selam kızlar
21 ağustosta memorialdan ayrıntılı ultraon için randevu aldık kısmetse bakalım kızımı 2 hafta sonra yine göreceğim..
hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah ii sonuçlar çıkacak arada gel yine böle
slm arkadaslar ben geldim nasılsınız baya büyükmüssünüz bebisleri
bende testlerle ugrasıyorum bayadır hepsi temiz sadece pıhtılasmayı bekliyorum
bide para yüzünden heralde bidaki yaza kalacak
fıstık sen ii olda herşey olur
sen herşeyini yaptır herşey yolunda olsun para biriktirirsiniz
geç olsun temiz olsun rabbim bi daha ki denemen de yüzünü güldürsün inşallah
ooo bizim konularimiz bezlere kadar gelmis kizlar ya ne guzel ya allahim herkeze nasip etsin bende prima kullanmayi dusunuyorum kuzuma burda adi pampers kizima iyi gelmisti ins kardesinede iyi gelir.
bu arada kizlar kusura bakmayin fazla giremiyorum ev misafir dolu gorumler geldi almanyadan bende kaliyorlar okadar yoruluyorumki bebegim bile oynamayi yavaslatti o bile yoruldu valla ya neyse kizlar hepinizi cok optum
canım dikkat et fazlada yorma kendini unutm abunlar kıymetli bebek
ii olmanızada sevindim bu arada
BİZ GELDİK teyzoşlar herşey yolunda ata mız çok tatlı namaz kılıyor bu çoçuğun dine bağlılığı beni güldürüyor namaz kılar şekilde ve ayakları ile tekmeliyo dr diyo seninki oyun bulmuş kendine
maaşallah minik atamıza allah nazardan saklasın bi engeli daha atlattın cnm gzün aydın
slm kızlar nasılsınız bugün?
sevgicim activiayı sormuşsun.activianın içinde bi çeşit bakteri var benim bildiğim.o şurupra sanırım duphalac olmalı.bana transferden sonra duphalac alabilirsin kabız olma dediler aldım ama 2 kere içtim.bana kayısı yetiyordu.aç karnına siyah kayısı yiyip su içiyordum. şimdide elevit ve magnezyum bağırsaklarımı epey çalıştırıyor.bence sende doğal yöntemleri dene. ben hep korkarım activiadan,şuruplardan,sinameki çaylarından bağımlılık yapıyor diye.
esracım aslında düşünürsek haklısın
dediğin gibi doğal yollar denenmeli
ama sevgi denemişti sanırım le mi hatırlıyorum acaba
Selammmm;-))
Ses 1-2.. Ses 1-2. Iyiyiz meraklandirdigimiz icin kusura bakmayiniz.. Burasi da sicak oldu ben de sicakardan kotu oldum. Basim cok fena tuttu bir-iki gundur yattim hep. Ama cok sukur iyiyiz yuvarlanip gidiyoruz, buyuyoruz;-))
Kahvaltimi yapiyim yazicam gene..
ama ben seni çok merak ettim walla cebin olsaydı aricaktım
bi sorun olmicaksa senin için özelden yaz cebini
biz verdik hep birbirimize
senin ne ismin var
ne facen var
ne numaran var
Mervecim alem bu beyler degil mi? Direk gobuse odaklaniyorlar (masaalah sizin gobuse bu arada). Gecen benimkisi de cok gulme cocuk icerde hop hop hopluyor dedi;-)) O oyle dedikce beni daha cok gulme aldi. Ciddi ciddi soyluyor birde;-))
Bizim artik hareketlerimiz bayagi belirginlesti. Dun gece cok hareketliydi kizim. Esime bak elini koy cok hareketli kaciriyorsun dedim. O da geldi yanagini koydu gobuse. Allah allah hayirdir ne oldu diye sordum. Yanagimi koyuyorum kizim beni opsun diye dedi;-)) Bizim kiz da babasini bos cevirmedi basti tekmeyi;-)) Ayy yanagimdan optu, kizim beni optu diye dolasti babasi;-)) Bence bir guzel yanaktan tekmeledi ama neyse.. Alem bu adamlar yahuuu;-))
Bu arada benim usg sonuclari temiz cikti. BIrseycigim yokmus ama canim neden aciyor bilmiyorum. Herhalde kas agrisi.. Umarim biraz daha azalir bir muddet sonra..
.
haddi bakalım bunuda atattın demek kocaman bir karının yan etkisi bu genişleme ağrıları desene aman başka bişey olmasında
demek akşam karnıma yapışan bi tek benim eşim değilmiş
bide şimdi yeni modamız var benim kızım babacı olucak en çok beni sevicek cilveli kızım nazlı kızım cilveloşum diye seviyo
benim pabucum çatıda
pücük alma fikride güzel benim eşimde kızıımmmmm diye bağırıyo dedim ne bağırıyosun geçen adığım hamile dergisinde okumuş bebekler tiz sesleri duyabildiğini okumuş o yüzden sesini inceltip bağırıyormuş :))))
alemler kocalarımız ama maaşallah dimi onlara
Bu arada bizim dogum 2 Araliktan once olursa o senenin cocuklariyla okula baslaycakmis. 2 Araliktan sonra dogarsa da 2011 dogumlularla okula baslayacakmis. Dun burdaki okullarin okula basvuru paketlerini inceledim

