2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydııııınnnn:)

Bugün tembellik edip kocamla kalkmayıp işe taksiyle geldim, iki saatlik ekstra uyku çok iyi geldi, iflahım kesilmişti sabahın 07:00 sinde küfrede küfrede kalkmaktan...

Nasılız bakalım bugün?

ii yapmışsın bilgecim.. benim eşimde bugün erken gitti mesaiye.. bende onu geçirdim yine yattım.. yarım saat daha uyudum.. süper oluyor valla...

GÜNAYDIN KIZLAAARRRR:)))))))) Serin bir gün olsun hepimiz içiiin:))

yeşil'cim, bayıldım ben bu stylewood un ürünlerine:))))

kızmadım sevgim sadece eskisi gibi uğraşmicam cicim :))
küsmedim cicim yani zorla olmaz artık yapmicam bende sıkıldım sadece
ay cnm ya bak ne güzel walla check up yaptırdın minik minik .....ayrıca bende hep diyordum patly bebeği görünce şok olucak diye...öğrenmen ii oldu boşver hem güzel bir anı oldu eşine böle bir düşüncesi olduğu için teşekkür etmelisin fikir babası oydu çünkü
Günaydın kaydirigubbakcemile2
günaydınnn
günaydın fıstıklar...
günaydın cnm
günaydın hamişler :)))))) dün dr gittim maşşalah ata'nın rahatı yerinde ohhhh ama ne varki resim vermedi huysuzluk etti haftaya çrş düzylimiz var orda bol bol bakışıcaz oğluşumla
oyy ata'yı yerim ben teyzesi yesin onu maaşallah kuzuma

mervecim nasılsın canım benim..
ii fıstığım sen nasılsın minik nasıl kıprıtılar var mı hiç
ohhh ii yapmışsın nası güzel gelio o yastığa sarılıp yatmak oğluşunla uyudunuz biraz daha
ii yapmışsın bilgecim.. benim eşimde bugün erken gitti mesaiye.. bende onu geçirdim yine yattım.. yarım saat daha uyudum.. süper oluyor valla...
bende bugün erken kalktım şafak abi merve bi duruşma varmıydı dedi dün içime dert oldu e imzada iş yerinde kalmış portaldan da bakamadım kendimden eminim ama içie kurt düşünce eşimide ayağa diktim erkenden çıktık yola aman neyseki duruşma yokmuşta rahatladı
GÜNAYDIN KIZLAAARRRR:)))))))) Serin bir gün olsun hepimiz içiiin:))

aminnnn cnm inşallah günaydııınn sana ve tanem'e

23. haftaya girdik bugün :)) Sabah sütün yanına çok güzel bir ev keki yedim. Kaan'ın da hoşuna gitti sanırım, hiç durmuyor kerata

Bu haftadan itibaren daha hızlı kilo almaya başlayacakmış. 4 haftada iyice farkedecekmiş. omuz, yumruk veya bacak hareketlerini ayrı ayrı farkedebilecekmişim.
Şu an daha çok altta hissediyorum. Bikini çizgisi civarında atıyor tekmelerini. Göbek deliği civarında çok çok nadir. Özellikle gündüz ve sandalyede otururken hareket ediyor. Eve gidip uzandığımda uyuyor sanırım.

Sizde nasıl hareketler?

aynen pelin akıllı bizimkiler gece gündüz ayrımı yapıolar bakasana
sabah 6 gibi uyanıyoruz birlikte akşam baba eve gelince tık yok eşim bekliyor eli göbeğimde ama yok walla naz yapıor babasına cilveloş ya nede olsa

ben genelde otururken bacak bacak üstüne atıyorum unutup uyarıyor beni sıkıştım diye
akşamda sakin işte gecede uyuyor benimle birlikte maaşallah kuzularımıza

pelin bişey sorucam sende benim gibi masa başısın herhalde
ya ben yere bişey düşünce sandalyemde eğilip alıyorum e kasıklarım ve bebeğim sıkışıyodur dimi yani kalkıp yerimden çömelip almıyorum

ya bende hiçbir haraketlenme yok hala.. böyle olunca da korkuyorum.. dün aradım doktorum gelmiş ama ful doluymuş.. pazartesi akşamına randevu aldım.. bakalım nasıl geçecek onca gün..

