ay bende onu hep düşünüyorum uyanır uyanmaz geriniyorum ve korkuyorum biey olur mu diye şimdi şimdi vazgeçtim o huyumdan
ay bende sabah kapsülü akşamda o iğneyi vuruluyorum iğneler çok fena....canım ben prognex yumuşak kapsül kullanıyorum allttan vajene sabah öğle akşam
kızlaar maalesef bende de gerinme huyu var sabah kendimi gerinirken buluyorum nasıl vazgeçicez dr sorucam bugün...haa bideee bugün saat 14 de randevum var bakalım doktor ne diycek inanmazsın hani sana diyorum ama bende acaba dr gidince ya bebek yok derse diye korkuyorum saçma ama ne bileyim sırf meraktan 15 teki randevuyu 14 e aldım hadi hayırlısı kızlar bide kaç tane olduğu bugün belli olacak dua edin kızlaarrr...:Saruboceq:
ya benim kalçalarımda 2 tane yumurta var artık o kadar canım yanıyor ki anlatamam benden başka kimse yakınmıyorda o yüzden sordum bende doktora kullanmam gerekiyorsa bari jel olsun dicektim jel neden iğrenç ki
ya benim kalçalarımda 2 tane yumurta var artık o kadar canım yanıyor ki anlatamam benden başka kimse yakınmıyorda o yüzden sordum bende doktora kullanmam gerekiyorsa bari jel olsun dicektim jel neden iğrenç ki
ya benımde aynen bezeler olustu kalcamın şekli bozuldu morluklarda cabası.ya jel sıkınca tam gıtmıyo cıkar bak ilaç kalmış hooop bidaha ne bılım gıcık oldum ama iğnede dayanılası bişi diil canım
ya gerınmeler bişi yaparmı benım merakım o aslında:CüvCüv:
şekercim zaten progestan iğne kullanan bi sen varsın sanırım.. Jel kullanoruz çoğunluğumuz.. Jel şöyle iğrenç, bi başlığı var, onu koparıp aplikatorle içeri yolluyosun, işte o başlığı koparırken yarısı dışarı fırlıyo, ziyan olacak diye de onu bi şekilde içeri yollamanın yolunu arıyosun:))))))
gizemlii, bacım sana ne dicem bak:)))) Kız senin bebiş şimdiden medyatık oldu hee, poz vermeler felan, bak dikkat et sonra çok peşinden koşturur seni hihoyyythihoyyyt
o jeli yapan firmanın ben:))))))) yaw 70-80 tl ye satmayı biliyorlar ama bi adam gibi içeri yollayacak mekanizmasını yapamışlar heee delikafadulden
bende bilgilerimi vereyim.. beni de listeye ekleyin.
yaş 27
kilo 48
sat tarihi 31 mart
transfer tarihi 15 nisan
çarşamba günü ultrasonum var.. hepimiz için hayırlısını versin rabbim..
selam kızlar ben de nihayet geldim bu topiğe.. aslında keseyi görmediğim için henüz anne gibi hissetmiyorum kendimi. ama şu an için herşey yolunda
fıstıklar
ben de crinone kullanıorum 79 tl içinde 15 adet var günde iki kere kullanıorum ben 12. hafta bitecek dedi doktorum..
kapağı açınca dışarı çıkmaması için mutlaka dolapta muhafaza edin ve çok sallamayın derim..içeri sıktıktan sonra tüpün içinde hala kaldığını sandığımız çoğu zaman bi önce yapılan jelin kalıntıları içiniz rahat olsun kızlar..
bence iğneden çok çok daha ii jeli tek kötü yanı akıntı çok oluor ister istemez ama iğnenein acısından daha iidir..
bence doktoruna kesinlikle söyle gizemli yarın jele geçebilecekseniz geçin; yani umarım tamamen bitmiştir iğnen jelede gerek kalmaz ama devam derse jele geç derim.
fıstıklar
ben de crinone kullanıorum 79 tl içinde 15 adet var günde iki kere kullanıorum ben 12. hafta bitecek dedi doktorum..
kapağı açınca dışarı çıkmaması için mutlaka dolapta muhafaza edin ve çok sallamayın derim..içeri sıktıktan sonra tüpün içinde hala kaldığını sandığımız çoğu zaman bi önce yapılan jelin kalıntıları içiniz rahat olsun kızlar..
bence iğneden çok çok daha ii jeli tek kötü yanı akıntı çok oluor ister istemez ama iğnenein acısından daha iidir..
bence doktoruna kesinlikle söyle gizemli yarın jele geçebilecekseniz geçin; yani umarım tamamen bitmiştir iğnen jelede gerek kalmaz ama devam derse jele geç derim.
hoşgeldin bee009
gözün aydııınn hayırlı olsun sonuna kadar sağlıklı olsun inşallah...
bu arada kilona bayıldım süpersin..
canımcım haklısın yaa, dolapta saklamayı hiç düşünmemiştim.. Bi deniyim bakim.. Valla ben en çok o başlığı kopardığımda dışarı çıkmasına sinir oluyorum.. bu akşam yapacağımı deniycem.. aklınla bin yaşa emi:)
canımcım haklısın yaa, dolapta saklamayı hiç düşünmemiştim.. Bi deniyim bakim.. Valla ben en çok o başlığı kopardığımda dışarı çıkmasına sinir oluyorum.. bu akşam yapacağımı deniycem.. aklınla bin yaşa emi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?