evet cnm yağlı ilaçlar zor emiliyor.kitleleşebiliyor kas içinde. siyatik sinire yakın yere yapıldıysa ondan öle felç gibi olmuşsundur. normal bir ilaç bile doğru yere yapılmazsa sorun oluyor. aslında okadar basitki bikaç saniye farkla doğru yer tespit edilip yapılabilir.bazı meslektaşlarıma çok kızıyorum.
ben magnezyum diasporali günde bir tane içiyorum.ilk başta portakal suyuna karıştırıyordum aç karna içiyordum.ishal yapınca kesmiştik. elevitte benim bağırsaklarımı çalıştırıyor.ikisi birden ağır gelmişti. benim ilacı sorabilirsin dr.una süt içemiyorsan filan calsiyumda almış olursun.ben içiyorum ama yinede alıyorum.fazlası vücttan atılır zaten.hem benim dişlerime filanda gerekli calsiyum diye endişem olmuyor.
yaa evet iki arkadaşım dada aynı dönemlerde oldu bu.bebekleri gelişmemeye başlamıştı.dr.süt iç demişti her sabah akşam yatmadan içmişlerdi. mucize gibiydi. maşallah benim bebişte iyi. ben soğuk sütü içebiliyorum. aslında kendi kendimi motive edemiyorum ben. tersine demotive ediyorum:)) burda sizinle paylaştıkça yaşadıklarımızı paylaştıkça motive oluyorum. doğum haberlerimizi vereceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum. sonrada bebişlerimizin büyümeleriyle ilgili konuşucaz inşallah.
EFSANE GERİ DÖNDÜ MUCİZESİYLE BERABER
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle bütün arkadşlarım bebişlerini kocaman yapmışlar çoook sevindim aranızdan ayrılalı 2 ay kadar oldu.. Çok yeni arkadaşlarda katılmış kısaca özet geçeyim.
Bende sizler gibi tüp bbek yöntemiyle hamile kaldım ancak 1 mayısta boş gebelik diye kürtajla sonlandırıldı. Dünyam karardı. buradaki arkadaşlar bana çok moral verdiler ve benim buraya tekrar geleceğime inandılar.
Normalde BAHÇECİ klınıgıne gidiyordum ve doktorum bana agustota dondurulmuş tedavisine başlarız agustos adetinle gel dediler..Ancak regl olmadım temmuzda ve eczaneden adet olabilmek için (çünkü daha fazla gecikmek istemiyordum) ilaç almaya gittim geçen hafta eczacıda gebe olabilirsiniz önce test alın negatifse hap alın dedi bende benim normal yollardan olmuyor demem rağmen size yinede ucuzlarından vereyim deneyin dedi...
Evde akşamüstü testi yaptım bütün gün unuttum çünkü...VEEE POZİTİF çıktı inanamadım gözlerime ...apartopar yakındaki hastaneye kan testi vermeye gittim akşamın 7 sinde...bir saat geçmek bilmedi veeeeeee sonucumla hamile olduğum garantilendi....akşam akşam kadın doğum doktoru bulduk ve ultrasona girdim... Mucizem meğersem 6 haftalıkmış.....
Benim bir tüpüm yok diğer tüpüm tıkalı yıllarca normal olmadı tüp denedim martta onuda mayısta kürtajla sonlandırdım....NORMAL YOLLA OLMAZ DEDİLER AMA BEN MUCİZEME HAMİLEYİM.. HALA İNANAMIYORUM.......ve 15 gün yaz iznimde tatilde ne havuzlardanmı atlamadım paraşütemi binmedim ama Allah verecekse O İsterse Herşey Oluyor.........
BEN GELDİM İŞTE BURADAYIM BURAYI EN SON GÖZYAŞLARIYLA BIRAKMIŞTIM ŞİMDİ SEVİNÇ GÖZYAŞLARIYLA DÖNDÜM.......ÇOK ÖZLEMİŞİM. HEPİNİZİ AMA SİZ ÇOK DEĞİŞMİŞSİNİZ KİLOLAR ALMIŞSINIZ BEBİŞLER BELLİ OLMUŞ.........
ya birde geçen gün bana bizim eve yakın sağlık ocağından geldiler ben burda bi hasateneye kaçamak usg ye girmiştim.kayıtlara geçmişim.hamileleri gezip bilgi topluyolarmış.gel dediler tetanoz aşını yapalım.tahlillier yapalım dediler. bende deim başka yere gidiyom ben. ama bakarım dedim. bu aşıyı yaptıracanızmı? birde balık yağı hapına ne zaman başlıcaz biz?
yaa çok çok sevindim ben sana çok ağlamıştım aklımdan atamamıştım 4 aylık bebeğimi ben de kaybettim şimdi umudum oldun rabbim kucağına almayı da nasip etsin rabbim ne kadar büyüksün
yeshıll cım benim tetenoz aşım yapıldı
17. haftadan sonra yapılıormuş ama bildiğim kadarıyla son tarihi yok
yani 2 kere yapıorlar ve 2 sinin arasında 1 ay olması gerekior ona göre ayarlamak yeterli sanırım..
ben de balık ve ceviz tüketemediğim için başladım balık hapına ama doğal yoldan alıorsan zaten bi doktoruna sor derim ağır gelmesin hepsi birden...
günaydın kıslarrrrr
mervecim sen hiç uyumadın mı?????
yok tatlım sabah namazımı kıldım
saat 5:30 gibi yattım eşim işe giderken uyandım
günaydın kızlar.. nasılsınız bakalım bu sabah?
MERVE sana aşkolsun kuzum.. o kadar zor günler geçiriyorsun ve kendi içinde yaşıyorsun.. aşkolsun, aşkolsun, aşkolsun.. ne eşin ne de sen sakın üzülmeyin... allah hayırlara vesile etsin inşallah.. eşin nasıl tek başına kurduysa tek başına idare etmesini de bilecektir.. o geri zekalı adama da cezasını verecektir.. siz hiç canınızı sıkmayın..
..
az uyumuşsun bugün dinlen bol bol
havada çok sıcak gene
biz acıktık kahvaltı hazırlayyayım ben
hadi gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizzzzzzzzzzzzzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?