benimde alttan çok vuruyor canım. hareketli baya sabahları ve akşamları nerdeyse hiç durmuyor benim oğluşum boğazcı yedimmi bişeyler başlıyoruz şımarmaya :)))) oy yerim ben onu yaaa dün çok masum du dr amcamızda bakalım haftaya bol bol görmek istiyorum rabbim izin verirse

Merve'cim kızına birşey olmaz sen eğilince merak etme. Bir balonun içinde gibiler, etrfı yağ tabakası, öyle sıkışma falan olmaz ama tabiki belden eğilmek senin için sakıncalı.
ben de yere birşey düşürdüğümde bazen sandalyeden yere eğiliyorum, sonradan aklıma geliyor. En güzeli hep dizleri kırmak ve oturur gibi çömelmek.

ya bende hiçbir haraketlenme yok hala.. böyle olunca da korkuyorum.. dün aradım doktorum gelmiş ama ful doluymuş.. pazartesi akşamına randevu aldım.. bakalım nasıl geçecek onca gün..
cnm daha dur benimde yeni yeni başladı ayrıca herkesin olucak diye bişey yok 6 ayda hisseden bile var endişelenme sen

oyy maaşallah ata'ma aferim ona akıllı bıdık bunlar doyduğu zaman kuduruyo demek ki annesi

ya evet aynen öle ama insan unutuyor şunun şurasında 5 aylık bi mazimiz var bu durumla alışamadık ki tam bide göbüşler pek o kadar büyük değil ya o kadar sıkıştırmıyorlar yoksa ilerde zaten istesekte eğilemicez

merve teyzesi göbüşü ekledik hiç bakmadın.. kızımın cicişlerine de bakmadın..

yaptım yorum bende koyucam şimdi kızlar
küsmüştüm ama barıştımmmm :)):teselli:

slm kızlar nasılsınız size bir şey sorcam yardımcı olursanız çok sevinirim ben 1 ay önce gititgimde benim bebegim 100 grdı dün d.r gittik ama bebegim sadece 106 grm nerdeyse hiç kilo almamış ve ben 15+3 günlügüm nolmade bebegin bu haftada 168 gram olması gerekmiş bana hastaneden hamilelik günlügü die bir kitap verdiler baktım orda 16. haftaya girerken bebegin agırlıgının 168 olması gerektigini yazıyor bebegimin boyu 9.44 cnm of kafam karıştı .dr moralin bozulmasın die söylemiyim dedi kilosunu ama ben bilmek istedim 106 diyince şok oldum çok üzüldüm d.r normal dedi baktı ben aglıycak gibi oldum daha ilerlyen haftalarsda alıcak kiloyu dedi sizce nasıl kızlar ya normalmi sizin 16. haftaya grerken nasıldı bebeginiz kaç grmdı

Son düzenleme:

walla bnm doktorum bu zaman kadar hiç şu kadar gr demedi ama
nette verilenler olsun veya burdaki arkadaşların söledikleri olsun senin kafanı karıştırmasın
nasıl ki her çocuk aynı kiloda doğmuyor
buda onun gibi nette farazi değerler verilmiş zaten bebeğin zayıf olsa bile demek senin bu kadar endişeleneceğin bir durum yok olsa doktor ayşe gidişat ii değil derdi
en kötü sen ne yap biliyomusun filiz hnmı arayıp bi sor aklında kalmasın

cnm benim filiz hanım tatile çıkmış o yüzden aramıyorm 18. haftada 4lü tarama yapılcak bana sizede öyle bir şey dediler mi ikili test temiz çıktı ama biz genede dörtlü taramayı yapıyorz dediler o zaman filiz hanımla konuşcam hem ek olarak öbür vitaminlere başıyorm pazartesi bakalım 18.haftasında nasıl olcak bu cimcime inş biraz kilo alır ben şişiyorm bebekte tık yok anası 64 olmuş hey allahım ya balina gibiyim denize falan girsem deniz taşıcak:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…