEN...