resmi yok tatlım, dün parçalar ayrı ayrı yerlerde olduğu için çekemedim:))
Ne demek Pelincim, ayıp değil elbette... Biliyorsunuz ben çok baktım mobilya için.. ama o lake boyalar içime sinmedi.. Boya kalitesini bir tarafa bırak onu kendin boya alarak bertaraf edebilirsin.. Ama lake fikri beni zorladı.. Çünkü lake kullanımı çok zor bir boya.. Benim evde mutfağım lake.. inanaın canımdan bezdirdi beni,, elini değdiğin yerde iz kalıyor... Ki bunu bebek odası için düşünemiyorum.. ve en ufak bir darbede bota atıyor... Elinde tabağı dolaba koyacaksın, az çarpsın hemen boya atıyor.. Ki kalıtesiz falan bir boya da değil...
Bu sebeplerden dolayı; Lake mobilyadan vaz geçtim... Benim salon takımımı ben 2000 senesinde Tepe mobilyadan almıştım.. O günden bu güne tam tamına 5 kez taşındim, en ufak bir deformasyon yok.. Ve gittim Kızımın odasını da TEPE mobilyadan aldım..
Şu an Tepede kampanya var.. 3100 Tl olan takımlar 2300 TL ye inmiş. Bebek karyolası yerine ben Arkadaş yataklı tek kişilik bir yatak tercih ettim, benim evde yatacak yer sorunum vardı, bunun la hem onu çözmüş oldum, hem de ben kızımı hiç yatak odama almayacağım, başından itibaren ben onun yanında yatacağım, benim için de odada bir yatak olmuş oldu.. Ve büyüdüğünde de çok rahat kullanabileceği sade şık bir yatak oldu Büyüyen beşikler 80x180 oluyor, baktığında ufak kalıyor...
Velhasıl; 3 kapılı gardrop, şifonyer ve Arkadaş yataklı karyolaya 1800TL ödedim.. Doğuma doğru da 3 yaşına kadar kullanabileceği bir minik karyola alacağım kızıma.. onlar da 250-300 civarında.. Yine Tepe Mobilya da var....
güle güle kullansın minik kızzz hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah