2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

güle güle kullansın minik kızzz hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah

iyiyiz çok şükür tatlım ne olsun cumartesi randevumuz var tatilden sonra gitmedik kontrol günümüz cumartesiyeydi bakalım ne durumdayız canım cinsiyetide herhalde cumartesi belli olur sizde ne var ne yok bakalım

bizde durumlar aynı bildiğin gibi
bebekleri büyütüyoruz
kimimiz ayrıntılı yaptırdı rahatladı
kimizde yaptırcak
topikte kız egemenliği var
seninkide kız olursa şaşırmam
bu zamana kadar bişey diyen olmuşmuydu sana
yada senin içinden ne geçio

patlycim girmedin iki gündür merak ettim umarım iyisindir

angel 3'lü test vardı canım ne yaptın sen onu

meral sen hala tatilden dönmedin mi yoksa bi sorun mu var allah korusun

yok galiba tatlım.. ama doğunca bez meselesini de hiç yabana atmamak lazım :)

ay doğru söledin eşeğin yükü ağırda derler

görümcem önceden yeni doğan için almış 3 paket
o bitmiş kilosuna göre almış yetmiş ona
ama şu en battal paketlerden
aslında millet mevlütte falan ıvır zıvır şey alacağına
alsaya bez falan

Teşekkür ederiz Kızlar:)) Darısı sizinkilere:)))

Sevgicim, ben daha geçen hafta koydum göbüşü... Aslında az biraz farketti, amma valla üstümde öyle bi elbise var ki,her yerim meydanda.. bu sıcakta da göbiş çekmek için değiştirmeye üşeniyorum.. kendim çekerken beceremiyorum, her yer meydanda çıkıyo.. Haftaya koyarım hem fark daha çok belli olur:)

biz şimdi hangi marka bez alalım ya.. ben baktım şu hamile topiğinde birinin memnunum dediğine öbürü tu kaka diyo.. netcez..

biz şimdi hangi marka bez alalım ya.. ben baktım şu hamile topiğinde birinin memnunum dediğine öbürü tu kaka diyo.. netcez..

ben bez stoklamaktnsa bez için para stoklamayı daha mantıklı buluyorum
çünkü beze tamamen deneyince karar veriliyor
senin beğendiğin bir bez bebeği rahatsız edebiliyor
yada başkasının bebeğine olan seninkine olmuyor
bi bakmışsın ki senin bebeğin ve sen en dandik bez zannetiiğiniz bezden memnun kalmışsınız

burda yapılması gereken en mantıklı şey güvendiğin bir markadan bir paket yeni doğan bezi almak

ondan sonra biriktirdiğin paradan koymak
ben şimdi eşimle kumbara yapıcam
akşam eve gelince bozukluklarımızı atıcaz
bez paramız birikmiş olucak tavsiye ederim

Bez masrafı o kadar büyütülecek bir şey değil kızlar. ayda 40-50 Tl'yi geçmiyor. Bu sene başı arka arkaya doğum yapan 4 arkadaşımdan biliyorum.
Asıl masraf eğer sütümüz olmazsa maması. O yüzden inşallah hepimizin bol bol yağlı sütü olur ve canlarımız da güzel güzel emer. O zaman ilk 6 ay mama derdi yok :) Ayaklı buzdolabı olarak dolaşacağız :)

amin canım
bende yaptırıcamya
ustamız çok ii
dediğim gibi olucaktır
ama yinede başında durmayı düşünüyorum
değişik bi model çünkü istediğim
hayırlısı bakalım

merve haklı. 1 paket (en az 60'lık) yenidoğan bezi ilk hafta için yeterli. Günde ortalama 10 kez bez değiştirsen ilk haftada zaten bezler ufak gelmeye başlıyor. Onu hastaneye giderken almamız lazım.

merve haklı. 1 paket (en az 60'lık) yenidoğan bezi ilk hafta için yeterli. Günde ortalama 10 kez bez değiştirsen ilk haftada zaten bezler ufak gelmeye başlıyor. Onu hastaneye giderken almamız lazım.

benim kuzenim aldı doldurdu evi huggies lerle aman bi görün her yeri büyükten küçüğe kadar bez
çocuk kullanamadı huggiesi alerji gibi bişey oldu
sonra prima ya mı molfixe mi ne döndü ki
huggies en iyilerinden onu kullanıcam diyodu
bu minikler baksanıza herşeylerine kendi karar vericekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…