• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ya kızlar ben artık işe falan gelmeyi istemiyorum:(((( evde yatmak yatmak yatmak istiyorum offf kaç ayımız var daha yaaa rapaora:((((((((((
bende şebocum aynen sana katılıyorum valla.. pende şortlarımı giyip sütyensiz ve yalınayak durmak istiyorum evde.. bu sütyenler beni öldürüyo çünkü.. elbise falan giydiğimde çıkarıp atıyorum valla..
Olmaz mııııı:))) İnternetten aldım bir beşik takımı mıdır nedir işte ondan:)) bir de havlu takımı, bambu lifinden, Tanem Hanım'ın takımının delikanlılar için olanından:)))) Postayla gelmesini bekliyorum.

Aaa unutmuştum bak; bir de cumartesi mobilya seferine çıktım, gerçi bitmedi daha ama ayrı bir girdiyle onu da özetleyeyim hemen:))))

yaa bak böyle demeyin.. alışveriş isteğimi kabartmayın benim.. zor tutuyorum kendimi zaten.. yazık bana...

bende şebocum aynen sana katılıyorum valla.. pende şortlarımı giyip sütyensiz ve yalınayak durmak istiyorum evde.. bu sütyenler beni öldürüyo çünkü.. elbise falan giydiğimde çıkarıp atıyorum valla..
yaa bak böyle demeyin.. alışveriş isteğimi kabartmayın benim.. zor tutuyorum kendimi zaten.. yazık bana...

ya sevgi ben sütyensiz durmam hayatta dışarda
göğüs uçlarım dahada belirginleşti
belli olur
ama dediğin gibi benide sütyen deli ediyor
eve gelince fırlatıp aıtyorum

bende senin gibi
çıplacık oturuyorum walla

kızlar biz bugün meleğimle buluştuk
kocaman olmuş maaşallah suyu herşeyi yerindeydi pany nin olayından sonra beynindeki durumuda sordum hepimiz birbirimizden ne kadar alıştıysak bi kardeşimize bişey olmuş gibi etkileniyoruz

allah hepimize sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin inşallah

mervecimm gözün aydın cnm maşallah :nazar::nazar:prensesmize rabbim nazarlardan korusun tatlım aminnn cnm inş saglıkla bebeklerimize kavuşuruz

slm kızlar saglıklı ve güzel bir hafta diliyorum bebeklerimizle birlikte rabbim meleklerimizi ve bizi korusunn aminnn

Kızlar gelelim mobilya konusuna;

Daha önce Ankara muhabirimiz Funda'nın da belirttiği gibi bebe mobilyasında sağlık ve güvenlik Allah'a emanet memleketimizde. Hangi boyayı kullanıyorsunuz diye kime sorsam ağız birliği etmiş gibi "Akzo Nobel ve Filli Boya" diyor. Bir tek bu ikisi BS EN 71 numaralı standarda uygun maksimum 3% kurşun ihtiva eden boya üretiyormuş, adamlar bu boyayı kullansın kullanmasın hemen cevap olarak bu iki markayı yapıştırıyorlar.

Fakat fiyattan ve mobilyanın kokusundan adamların yalan söylediğini bal gibi anlayabiliyorsunuz. 2500 TL altında iyi bir MDF ile kurşunu sınırlı boya kullanarak 3 parçalık bir bebe takımını mal etmek mümkün değilmiş. Yaptığım iş dolayısıyla bildiğim MDF - Kereste ve boya maliyetlerini düşününce üzerine de işletme giderlerini koyunca hakikaten boyası ve mdf si kaliteli ürün için peşin nakit 2000 den aşağı fabrika çıkışı fiyat olamıyor. Gerisi artık tezgahtar ile sizin pazarlık gücünüze kalmış.

Sadece yağ ile verniklenmiş ham mobilya almak istiyordum ancak gidip baktığımda şık diyemeyeceğimiz takımlar için korkunç fiyatlar istendiğini gördüm. hakikaten de haklı adamlar, milletin sıkıştırılmış yongayla 2000 TL ye mal ettiklerini onlar 3000 e mal ediyorlar, daha sağlıklı ve daha dayanıklı olduğunu söylemek yanlış olmaz ama çocuk 6-7 yaşına gelince beğenmeyeceğinden fazla uzun kullanım ömrü yok. Yalniz klasik görünümde oldukları için yatak hariç evin başka yerinde başka amaçlarla kullanabilirsiniz ya da yine uygun boyalarla beyaza filan boyatabilirsiniz.

Henüz araştırmalarım bitmedi ancak gidişat iki alternatifi gösteriyor: ya tasarımını ve ebatlarını çok fazlaca beğenmediğim ama sertifikasyonu garanti olan bir firmanın mobilyasını alacağım, ya da beğendiğim şekil ve ebatta başka bir mobilyayı ham olarak alıp adamın eline kendi aldığım kaliteli boyayı verip boyamasını isteyeceğim. İkisi de yaklaşık aynı maliyete gelecek gibi görünüyor şimdilik.

Anam geldi siparişler, şu imageshack dalgasını becerebilsem fotosunu çekeceğim ama olmuyor. Linkini vereyim bari;

JUA SLEEPY BOY BABY MAVİ | Tasfiye Pazar *

JUA DODİ MAVİ BEBEK UYKU | Tasfiye Pazar *

0-6 AY JUA BAMBU BEYAZ | Tasfiye Pazar *

Mobilyalar da geliyor, bir toparlayayım gördüklerimi; anlatacağım:))

eheheheheheheh:))) Bilgeciiiiiim; senin oğlanla benim kız tam takım oldular:)))))) Bak o tavşan oyuncak var yaa o takımda onu da al al al al:)))) Çok sevimliiiiiiiiiiiiiii:))))) ben dün açtım onları, serdim koltuğa, üzerinde yattım valla:)) Çok tatlııııı.. kzımı hayal ettim içinde, duygu duygu oldum sonra... kızımı da özledim:(( Görmek istiyoruummmm bennnnn:(

mervecimm gözün aydın cnm maşallah :nazar::nazar:prensesmize rabbim nazarlardan korusun tatlım aminnn cnm inş saglıkla bebeklerimize kavuşuruz
amin tatlım saol şekercim çok saol ayşe ya biliyomusun ben o canımın çektiği şey varya yapamadım ondan ev yemekleri yapan yerde de bulamadım
:(
slm kızlar saglıklı ve güzel bir hafta diliyorum bebeklerimizle birlikte rabbim meleklerimizi ve bizi korusunn aminnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sanada güzel haftalar tatlım
Kızlar gelelim mobilya konusuna;

Daha önce Ankara muhabirimiz Funda'nın da belirttiği gibi bebe mobilyasında sağlık ve güvenlik Allah'a emanet memleketimizde. Hangi boyayı kullanıyorsunuz diye kime sorsam ağız birliği etmiş gibi "Akzo Nobel ve Filli Boya" diyor. Bir tek bu ikisi BS EN 71 numaralı standarda uygun maksimum 3% kurşun ihtiva eden boya üretiyormuş, adamlar bu boyayı kullansın kullanmasın hemen cevap olarak bu iki markayı yapıştırıyorlar.

Fakat fiyattan ve mobilyanın kokusundan adamların yalan söylediğini bal gibi anlayabiliyorsunuz. 2500 TL altında iyi bir MDF ile kurşunu sınırlı boya kullanarak 3 parçalık bir bebe takımını mal etmek mümkün değilmiş. Yaptığım iş dolayısıyla bildiğim MDF - Kereste ve boya maliyetlerini düşününce üzerine de işletme giderlerini koyunca hakikaten boyası ve mdf si kaliteli ürün için peşin nakit 2000 den aşağı fabrika çıkışı fiyat olamıyor. Gerisi artık tezgahtar ile sizin pazarlık gücünüze kalmış.

Sadece yağ ile verniklenmiş ham mobilya almak istiyordum ancak gidip baktığımda şık diyemeyeceğimiz takımlar için korkunç fiyatlar istendiğini gördüm. hakikaten de haklı adamlar, milletin sıkıştırılmış yongayla 2000 TL ye mal ettiklerini onlar 3000 e mal ediyorlar, daha sağlıklı ve daha dayanıklı olduğunu söylemek yanlış olmaz ama çocuk 6-7 yaşına gelince beğenmeyeceğinden fazla uzun kullanım ömrü yok. Yalniz klasik görünümde oldukları için yatak hariç evin başka yerinde başka amaçlarla kullanabilirsiniz ya da yine uygun boyalarla beyaza filan boyatabilirsiniz.

