bende şebocum aynen sana katılıyorum valla.. pende şortlarımı giyip sütyensiz ve yalınayak durmak istiyorum evde.. bu sütyenler beni öldürüyo çünkü.. elbise falan giydiğimde çıkarıp atıyorum valla..ya kızlar ben artık işe falan gelmeyi istemiyorum((( evde yatmak yatmak yatmak istiyorum offf kaç ayımız var daha yaaa rapaora (((((((((
Olmaz mııııı:))) İnternetten aldım bir beşik takımı mıdır nedir işte ondan:)) bir de havlu takımı, bambu lifinden, Tanem Hanım'ın takımının delikanlılar için olanından:)))) Postayla gelmesini bekliyorum.
Aaa unutmuştum bak; bir de cumartesi mobilya seferine çıktım, gerçi bitmedi daha ama ayrı bir girdiyle onu da özetleyeyim hemen:))))
ay özetle özetle
bizde hafta sonu baktık bayağı ama ben bişey almama inadımı hala sürdürüyorum
bende şebocum aynen sana katılıyorum valla.. pende şortlarımı giyip sütyensiz ve yalınayak durmak istiyorum evde.. bu sütyenler beni öldürüyo çünkü.. elbise falan giydiğimde çıkarıp atıyorum valla..
yaa bak böyle demeyin.. alışveriş isteğimi kabartmayın benim.. zor tutuyorum kendimi zaten.. yazık bana...
kızlar biz bugün meleğimle buluştuk
kocaman olmuş maaşallah suyu herşeyi yerindeydi pany nin olayından sonra beynindeki durumuda sordum hepimiz birbirimizden ne kadar alıştıysak bi kardeşimize bişey olmuş gibi etkileniyoruz
allah hepimize sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin inşallah
Anam geldi siparişler, şu imageshack dalgasını becerebilsem fotosunu çekeceğim ama olmuyor. Linkini vereyim bari;
JUA SLEEPY BOY BABY MAVİ | Tasfiye Pazar *
JUA DODİ MAVİ BEBEK UYKU | Tasfiye Pazar *
0-6 AY JUA BAMBU BEYAZ | Tasfiye Pazar *
Mobilyalar da geliyor, bir toparlayayım gördüklerimi; anlatacağım:))
amin tatlım saol şekercim çok saol ayşe ya biliyomusun ben o canımın çektiği şey varya yapamadım ondan ev yemekleri yapan yerde de bulamadımmervecimm gözün aydın cnm maşallahprensesmize rabbim nazarlardan korusun tatlım aminnn cnm inş saglıkla bebeklerimize kavuşuruz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sanada güzel haftalar tatlımslm kızlar saglıklı ve güzel bir hafta diliyorum bebeklerimizle birlikte rabbim meleklerimizi ve bizi korusunn aminnn
yahuuuuuu bilge ne diim ben sanaKızlar gelelim mobilya konusuna;
Daha önce Ankara muhabirimiz Funda'nın da belirttiği gibi bebe mobilyasında sağlık ve güvenlik Allah'a emanet memleketimizde. Hangi boyayı kullanıyorsunuz diye kime sorsam ağız birliği etmiş gibi "Akzo Nobel ve Filli Boya" diyor. Bir tek bu ikisi BS EN 71 numaralı standarda uygun maksimum 3% kurşun ihtiva eden boya üretiyormuş, adamlar bu boyayı kullansın kullanmasın hemen cevap olarak bu iki markayı yapıştırıyorlar.
Fakat fiyattan ve mobilyanın kokusundan adamların yalan söylediğini bal gibi anlayabiliyorsunuz. 2500 TL altında iyi bir MDF ile kurşunu sınırlı boya kullanarak 3 parçalık bir bebe takımını mal etmek mümkün değilmiş. Yaptığım iş dolayısıyla bildiğim MDF - Kereste ve boya maliyetlerini düşününce üzerine de işletme giderlerini koyunca hakikaten boyası ve mdf si kaliteli ürün için peşin nakit 2000 den aşağı fabrika çıkışı fiyat olamıyor. Gerisi artık tezgahtar ile sizin pazarlık gücünüze kalmış.
Sadece yağ ile verniklenmiş ham mobilya almak istiyordum ancak gidip baktığımda şık diyemeyeceğimiz takımlar için korkunç fiyatlar istendiğini gördüm. hakikaten de haklı adamlar, milletin sıkıştırılmış yongayla 2000 TL ye mal ettiklerini onlar 3000 e mal ediyorlar, daha sağlıklı ve daha dayanıklı olduğunu söylemek yanlış olmaz ama çocuk 6-7 yaşına gelince beğenmeyeceğinden fazla uzun kullanım ömrü yok. Yalniz klasik görünümde oldukları için yatak hariç evin başka yerinde başka amaçlarla kullanabilirsiniz ya da yine uygun boyalarla beyaza filan boyatabilirsiniz.
Henüz araştırmalarım bitmedi ancak gidişat iki alternatifi gösteriyor: ya tasarımını ve ebatlarını çok fazlaca beğenmediğim ama sertifikasyonu garanti olan bir firmanın mobilyasını alacağım, ya da beğendiğim şekil ve ebatta başka bir mobilyayı ham olarak alıp adamın eline kendi aldığım kaliteli boyayı verip boyamasını isteyeceğim. İkisi de yaklaşık aynı maliyete gelecek gibi görünüyor şimdilik.
wallahi yanı funda buralarda senin balkonda esmiyosa nolcak şimdiBu arada Herkese serin bir hafta diliyorum arkadaşlar, ankara bile yanıyooooooo(
Anam geldi siparişler, şu imageshack dalgasını becerebilsem fotosunu çekeceğim ama olmuyor. Linkini vereyim bari;
JUA SLEEPY BOY BABY MAVİ | Tasfiye Pazar *
JUA DODİ MAVİ BEBEK UYKU | Tasfiye Pazar *
0-6 AY JUA BAMBU BEYAZ | Tasfiye Pazar *
Mobilyalar da geliyor, bir toparlayayım gördüklerimi; anlatacağım:))
fundam napıyo bakalım tanem hanım..
:) iyidir herhalde teyzesi:))))) Ama kıpraştığını annesine belli etmiyo, çekişiyoruz bu ara:))))))
:) iyidir herhalde teyzesi:))))) Ama kıpraştığını annesine belli etmiyo, çekişiyoruz bu ara:))))))
ya bende arada bişiy oluyor.. gaz diyorum ben.. ablam da diyo ki " ne gazı bebek hareket ediyo içerde onu hissediyosun sen.. gaz olsa daha önce de hissederdin dimi" ay ne bileyim ben çocuk mu doğurdum daha önce allah allah.. pıt yapıyo gidiyo .. kalsa biraz sorucam da kalmıyo ki sıpa :))
öylemi diyosun merve teyzesi.. kızım tepik mi atıyomuş annesine.. yerim onun o ayaklarını.. çok özledim kızımı zaten.. babası daha bir özledi.. ben arada görüyorum yine.. o ancak doktorun verdiği resimlerle avunuyor.. yarın akşam olsunda bir an önce görelim meleğimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?