şebocum maşallah ata'ya.. ismini sevsinler onun..
çok teşekkür ederiz teyzemiz:))))))))opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şebocum maşallah ata'ya.. ismini sevsinler onun..
kızlar herkese merhaba,
benim randevum cmtsi değilmiş ben yanlış anlamışım boşu boşuna gittik bu sıcaklarda nişantaşına :kedi:
merveciğim değiştirebilirsin listede canım detaylı usg randevumuz 2 ağustos pazartesi :))
bu arada bilgecim bebek mobilyası olarak fazla çeşitleri yok ama ben genç odasını kullanıyordum.tamamen doğal ahşap ve özel cilalı mobilya üreten bir marka var maskoda var. "stylewood"
StyleWood
kızmadım sevgim sadece eskisi gibi uğraşmicam cicim :))diğer topiği ihmal ettik.. valla mervem haklı kızmakta.. gebelikte ki göbüş topiği acayip hareketli.. bizim onları geçmemiz lazım.. bizim göbüşlerimiz, bebişlerimiz daha kıymetli hem... kıskanıyorum ben..
küsmedim cicim yani zorla olmaz artık yapmicam bende sıkıldım sadeceBenim göbüş her gün daha da büyüyor gibi, en azından herkes öyle söylüyor. 3 hafta önce çekildiğim resimler var ama onlara göre şimdi 2 katı neredeyse :)
Bu haftasonu denizde olacağız, eşim bol bol çeker, hepsini koyacağım topiğe.. Sen küsme ama Merveeeee
ay cnm ya bak ne güzel walla check up yaptırdın minik minik .....ayrıca bende hep diyordum patly bebeği görünce şok olucak diye...öğrenmen ii oldu boşver hem güzel bir anı oldu eşine böle bir düşüncesi olduğu için teşekkür etmelisin fikir babası oydu çünküHerkese Merhaba;-)
geldim cok sukur usg den. Resmen detayli usg ye girdim ama kendim icin bu sefer;-)) Butun bobrek, safra kesesi vs ye baktilar. Artik radyoloji uzmani raporunu hazirlar Dr uma yollar. Bence kas ama hadi neyse;-)) Kontorlden gecmis olduk..
Isim konusu bizim icin gercekten zor. Cok tesekkurler fikirler icin. Bakalim uygun birseyler buluruz ins.. Simdi ben liste yapicam bir aya kadar sonra esim is yerinde arkadaslarina okutturcak onlar iicn kulaga en uygun gelen ismi secicez ins;-) LoL yani bizim ismi arkadaslar belirleyecek diyebiliriz..
Cinsiyet konusunda ben de itiraf ediyim benim icimden de erkek geciyordu. Hem esim hem ben ikimizde erkek gorduk ruyamizda hem bu yuzden hem de hani dediginiz ayakli usg tahminlerinden dolayi. Hicbir fikrimiz de yoktu sonucta hic sormamistik;-)) simdi iyiki sormusum diyorum cunku zilliyi dogumda gorunce soka girerdim herhalde. Ama bir daha kismet olursa bebek siz de bizim gibi yapin.. 20. haftaya kadar bekleyin (surekli cinsiyet degisikliklerini engellemek icin) ve ozel bir ortamda ogrenin cinsiyetini. Gercekten unutamayacagimiz bir ani oldu....
Bugun ben de cocuk-bebek mobilya magazasini gezdim. Beyagi belirledim kafamda neler olacagini. BIrkac foto cektim diger folder a koyuyorum hemen..
Gorusmek uzere..
günaydınnnGünaydın kaydirigubbakcemile2
günaydın cnmgünaydın fıstıklar...
oyy ata'yı yerim ben teyzesi yesin onu maaşallah kuzumagünaydın hamişler :)))))) dün dr gittim maşşalah ata'nın rahatı yerinde ohhhh ama ne varki resim vermedi huysuzluk etti haftaya çrş düzylimiz var orda bol bol bakışıcaz oğluşumla
ii fıstığım sen nasılsın minik nasıl kıprıtılar var mı hiçmervecim nasılsın canım benim..
ohhh ii yapmışsın nası güzel gelio o yastığa sarılıp yatmak oğluşunla uyudunuz biraz dahagünaydııııınnnn:)
Bugün tembellik edip kocamla kalkmayıp işe taksiyle geldim, iki saatlik ekstra uyku çok iyi geldi, iflahım kesilmişti sabahın 07:00 sinde küfrede küfrede kalkmaktan...