Henüz araştırmalarım bitmedi ancak gidişat iki alternatifi gösteriyor: ya tasarımını ve ebatlarını çok fazlaca beğenmediğim ama sertifikasyonu garanti olan bir firmanın mobilyasını alacağım, ya da beğendiğim şekil ve ebatta başka bir mobilyayı ham olarak alıp adamın eline kendi aldığım kaliteli boyayı verip boyamasını isteyeceğim. İkisi de yaklaşık aynı maliyete gelecek gibi görünüyor şimdilik.
yahuuuuuu bilge ne diim ben sana
benimde kayınpeder yapıcakya
bizde boyayı alıcaz siz almayın dedik
zaten onlar bilmemnesiz boya kullanıyomuş
var bizde dediler
almaya gerek kalmadı
yani bana görede en iyisi boyayı kendin alman
sertifika falan bnm içimi rahatlatmaz al kardeşim sen bunla boya bu kadar basit

Bu arada Herkese serin bir hafta diliyorum arkadaşlar, ankara bile yanıyooooooo:((
wallahi yanı funda buralarda senin balkonda esmiyosa nolcak şimdi
bende sana kaçmayı düşünüyodum

Son düzenleme:
kızlar bir arkadaşta okudum şimdi
ne güzel yazlık sebzeleri almış
ayıklamış temizlemiş
kimisini kaynatmış
koymuş dolaba ilerde bebek varken kolaylık olsun diye
bende başlamak istedim walla

Anam geldi siparişler, şu imageshack dalgasını becerebilsem fotosunu çekeceğim ama olmuyor. Linkini vereyim bari;

JUA SLEEPY BOY BABY MAVİ | Tasfiye Pazar *

JUA DODİ MAVİ BEBEK UYKU | Tasfiye Pazar *

0-6 AY JUA BAMBU BEYAZ | Tasfiye Pazar *

Mobilyalar da geliyor, bir toparlayayım gördüklerimi; anlatacağım:))

ay çok şekerler cicim güle güle kullan sen bunları cici topiğinede koy
sonra ben bu kadar mesajın içinde bulamıyorum sizin aldıkalrınızdan fikir oluyo banada biriktiriyorum hep bilgileri
emek bey cicileriiii sağlıklı günlerde kullansın annesi

kızlar
ben kimse yok kendi kendime takılıyorum ama
şu shuma hamile terliklerinden alan ve memnun kalan çok arkadaşım var almak istiyorum bende alanınız var mı içinizde

ya bende arada bişiy oluyor.. gaz diyorum ben.. ablam da diyo ki " ne gazı bebek hareket ediyo içerde onu hissediyosun sen.. gaz olsa daha önce de hissederdin dimi" ay ne bileyim ben çocuk mu doğurdum daha önce allah allah.. pıt yapıyo gidiyo .. kalsa biraz sorucam da kalmıyo ki sıpa :))

ya bende arada bişiy oluyor.. gaz diyorum ben.. ablam da diyo ki " ne gazı bebek hareket ediyo içerde onu hissediyosun sen.. gaz olsa daha önce de hissederdin dimi" ay ne bileyim ben çocuk mu doğurdum daha önce allah allah.. pıt yapıyo gidiyo .. kalsa biraz sorucam da kalmıyo ki sıpa :))

ya o işte bebek
o pıt pıt lar bebişin pıt pıt ları daha minik annesi güm diye vuracak değil ya

öylemi diyosun merve teyzesi.. kızım tepik mi atıyomuş annesine.. yerim onun o ayaklarını.. çok özledim kızımı zaten.. babası daha bir özledi.. ben arada görüyorum yine.. o ancak doktorun verdiği resimlerle avunuyor.. yarın akşam olsunda bir an önce görelim meleğimizi..

öylemi diyosun merve teyzesi.. kızım tepik mi atıyomuş annesine.. yerim onun o ayaklarını.. çok özledim kızımı zaten.. babası daha bir özledi.. ben arada görüyorum yine.. o ancak doktorun verdiği resimlerle avunuyor.. yarın akşam olsunda bir an önce görelim meleğimizi..

evet canım o bebektir
ilk zamanlar minikler diye ancak bu kadar hissedebiliyoruz zamanla :emir_bebek: böle olucaklar karnımızda

Back
X