):kedi: Merak ediyordum ama yil sonunda dogacagi icin kayit islemlerini nasil yapiyorlar diye. Aklim karisti oyle bir tarihki bizim 12 Aralik tahmini tarihe cok yakin. Iyice merak sardi bakalim kizim ne zaman dogacak;-)) Artik hanigisi hayirlisiyla bizim icin oyle dogsun ins.. Saglikla gelsinde en onemlisi o..
amin cnm dediğin gibi 1 yıl erken 1 yıl geç önemli olan ii olmaları
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
patly artık merak etmeye başlamıştık seni.. bu sıcaklar herkesi mahfetti ya.. beni de bıraksalar sabahtan akşama evde uyucam valla.. çok geçmiş olsun bi tanem..
benim aşkım akşamları karnıma dayıyor kulağını.. ama benim bebiş daha çok küçük ancak ben hissedebiliyorum.. iki hafta daha sabret diyorum.. üzülüyor..
sonuçların iyi çıkmasına sevindim.. sen zaten kas ağrısı diyordun.. dediğin çıktı çok şükür.. umarım oda hemencik geçer..
öpüyorum hem seni hem kızını.. bi daha bizi merakta bırakmayın lütfen..
ay bnm eşimde bebek minikken öleydi
ben hissediyorum o hissedemiyo diye üzlüyordu
günaydınnnn
canlarııımmmmmmmmm ben evdeyiim sürekli yatıorum başım döndüğü için kalkıp yazamıorum bugün iyiyim çok şükürrr....hiç bu kadar etkileyeceğini dşünmemiştim sıcaklarınnn

tansiyonum genelde düşük dün de ölçtük 8-3 tü ama az önce baktım 9-6 gayet iyiyimm:):)
SEVGİCİM dila kızımın sağlıklı olmasına çooooooook sevndim canım...
FUNDACIM güle güle kullansın kuzum o takımlarııııııııı ahh o içinde ytarken gelip ısırıcam:):)
MERVECİM kızma tatlım vallahi kaçmıorum çok özlüorum sizi giriorumm tam başlıyorum okumayaa başlıo kafam fıldır fıldır dönmeyeeeee

kuşum kızarmıyım hi özlüyoruz diye dedim
ya bu tansiyon olayı benide deli ediyo bir anda bi düşüyo
soğuk bir ter boşalması ve halsizlik bayılmaz hissi 2-80 kalıyosun
benimde normalde düşüktür
sen dinleniceksin bol bol başka çare yok
ama sıcaklarda insan oturduğu yerde deli gibi su akıtıyo
kolaylık versin allah sana
dahada sıcak gelicekmiş ne yapıcaz bilmem
Günaydın kızlar zemuszemus ve içimizdeki canlar
günayyyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnn sana ve kaancığa
EZGİM daha geçmedi mi.. bak şimdi çok üzüldüm.. ben iyileştin sanmıştım canım.. çok dikkat et kendine nolur.. benimde genel düşüktür tansiyonum.. ama bu ara iyi maşallah.. nedir bu sıcaklardan çektiğimiz ya.. eylül gelsin bi an önce..
eylülde serin olmayabilirmiş
son 130 yılın en sıcak yazı olucakmış
canım benimm çok teşekür ederimm ama üzülme sakın ben gayet iiyim bu kadar olsun tek..
zaten nettede okudum gebeliğin 5. ayı bi insanın hayatı boyunca en düşük tansiyonlu olduğu zamanmış e benim normalde de düşüktü iice dibe vurdu ama geçicek bugünn gayett iyiiyiimmm tüm gün böle olurr insallah...
inşallah cnm
kızlaaarrrrr:) siz çoktan uyanmışsınız ama ben biraz tembellik yaptım bugün, azıcık geç geldim işe:))) Yavaştan gemi azıya almaya başladım, birşey diyecek değiller ya, kalmış şurada 69 günüm:)))
Bugün benim canım kocamın doğum günü kızlar, ben genelde hediye işini bir şölene dönüştürürdüm, bu sene bir ay öncesinden ultimatom aldım, "hediye istemiyorum, oğlumuz yoldayken bana para harcama" dedi bana. Ben de 2 metre (anca yeter:))) kalın kırmızı kurdela alıp karnıma fiyonk yapacağım akşama:))))
Sıcaklar dışında herkes iyi bugün sanırım, aman öyle olalım:)))
hahahahaha süpersin bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eşininde doğum günü kutlu olsun