2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

İnşallah tutar arkadaşının.. isteyen herkes hamile kalsın yaaa, bu güzelliği yaşasın :))

Ben yenidoğan bezi Huggies almayı düşünüyorum, umarım alerji falan yapmaz. belki küçük paket alıp denemek daha mantıklı olur. 20'lik mesela. 2 günde biter zaten. O arada belli olur.

aynen cnm bende öle yapmay düşünüyorum
fazla alıp elimde kalmasındansa
az alp denemekte fayda var

selam kızlar
21 ağustosta memorialdan ayrıntılı ultraon için randevu aldık kısmetse bakalım kızımı 2 hafta sonra yine göreceğim..

slm arkadaslar ben geldim nasılsınız baya büyükmüssünüz bebisleri
bende testlerle ugrasıyorum bayadır hepsi temiz sadece pıhtılasmayı bekliyorum
bide para yüzünden heralde bidaki yaza kalacak

ooo bizim konularimiz bezlere kadar gelmis kizlar ya ne guzel ya allahim herkeze nasip etsin bende prima kullanmayi dusunuyorum kuzuma burda adi pampers kizima iyi gelmisti ins kardesinede iyi gelir.
bu arada kizlar kusura bakmayin fazla giremiyorum ev misafir dolu gorumler geldi almanyadan bende kaliyorlar okadar yoruluyorumki bebegim bile oynamayi yavaslatti o bile yoruldu valla ya neyse kizlar hepinizi cok optum

Funda'cım Tepe mobilya'nın web sitesine baktım. Bebek odası olarak Antik meşe karyola, dolap ve şifonyer gördüm.
Sen ayrıca boyatacak mısın? Ben de Tepe'den aldığım sehpa'dan çok memnunum. Ne çizildi, ne leke oldu üstü.

slm arkadaslar ben geldim nasılsınız baya büyükmüssünüz bebisleri
bende testlerle ugrasıyorum bayadır hepsi temiz sadece pıhtılasmayı bekliyorum
bide para yüzünden heralde bidaki yaza kalacak

canım hoşgeldin.. arada uğra lütfen.. canım bak testler güzel çıkmış.. hayırlısıyla sonuçlansında varsın biraz geç olsun..
arada uğra lütfen..

ben de diyorum nerelere kaçtı bu kız... fazla yorma güzelim kendini.. bırak herkes kendi işini kendi görsün.. aaaa sen iki canlısın...

BİZ GELDİK teyzoşlar herşey yolunda ata mız çok tatlı namaz kılıyor bu çoçuğun dine bağlılığı beni güldürüyor namaz kılar şekilde ve ayakları ile tekmeliyo dr diyo seninki oyun bulmuş kendine

yok tatlım boyatmayacağım... O hali ile... antik meşe.. genç takımı aslında bizimki:))

Antik meşe derken, o koyu çizgili olan değil ama... bildiğin sütlü kahve tonlarında kendinde ağaç deseni var.. linki yazsana bana.. ben takım olarak bulamadım.. sitesi çok kötü Tepenin

slm kızlar nasılsınız bugün?
sevgicim activiayı sormuşsun.activianın içinde bi çeşit bakteri var benim bildiğim.o şurupra sanırım duphalac olmalı.bana transferden sonra duphalac alabilirsin kabız olma dediler aldım ama 2 kere içtim.bana kayısı yetiyordu.aç karnına siyah kayısı yiyip su içiyordum. şimdide elevit ve magnezyum bağırsaklarımı epey çalıştırıyor.bence sende doğal yöntemleri dene. ben hep korkarım activiadan,şuruplardan,sinameki çaylarından bağımlılık yapıyor diye.

Sitesi cidden kötü, ben de tam net anlayamadım zaten neye benzediğini. Malzemesi için antik meşe yazıyordu sadece. bana koyu gözüktü. Gidip bakmam lazım.
Yarın akşam Tepe Nautilius'a bakabilirim. Fikrim olsun.

bu mobilyalara çiçek şeklinde koyu pembe kulplar beğendik:)))) epey hareketlendi.. Ben perde, ve diğer aksesuarlarda renk kullanacağım.. o nedenle tek renk ve ortalama bir mobilya seçtim... odada gereksiz hareket olmasın diye...

Şebnem, gözün aydın canımcım.. Maşallah bebişe:))

Selammmm;-))

Ses 1-2.. Ses 1-2. Iyiyiz meraklandirdigimiz icin kusura bakmayiniz.. Burasi da sicak oldu ben de sicakardan kotu oldum. Basim cok fena tuttu bir-iki gundur yattim hep. Ama cok sukur iyiyiz yuvarlanip gidiyoruz, buyuyoruz;-))

Kahvaltimi yapiyim yazicam gene..

Mervecim alem bu beyler degil mi? Direk gobuse odaklaniyorlar (masaalah sizin gobuse bu arada). Gecen benimkisi de cok gulme cocuk icerde hop hop hopluyor dedi;-)) O oyle dedikce beni daha cok gulme aldi. Ciddi ciddi soyluyor birde;-))

Bizim artik hareketlerimiz bayagi belirginlesti. Dun gece cok hareketliydi kizim. Esime bak elini koy cok hareketli kaciriyorsun dedim. O da geldi yanagini koydu gobuse. Allah allah hayirdir ne oldu diye sordum. Yanagimi koyuyorum kizim beni opsun diye dedi;-)) Bizim kiz da babasini bos cevirmedi basti tekmeyi;-)) Ayy yanagimdan optu, kizim beni optu diye dolasti babasi;-)) Bence bir guzel yanaktan tekmeledi ama neyse.. Alem bu adamlar yahuuu;-))

Bu arada benim usg sonuclari temiz cikti. BIrseycigim yokmus ama canim neden aciyor bilmiyorum. Herhalde kas agrisi.. Umarim biraz daha azalir bir muddet sonra..

Fundacim guzel gunlerde kullansin Tanem odasini. Demek ana-kiz yatacaksiniz;-)) Ben de misafir odasi olarak kullan(ma)digimiz odaya besigini koyucagim ins. Orda anene-kiz-torun yatariz. Babasi da kendi yataginda yatsin tek basina;-))

Pelin umarim duzelir durumlar is yerinde ama sen sakin canini sikma. Kaan in keyfi yerindeymis masallah. Ana-ogul pozunuz cok tatli diger topikte..

PAtly'cim, iyi olmanıza sevindik:)))) aman bir sıkıntı olmasın... Sıcaklar hepimizi çok etkiliyor... bende de aşırı yorgunluk hissi yaptı... ama atlatıcaz bu günleri de:)))

Senin kızın maceraları süper olacak gibi:)) ama babasınınki de çok hoş.. Not et bunları, çok gülersiniz ilerde:)))

evet teyzesii; biz ana kız yatıcaz... Belki ananeyi de alırız yanımıza:)) yatağımız var odamızda nasıl olsa:))) Babası da kalsın tek başına... Ohhhhhh canıma değsiiiinzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…