Nasılız bakalım bugün?
bende bugün erken kalktım şafak abi merve bi duruşma varmıydı dedi dün içime dert oldu e imzada iş yerinde kalmış portaldan da bakamadım kendimden eminim ama içie kurt düşünce eşimide ayağa diktim erkenden çıktık yola aman neyseki duruşma yokmuşta rahatladıii yapmışsın bilgecim.. benim eşimde bugün erken gitti mesaiye.. bende onu geçirdim yine yattım.. yarım saat daha uyudum.. süper oluyor valla...
GÜNAYDIN KIZLAAARRRR:)))))))) Serin bir gün olsun hepimiz içiiin:))
23. haftaya girdik bugün :)) Sabah sütün yanına çok güzel bir ev keki yedim. Kaan'ın da hoşuna gitti sanırım, hiç durmuyor kerata
Bu haftadan itibaren daha hızlı kilo almaya başlayacakmış. 4 haftada iyice farkedecekmiş. omuz, yumruk veya bacak hareketlerini ayrı ayrı farkedebilecekmişim.
Şu an daha çok altta hissediyorum. Bikini çizgisi civarında atıyor tekmelerini. Göbek deliği civarında çok çok nadir. Özellikle gündüz ve sandalyede otururken hareket ediyor. Eve gidip uzandığımda uyuyor sanırım.
Sizde nasıl hareketler?
cnm daha dur benimde yeni yeni başladı ayrıca herkesin olucak diye bişey yok 6 ayda hisseden bile var endişelenme senya bende hiçbir haraketlenme yok hala.. böyle olunca da korkuyorum.. dün aradım doktorum gelmiş ama ful doluymuş.. pazartesi akşamına randevu aldım.. bakalım nasıl geçecek onca gün..
benimde alttan çok vuruyor canım. hareketli baya sabahları ve akşamları nerdeyse hiç durmuyor benim oğluşum boğazcı yedimmi bişeyler başlıyoruz şımarmaya :)))) oy yerim ben onu yaaa dün çok masum du dr amcamızda bakalım haftaya bol bol görmek istiyorum rabbim izin verirse
ya evet aynen öle ama insan unutuyor şunun şurasında 5 aylık bi mazimiz var bu durumla alışamadık ki tam bide göbüşler pek o kadar büyük değil ya o kadar sıkıştırmıyorlar yoksa ilerde zaten istesekte eğilemicezMerve'cim kızına birşey olmaz sen eğilince merak etme. Bir balonun içinde gibiler, etrfı yağ tabakası, öyle sıkışma falan olmaz ama tabiki belden eğilmek senin için sakıncalı.
ben de yere birşey düşürdüğümde bazen sandalyeden yere eğiliyorum, sonradan aklıma geliyor. En güzeli hep dizleri kırmak ve oturur gibi çömelmek.
merve teyzesi göbüşü ekledik hiç bakmadın.. kızımın cicişlerine de bakmadın..
ayşecim hoşgeldin naber...
slm kızlar nasılsınız size bir şey sorcam yardımcı olursanız çok sevinirim ben 1 ay önce gititgimde benim bebegim 100 grdı dün d.r gittik ama bebegim sadece 106 grm nerdeyse hiç kilo almamış ve ben 15+3 günlügüm nolmade bebegin bu haftada 168 gram olması gerekmiş bana hastaneden hamilelik günlügü die bir kitap verdiler baktım orda 16. haftaya girerken bebegin agırlıgının 168 olması gerektigini yazıyor bebegimin boyu 9.44 cnm of kafam karıştı .dr moralin bozulmasın die söylemiyim dedi kilosunu ama ben bilmek istedim 106 diyince şok oldum çok üzüldüm d.r normal dedi baktı ben aglıycak gibi oldum daha ilerlyen haftalarsda alıcak kiloyu dedi sizce nasıl kızlar ya normalmi sizin 16. haftaya grerken nasıldı bebeginiz kaç grmdı![]()