ya sen nerelerdesin yahu hiç sesin çıkmıo o konuda bizde öleyiz bizim o kadar olmadı ama en son 1 nisan transferden önce mecburi olan
bir de ben bu kanamalarda coraspinden şüpheleniyorum. Bende bilinen bir pıhtılaşma sorunu ya da düşük öyküsü filan yok, ne kadar süreyle kullanılıyor bu babyprin/corasprin/ecoprin bilen var mı?
bir de ben bu kanamalarda coraspinden şüpheleniyorum. Bende bilinen bir pıhtılaşma sorunu ya da düşük öyküsü filan yok, ne kadar süreyle kullanılıyor bu babyprin/corasprin/ecoprin bilen var mı?
şekercim, bu konuda çok makale var, kimi grup düşük engellemede etkisi olmadığını savunuyor, kimisi de olduğunu.. Endişe etme, coraspinin kanama yaptığına ilişkin bişey duymadım ama çok aklında kalacaksa sor doktoruna...
kızlar aman diyin.. aaaa kocalarınız az sabretsin zemuszemus ölee yumuşak yumuşak sarılıp uyusunlar... Yassah hemşerim ala ala:CüvCüv:
bende corasprin kullanıorum 16. hafta bitecek
benim doktorum da aynı şeyi söyledi
2 farklı ekol varmış biri estrofen ve corasprine tamemenkarşı ve tehlikeli bulan
bir grupta yararlı bulan
benim estrofen kullanımım yarın sona erecek birden bire değil azaltılarak bırakılıormuş şaşırdım demekki o kadar etkili bi ilaç zaten içeriğini okuyunca aklı çıkıor insanın
kızlar bebeğimin şimdiki hali 6 haftalık canımın içi maaşallah
peki bana transferden sonra verilen açıklamalı bi kağıt var 3 sayfa onda yazıyo kızlar kanama yada lekelenme olursa coraspin kesilir diyo hatta ben onu okumadan dojtoru aramıştım bırak dedi bana sonradan okuyunca dedim bu kağıdı boşuna mı verdiler niye okumadım diye kızdım kendime
kızlar kötü haber iğneyi 11 haftaya kadar olucakmışım çok moralim bozuldu düşük riski olmasa bile vurunucakmışım..kalçamda yer kalmadı ya jel olsa dedim iğneyi bu haftalarda kesersek kanama yapar dedi ayrıca jel mantara vajinada ve rahimde kuruluğa sebep oluyo ve geri gelio o yüzden iğneye devam dedi sizin tedavi protoklllerini kötülemek için demedim ama bana bunu dedi şimdi ben nasıl dayanıcam ya 5 hafta daha
kızlar kötü haber iğneyi 11 haftaya kadar olucakmışım çok moralim bozuldu düşük riski olmasa bile vurunucakmışım..kalçamda yer kalmadı ya jel olsa dedim iğneyi bu haftalarda kesersek kanama yapar dedi ayrıca jel mantara vajinada ve rahimde kuruluğa sebep oluyo ve geri gelio o yüzden iğneye devam dedi sizin tedavi protoklllerini kötülemek için demedim ama bana bunu dedi şimdi ben nasıl dayanıcam ya 5 hafta daha
şekercim üzülme, az daha dayan.. Aynı şey benim göbişimde var.. ben de göbekten iğne yapıyorum hala, mos mor oldu böbişimin yan tarafları.. ama katlancaz, başka çare yok
benim son gittiğim doktorda bana iğne verecekti ama tp bebek doktorumu arayınca jel yeterli dediler cnm bence tüp bebek doktorun en iyisini söyler senin için sonuçta senin hamileleik öncesi halinide en iyi o biliyo dayanmak zor iğneye cnm biliyorum ama dayanacaz herşeye bebeklerimiz için onlar iyi olsunda
evet napalım eşimde öle dedi bende onla küstüm ovalamaya gelince 5 dk sonra kolum ağrıdı aşkım deyip bırakıyosun o yüzden kalçalarım taş gibi oldu seninlede küsüm doktorlada dedim kapadım teli sanırım fazla duygusal anıma denk geldi
o iğnenin bi özelliği sanırım o bende çok ağlamıştım herşeye o dönem sakin ol cnm yarın kalp atışını duyunca iğneyide gönül rahatlığıyla vurulacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?