sağol tatlıkız.dualarım hiç bitmiyo.bırakmıcak annesini meleğim.
swlm kızlar.canım çok sıkkın.dün gece kanamam oldu.tuvalete kalkmıştım görünce şok oldum..hemen dr aradım.kanama durmucak tarzda olur ve ağrın başlarsa hemen hast git dedi.şuan için beklicez yapacak bişe yok.ıstırat et işe gitme dedi.sabaha kdar gözüme uyku girmedi.ağlaya ağlaya harap oldum.sabah ezanı okurken kaltım camı açtım allahıma dua ettim onu bbenden alma diye.kasıklarımda hafif hafif ağrım vardı aama kanama durdu.sabah dr tekrar aradım.kanama durduysa endişelenme aama yat kalkma dedi 2gün.pzt bakarız bebeğe dedi.ben duramam o kadar merak ediyorum dedim.kendisi şuan şehir dışında olduğu için hast yönlendirdi ve çok şükr kalbi atıyodu iyiydi.dinelen yat dedi dr.düşük tehlikesi olabilir dedi.çok korkuyorum.her an kanamam başlayıpta bebeğimi kaybedeceğim diye.sizlerin içindede butür kanaması olanlar oldumu kızlar.bana bilgi verin rahatlatın lütfen.
15 gün iznim var.olmadı haftayı yatarak dinlenerek geçirim.ama ben evde çok sıkılırım.hiçmi dışarı çıkmıyosun.anneydi ablaydı kardeşti falan.oturmaktamı tehlikeli arada bi.
CANIM ÇOK SEVİNDİM.. O BİZİM 4.ERKEĞİMİZ OLDU.. KAAN EMEK ATA BİDE SENİN OĞLUŞUN.. İSMİNİ NE KOYCAKSINIZ TATLIM..slm kızlar ve güzel bebişller...
tatilde olduğumdan uzun zamandır aranızda yoktum.geçen hafta geldik tatilden ama bu seferde modem yanmış nete giremedim.geçmişi okuyayım dedim ay o kadar çok şey kaynatmışsınızki okuyamadım bi türlü kızlar.
şimdi size haberleri vereyim geçen hafta salı doktor kontrolüne gittik 3'lü taramam yapıldı.12'si perşemde günü eng eç çıkar sonuç dediler.bebişin sağlığı yerinde 238 gr 13.2 cm...
veeeee sonunda cinsiyeti belli oldu.oğluşumuz olacakmış teyzeleri.ben hep kız bekliyordum ama ne yapalım hayırlısı bakalım.kendimi alıştırmaya çalışıyorum.özlemişim topiği.bundan sonra sık sık görüşürüz.kendinize ve bebişlere ii bakın öpüyoruz sizleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
GÜZELİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. KENDİNİ ÜZME, DOKTORUN NE DEDİYSE DE AYNEN YAP LÜTFEN.. MELEKLERİMİZ İÇİN HERŞEYE KATLANMAYA DEĞER..swlm kızlar.canım çok sıkkın.dün gece kanamam oldu.tuvalete kalkmıştım görünce şok oldum..hemen dr aradım.kanama durmucak tarzda olur ve ağrın başlarsa hemen hast git dedi.şuan için beklicez yapacak bişe yok.ıstırat et işe gitme dedi.sabaha kdar gözüme uyku girmedi.ağlaya ağlaya harap oldum.sabah ezanı okurken kaltım camı açtım allahıma dua ettim onu bbenden alma diye.kasıklarımda hafif hafif ağrım vardı aama kanama durdu.sabah dr tekrar aradım.kanama durduysa endişelenme aama yat kalkma dedi 2gün.pzt bakarız bebeğe dedi.ben duramam o kadar merak ediyorum dedim.kendisi şuan şehir dışında olduğu için hast yönlendirdi ve çok şükr kalbi atıyodu iyiydi.dinelen yat dedi dr.düşük tehlikesi olabilir dedi.çok korkuyorum.her an kanamam başlayıpta bebeğimi kaybedeceğim diye.sizlerin içindede butür kanaması olanlar oldumu kızlar.bana bilgi verin rahatlatın lütfen.
AMANIN BİR KIZIMIZ DAHA GELİYÜÜÜÜÜR.....kızlarrrrr ben geldimmmm bebişim KIZMIŞŞŞ teyzeleri maşallah benim fındığıma çok sağlıklıymış
ayrıntılı ultrasonda baktı elleri ayakları gözleri ağzı burnu çok güzeldi yaaaaa rabbim olmayan herkese nasip etsin inşşşşşş
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.. DUALARINI DUYSUN İNŞALLAH..ooo eskilerden herkes burda ben hepinizi tanıyorum tatlıkız demek kızın olacak maaşallah
darısı bana benimde pazartesi transferim var
DOĞRU SÖYLÜYOSUN AYŞECİM.. ONLARIN O MELEK KOKUSUNU DUYMAK İÇİN ÇEKİLECEK HERŞEYE DEĞER..bitanem vallahi bebek söz konusu olunca insan öyle bir oturuyor kiii cnm benim melegini kucagına alcagın günü düşün oyss kıyamam gözlerinin içine bakacak annesii valla ben hep öyle düşünüyorm ve kıpırdamıyorm hiç bir yere kızım için her şey feda olsunn nasılsa dogumdan sonra bol boll gezeriz bitanem sende öyle düşün bende çok zorlandım cnm şu zor günlerini geçir bii ondan sonra çıkarsın dışarıı en azından bebegin tehlikesi kalksın d.r maşallah ii desinn korkma artık desin her ihtimalı düşünn azacık dişini sık sonra rabbimin izniyle gezersin çıkarsın evin içinde dolan ama sakın agar bir şey kaldırma en önemliside ani hareket etme sakınn buna çok dikkat et
canım gecmiş olsun benımde 11 haftalıkken kanamam olmustu ıkı kesnınde kenarları kanlıydı usgde. progynex iğne oldum ve 3 ay ...sonra tam onu atlattım derken amelıyat oldum ıstırahat cok onemlı bak ben 5 aydır annemde kalıyorum arada evıme gıdıyorum...sıkıldım deme sakın yat dınlen sıcaklarda zor ama ben hala daha evde dınlenme modundayım aktıvıtem az yanı ...bol sıvı tuket yat bol bol...swlm kızlar.canım çok sıkkın.dün gece kanamam oldu.tuvalete kalkmıştım görünce şok oldum..hemen dr aradım.kanama durmucak tarzda olur ve ağrın başlarsa hemen hast git dedi.şuan için beklicez yapacak bişe yok.ıstırat et işe gitme dedi.sabaha kdar gözüme uyku girmedi.ağlaya ağlaya harap oldum.sabah ezanı okurken kaltım camı açtım allahıma dua ettim onu bbenden alma diye.kasıklarımda hafif hafif ağrım vardı aama kanama durdu.sabah dr tekrar aradım.kanama durduysa endişelenme aama yat kalkma dedi 2gün.pzt bakarız bebeğe dedi.ben duramam o kadar merak ediyorum dedim.kendisi şuan şehir dışında olduğu için hast yönlendirdi ve çok şükr kalbi atıyodu iyiydi.dinelen yat dedi dr.düşük tehlikesi olabilir dedi.çok korkuyorum.her an kanamam başlayıpta bebeğimi kaybedeceğim diye.sizlerin içindede butür kanaması olanlar oldumu kızlar.bana bilgi verin rahatlatın lütfen.
slm zeynepcim çok geçmiş olsun canım.Allahım en kısa zamanda meleğine bi kardeş verecek canım.dualarım seninle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?